Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDYashvardhan Singh (Jackie Shroff) joacă în rolul unui mafiot care face afaceri ilegale cu imobiliare , imperiul său , astfel ilegal-construit , fiind condus printr-o femeie perspicace, Nina (Amrita Singh) și Ajay (Arjun Kapoor) fiul său. O echipă de polițiști condusă de DCP Ravikanth (Rishi Kapoor) și nepotul său, Arya (Prithviraj) vrea să rupă dominația lor și îl trimite pe Vishal sosia lui Ajay pentru a se infiltra ca informator în rândul gangsterilor.Dar Vishal se transpune emoțional în relațiile cu ”tatăl” său luându-i partea la diferitele fărădelegi ,punând în pericol toate eforturile grupului operațional DCP… Sub masca unui cetățean respectat, Yashwardhan conduce o lume paralelă – o lume, unde este ÎMPĂRATUL.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Indiene


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Fantastic


Sacha Keller este un talentat interpret la pian care activează intr-un local cu specific de jazz. El deşi are 35 de ani nu are o relaţie stabilă cu o femeie ci preferă aventurile de-o noapte. Lucrurile se schimbă în momentul în care o cunoaşte într-o situaţie cel puţin comică pe frumoasa Charlotte Posche. Aceştia încep o relaţie pasională şi romantică. În unul dintre momentele lor pasionale petrecute la Charlotte acasă, Sacha este luat prin surprindere să descopere faptul că iubita lui are trei copii. El îşi depăşeşte cu greutate fobia de copii ca mai apoi să descopere că noua sa prietenă este soţia unuia dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din oraş. Lucrurile se compică atunci când domnul Posche, zis Iepuroiul, nu este dispus să renunţe cu totul la soţia lui de car este separat dar nu şi divorţat. De ce este capabilă o iubire puternică şi dacă aceasta va rezista piedicilor vom vedea urmărind filmul mai departe.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Comedie


Filmul prezintă povestea a doi escroci - Juan, un tip baietos şi agreabil şi Marcos, un tip cu două feţe, uns cu toate alifiile - care se întâlnesc din întâmplare. Lui Marcos, care pare să fi înşelat pe toată lumea, inclusiv pe fraţii lui, îi lipseşte partenerul său de fărădelegi, aşa că se oferă să îl înveţe pe tânărul Juan câteva trucuri, timp de o zi. Juan acceptă, deoarece are câţiva bani puşi deoparte, dar are nevoie de mai mulţi, în încercarea lui de a mitui un judecător pentru eliberarea tatălui său din închisoare. Marcos primeşte un telefon de la un vechi ex-asociat, acum bolnav, care are nevoie de ajutor pentru a vinde un set de timbre rare falsificate, Nouă Regine, unui om de afaceri ce urma să fie deportat (el nu putea lua bani în afara Argentinei, dar putea lua timbrele). Curând escrocii trebuie să improvizeze un plan, iar Marcos îi cere lui Juan să folosească economiile sale pentru a configura afacerea. Este Juan pe cale de a fi păcălit?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Crimă


Fulgerător , cu venirea unui nou guvern la putere de tip ecologist , în Danemarca se ia și o decizie la nivel înalt în parteneriat cu SUA ,pentru forări de petrol în Groenlanda. Acest lucru pare să împartă populația în două tabere iar tabăra adevăraților ecologiști trebuie să ia o hotărâre. În actiunea filmului se plasează Mia Moesgaard , un reporter de succes la o televiziune de știri , care în timp ce aștepta să fie primită de ministrul de externe , pentru a face un reportaj privitor la negocierile cu americanii referitor la forări, primește un telefon de la un necunoscut care este gată să-i furnizeze informații și bineînțeles să aducă filmul pe un făgaș de acțiune și suspans . Câteva gloanțe trase cu precizie dintr-o pușcă cu lunetă înspre un expert de mediu , care făcea parte din afacerea cu petrol ,din partea necunoscutului , fac ca telefonul Miei să sune din nou și necunoscutul să își deconspire identitatea , stabilind și o întâlnire cu Mia. Din acest punct se declanșează acțiunea filmului care ne ține în suspans prin întorsăturile și acțiunile imprvizibile de situație , care-l fac să se plaseze deasupra multor ”prea-descântate” filme hollywoodiene…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Thriller


Un participant la licitaţiile pentru obiecte de artă începe o colaborare cu un terapeut specializat în hipnoză pentru a recupera un tablou dispărut. Pe măsură ce limitele dintre dorinţă, realitate şi sugestie indusă prin hipnoză se topesc, miza creşte mai repede decât putea oricine să anticipeze.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Thriller


Faith , Brit, Candy şi Cotty, patru adolescente, prietene din copilărie, îşi doresc să plece într-o vacanţă de primăvară de neuitat în Florida. Pentru a obţine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul… După o petrecere într-o cameră de hotel, fetele sunt arestate şi condamnate la închisoare. Îmbrăcate doar în costumele de baie, ele apar în faţa judecătorului, care le eliberează în mod neaşteptat ca urmare a cauţiunii depuse de Alien, un gangster local care, în schimbul eliberării le cere să îl omoare pe inamicul lui, pe nume Archie. Dur în aparenţă, Alien ascunde o latură sensibilă care le cucereşte pe fete, care îl vor urma în locuri şi situaţii pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: Comedie


Filmul incepe cu o serie de teste nucleare facute de Franta in Oceanul Pacific, la care privesc cateva iguane marine. Apoi, in prezent, un vas de pescuit japonez este atacat de un monstru marin nemaiintalnit, si un singur om supravietuieste. Traumatizat, este apoi luat la intrebari pe un pat de spital de un francez misterios si la orice intrebare adresata, pescarul repeta tot timpul un singur cuvant --"Gojira". Omul de stiinta Niko "Nick" Tatopolous este chemat sa investigheze niste urme ale unui animal urias, si ajunge repede la concluzia ca sunt facute de o iguana gigant, ce este rezultatul radiatiilor din exploziile nucleare. Godzilla, numele americanizat, isi urmeaza calea spre Nord, ajunge in Manhattan si incepe sa faca ravagii. Chiar si armata anericana isi uneste fortele pentru a distruge Godzilla cu orice pret, dar va fi vreodata deajuns pentru a salva populatia New York?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-04 | Categoria: SF


Povestea vieţii lui Jackie Robinson, sportiv american ce a devenit primul bărbat de culoare acceptat să joace în Prima Ligă (MLB). El a întrerupt segregarea rasială din baseball când a debutat în 1947 la echipa Brooklyn Dodgers. El a participat la cinci întreceri mondiale şi a contribuit la câştigarea Campionatului Mondial cu echipa Dodgers în 1955. Apariţia sa în arenă şi succesul ca sportiv au fost printre evenimentele ce au pus bazele Mişcării Drepturilor Civile, din 1955-1968, prin care persoanele de culoare din SUA îşi cereau dreptul de vot şi celelalte drepturi răpite de discriminarea rasială, care era legală la vremea aceea.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-02 | Categoria: Biografic


Joey Jones e un veteran al războiului purtat de americani în Afganistan şi şi-a văzut colegii de arme spulberaţi de focul artileriei. Întors din război, Joey a trăit pe străzile Londrei, ca un vagabond fără casă, încercând să uite ce a trăit şi să nu mai intre în alte necazuri. Totuşi, o bandă de mafioţi nemiloşi îl fugăreşte, iar el se ascunde în apartamentul din zona Convent Garden al unui bogătaş, căruia îi fură identitatea. La scurt timp, află că iubita lui însărcinată a fost găsită moartă într-un râu. Joey va trebui acum să-şi folosească conexiunile din mafia chineză pentru a-l descoperi pe făptaş şi a se răzbuna.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-02 | Categoria: Thriller


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 840 841 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: