Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD

Un nou disck jockey, Adrian, e trimis din Creta in Vietnam pentru a aduce un pic de umor radioului Fortelor Armate. Acesta face unele modificari si peste noapte devine extrem de popular in randul trupelor. Din nefericire, cel care se ocupa de management nu e de acord cu tot ce face el, sustinand ca Adrian nu a vazut cu ochii lui ce inseamna razboiul. In timpul liber Adrian incearca sa cunoasca vietnamezi, in special fete, si incepe sa descopere adevarata fata a razboiului, cea care nu apare niciodata la radio.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-16 | Categoria: Comedie


In "Locke", Hardy interpreteaza rolul unui barbat a carui viata incepe sa fie distrusa odata cu primirea unui apel.Pe parcursul celor 84 de minute ale filmului, fata lui Ivan Locke este singura pe ecran, iar pelicula urmareste drumul sau de la Birmingham la Londra. Desi initial apelurile date fiilor sai par ciudate (ii anunta ca nu va ajunge acasa sa se uite la un meci cu ei, pe masura ce apelurile se intetesc, conversatiile dezvaluie ce se intampla cu adevarat. Locke se indreapta catre spital, unde trebuie sa stea langa Bethan (Olivia Colman), care urmeaza sa nasca. Insa Locke nu este casatorit cu Bethan, ci cu Katrina (Ruth Wilson), care este devastata atunci cand Locke ii spune adevarul. Knight demonstreaza ca deobicei cat de mult se documenteaza pentru filmele sale. Aici, cum Locke lucreaza in domeniul constructiilor, toate conversatiile in privinta proiectelor sunt aranjate pana la ultimul detaliu, astfel ca "pana la finalul filmului spectatorii ar putea identifica avantajele cimentului C6 fata de C5".
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-16 | Categoria: Thriller


Un ofițer militar încearcă să vâneze un terorist, distruge o bandă teroristă și dezactivează celulele adormite de sub comanda sa.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-14 | Categoria: Indiene


În ”John Doe: Vigilante” un om obișnuit știe că singurul mod prin care poate izbândi este acela de a lupta contra unui violent criminal-prin uciderea aceatuia.Este erou sau ticălos?Justiție sau răzbunare?Tu decizi…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Thriller


După trecerea ilegală a frontierei la muncă, Miguel, un tată muncitor și soț devotat, se trezește pe nedrept acuzat de uciderea soției unui fost șerif. După ce a aflat că soțul este în închisoare, soția însărcinată a lui Miguel încearcă să-i vină în ajutor…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Dramă


E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi. 25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei, șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială, împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa și cu noul său amic amator de salsa să dezlănțuie bestia și să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieții lui?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Comedie


Philip al II-lea, conducătorul Spaniei în secolul al XVI-lea, unelteşte la propria curte folosind înşelăciune şi trădare…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Istoric


Dupa ce paraseste armata, Vincent Bruce merge sa se angajeze la un sanatoriu administrat de dna Brice, dorind sa fie de ajutor oamenilor cu probleme. Nou in domeniu , Vincent face tot posibilul sa se achite de sarcinile sale. Atmosfera locului de munca il incanta, mai ales cand o cunoaste pe o tanara pacienta schizofrenica a carei aura de mister facuse deja cateva victime printre pacienti, unul din acestia fiind sensibilul Stephen Evshevsky. Petrecand din ce in ce mai mult timp in compania lui Lilith, Vincent nu mai percepe boala ei si se lasa sedus de inteligenta si vraja fetei a carei figura ii aduce aminte de mama sa care suferise tot de o maladie psihica. Dragostea sa pentru Lilith se transforma intr-o obsesie chinuitoare care , in cele din urma, il face pe Vincent sa ceara ajutor specializat medicilor de la sanatoriul Poplar Lodge.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Dramă


Eglantine Price e o vrajitoare in devenire din Anglia celui de-al doilea razboi mondial. Folosindu-si puterile proaspat primite, ea incearca sa preintampine un atac al armatelor naziste. Ea se vede in situatia de a trebui sa aiba grija de trei copii evacuati din casa lor, pe care ii impresioneaza cu acte de magie. Desigur, Eglantine are pregatite pentru nemti niste surprize. Filmul e considerat una dintre cele mai extravagante realizari ale studioului Disney. Acest lucru se datoreaza atat combinatiilor de pasaje animate si secvente reale, cat si unor scene coregrafice impresionante ca decor si scara, cum ar fi cea in care Eglantine viziteaza un oras subacvatic.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Fantastic


Bazat pe o poveste adevărată, Nordwand spune povestea a doi alpiniști germani, Toni Kurz și Andi Hinterstoisser care în 1936 au încercat să escaladeze versantul de nord al masivului Eiger, în Alpii elvețieni.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-13 | Categoria: Dramă


« 1 2 3 4 ... 788 789 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: