Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDSteven e un bogatas ce pare a avea tot ce vrea, dar el nu este fericit din cauza ca stie ca frumoasa sa sotie, Emily, il insala cu David, un tanar artist sarac. Suparat peste masura pe ea, Steven il ademeneste pe acesta, oferindu-i 500.000 dolari pentru a-i ucide nevasta. David pare a accepta, dar se dovedeste ulterior ca planul pus la cale de cei doi nu functioneaza cum si-ar fi dorit Steven.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-29 | Categoria: Thriller


Un grup de liceeni americani şi părinţii acestora încearcă să se conecteze între ei cu ajutorul tehnologiei, dar comunicarea exclusivă prin texte – sms-uri, chat, mailuri, comentarii – îi face să se simtă alienaţi. Toţi trebuie să se adapteze felului în care internetul le schimbă relaţiile, modul de a comunica, imaginea sinelui şi vieţile amoroase.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Comedie


Dong-chul este cel mai bun agent din Coreea de Nord - până când este abandonat într-o misiune, iar soţia şi fiica îi sunt ucise. Dat în urmărire generală şi sfâşiat între durere şi dorinţa de răzbunare, se angajează şofer de noapte al directorului unei corporaţii. Directorul este ucis cu brutalitate, dar înainte de a muri îi dă lui Dong-chul o pereche de ochelari. Acuzat de crimă, căutat pentru trădare şi disperat să afle secretul ochelarilor, Dong-chul fuge din nou. Nu vrea decât adevărul şi este gata să pornească un război pentru a-l obţine.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Acţiune


Doi străini trebuie să descopere o cale de a scăpa o familie sinistră care dorește să-și sacrifice sufletele în prezența Răului
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Horror


Povestea de viaţă a liderului comunist irlandez James Gralton, care se întoarce în ţara sa după un deceniu de exil în SUA şi redeschide sala de dans pe care o construise în 1921. Acţiunea se petrece în 1932, când reprezentanţi ai bisericii catolice văd un pericol în spiritul liber pe care îl promovează Jimmy şi comunitatea celor de la sala lui de dans, unde oamenii se adună pentru a învăţa, a dezbate, a visa şi a se distra.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Dramă


Filmul urmareste viata Muhammad in primii ani ca un profet, începând cu aparitia Islamului în Mecca, în care musulmanii sunt persecutaţi, exodul la Medina, şi se încheie cu intoarcerea triumfala a musulmaniilor la Mecca. O serie de evenimente cruciale, cum ar fi Bătălia de la Badr şi Bătălia de la Uhud sunt reprezentate. Povestea este spusă din punctul de vedere al persoanelor periferice, cum ar fi Hamza ibn 'Abd al-Muttalib (unchiul lui Muhammad) , Abu Sufyan (liderul de Mecca) şi soţia lui Hind bint Utbah (duşmani ai Islamului care devin mai târziu musulmanii înşişi).Directorul Akkad confruntat cu rezistenţa Hollywood-lui de a face un film despre originile Islamului a trebuit să merg afara Statelor Unite să ridice banii de producţie pentru film. Lipsa de finanţare aproape a închis turnarea filmului dar in cele din urma a fost finantat liderul libian Muammar al-Gaddafi. Filmul a fost turnat în Libia şi Maroc.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Dramă


Billy Chapel joaca baseball profesionist de 19 ani in echipa Detroit Tigers, insa tocmai a aflat ca proprietarul Gary Wheeler a vandut echipa unei corporatii care intentioneaza sa se dispenseze de serviciile lui. In aceeasi seara, Jane Aubrey, femeia pe care o iubeste si cu care are o relatie amoroasa de 5 ani, il anunta ca a acceptat un loc de munca la Londra si il paraseste. Dupa un sezon ratat, acum cand atat cariera lui, cat si viata lui sentimentala sunt in pericol, Billy Chapel intra pe teren in partida cu New York Yankees decis sa isi invinga limitele fizice si emotionale si sa reuseasca un meci perfect, precum si sa o recucereasca pe frumoasa si talentata editoare de revista Jane Aubrey.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Dramă


Sabrina este fata soferului familiei Larrabee si care a fost indragostita inca de foarte mica de David Larrabee. David fiind foarte rasfatat si afemeiat nu o bagase deloc in seama pe Sabrina. Dupa o excursie la Paris in care acesta devine bucatareasa, ea se intoarce ca o femeie foarte sofisticata, iar David devine rapid atras de ea. Linus, fratele lui David observa ce se intampla si incepe sa se teama ca David ar putea renunta la logodna sa si prin urmare firma familiei ar pierde o groaza de bani. Prin urmare Linus decide sa-i separe pe Sabrina si David, iar cea mai simpla metoda pare a fi aceea de a-si incalca principiile si de a o seduce chiar el.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-26 | Categoria: Comedie


În primele două părţi ale cunoscutei serii de acţiune, fostul agent Brian Mills a trebuit să-şi apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autorităţile, cât şi un duşman din trecutul său plin de violenţă, duşman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-23 | Categoria: Thriller


Control are loc într-un viitor distopic, în care toată lumea este strict monitorizată și menținută în viață într-un anumit fel și cu anumite condiții. Personajul principal al filmului, Mark ( Daniel Wu ) comite o infracțiune pentru compania sa de asigurări, pentru a o ajuta financiar pe mama lui. Cu toate acestea, el întâlnește o persoană misterioasă care îl amenință și îl forțează să jefuiască o bancă. După acest jaf, persoana misterioasă continuă să provoace dezastre care să fie trecute în contul Mark…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-23 | Categoria: Thriller


« 1 2 3 4 ... 840 841 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: