Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDn/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Animaţie


Bill decide să plece în vacanţă în Turcia după despărţirea de logodnica sa, însă planurile îi sunt date peste cap când aterizează din greşeală într-un sat izolat din Armenia, unde sătenii îl cred un spion turc. Singura care îl poate salva este frumoasa Ani.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Comedie


Lucien, Henri si Gérard. Trei amici imprastiati prin lume. Au trecut 20 de ani de la un jaf care putea sa-i scoata in randul din fata la spectacolul vietii, asigurand un trai linistit din banii furati cu mult timp in urma. Cu ani in urma... Nasii (Les Parrains) sunt patru hoti care dau spargere la un magazin de bijuterii Cartier. Cum Serge, Lucien, Henri si Max sunt un exemplu de smecherie dublata de prostie, rezultatul nu e un jaf ca la carte, ci o cavalcada de stangacii si tampenii. Hotii se aleg cu o noapte periculoasa si cu bani cat praful de pe toba. Apoi se imprastie care incotro. si totusi Max ascunsese potul... Trec 20 de ani, jaful se prescrie. Frumosi si inocenti, la un an dupa moartea lui Max, pagubosii se aduna sa se cinsteasca ca au scapat de puscarie. Afla de banii ascunsi, dar marea dilema e daca sa-i imparta sau nu cu fiul lui Max, Rick. Impartirea averii a fost decisa chiar de Max si cei trei afla de aceasta „ultima dorinta” de la avocatul angajat de Max . Pentru Rick, cei trei devin acum adevarati „nasi” protectori. Sau mai putin...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Comedie


Filmul ne aduce în prim-plan familia Smith-Dungy, o familie disfuncţională cu 3 copii, unde părinţii sunt total dezinteresaţi de aceştia. Pasiunea fiicei lor cele mari, Emily, în vârstă de 16 ani, este să sară coarda. În momentul în care aceasta participă într-o comepetitie de sărit coarda importantă pentru ea, iar părinţii ei uita să-şi facă apariţia, Emily se hotărăşte să repare lucrurile, şi pune la cale un plan să-şi răpească proprii părinţi în speranţa de a-i reeduca şi de a-i transforma în nişte părinţi adevăraţi. De aici lucrurile iau o întorsătură comică.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Comedie


Omul de știință canadian Dr.Geoff Burton ocupă un loc la un institut din Dresda, participând astfel la unul dintre importantele proiecte ale ingineriei genetice care l-au bântuit de ani buni…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Thriller


Edward Young este veteran al RĂzboiului Civil American, dar încă din timpul războiului acesta este martor nu numai al atrocităților din timpul luptei cu Confederații,  ci în același timp Edward este martor al revenirii la viață a morților care îi atacă pe toți cei vii. Edward este nevoit să își ucidă propria soție și propriul fiu, care se întorc din morți ca toți cei care sunt mușcați de zombie. Edward ține un jurnal al experiențelor sale și pornește într-o călătorie spre o cascadă unde intenționează să arunce cenușa fiului său, îndeplinind astfel o veche promisiune pe care o are de tinut față de acesta. În călătoria lui, îl întâlnește pe un anume Isaac, care-i cere ajutorul pentru a o căuta pe sora lui, Emma. Surprinzător, Edward acceptă și amândoi pornesc la drum.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Horror


"The Cannyons" îşi propune să examineze pericolele obsesiei sexuale şi a ambiţiei, atât asupra profesiei, cât şi a vieţii personale, într-un grup de tineri de 20 de ani. Protagonişti sunt un producător de filme care se ţine de escrocherii şi iubita lui, Tara, care îi ascunde o aventură cu un actor pe care l-a cunoscut înainte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dramă


Un tânăr soldat aflat pe front în războiul din Vietnam află că iubita lui de acasă l-a părăsit. Ca urmare el dezertează din armată şi, împreună cu cel mai bun prieten al său, se întoarce în America pentru a încerca să-şi recucerească fosta prietena.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dragoste


Lăsând în urmă o viață grea cu familiile lor, două fete tinere ajung într-un bordel, se încadrează în dragoste și să sprijina una pe cealalta împotriva adversităților și violența de noapte.
Încărcat de către: wapnet | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Dramă


Fiindcă sfârșitul lumii a fost anunțat în data de 21 decembrie 2012, James Franco și Seth Rogen au vrut ca, în ajun de apocalipsă să prezinte câteva scene din noul lor film care va fi lansat în vara acestui an, să fie siguri că lumea apucă să își formeze o idee despre el în eventualitatea în care sfârșitul e chiar pe bune (din fericire nu a fost cazul).  În timp ce se află la o petrecere acasă la James Franco, Seth Rogen, Rihanna, Emma Watson și alte celebrități sunt puse față în față cu apocalipsa. Toți actorii își joacă propriile roluri în film, se adăpostesc de calamitățile abătute asupra pământului, iar de aici încolo începe o luptă comică pentru supraviețuire.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 841 842 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: