Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


In anul 1992, chiar la inceputul razboiului din Bosnia - Herzegovina, jurnalistul american Jimmy Flynn si jurnalistul britanic Michael Henderson se intalnesc la Sarajevo in dorinta lor de a captura cele mai proaspete stiri de la locul ostilitatilor si de a furniza publicatiilor pentru care lucrau cele mai spectaculoase fotografii despre atrocitatile comise pe front. In timp ce realiza un reportaj despre un orfelinat cu peste 200 de copii situat chiar in apropierea liniei frontului si condus de catre devotata doamna Savic, Michael Henderson este impresionat de situatia dramatica a acestora si decide sa se implice activ in solutionarea problemelor lor, incercand sa ii transporte intr-o zona aflata in afara oricarui pericol. Ajutat de catre o asistenta sociala americana pe nume Nina, Henderson urca orfanii intr-un autobuz si ii duce departe de teatrul de lupta, dar intampina greutati atunci cand este oprit de catre politia sarba si toti copiii de origine musulmana sunt coborati din masina si izolati de ceilalti. In cele din urma jurnalistul britanic reuseste sa o ia cu sine pe o fetita bosniaca pe nume Emira, sa o introduca ilegal in Marea Britanie si sa o adopte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: Ieri | Categoria: Dramă


V/H/S: Viral, include segmente legate între ele, precum povestea unui iluzionist care intră în posesia unui obiect magic de mare putere și a altor întâmplări, acestea fiind legate prin povestea unui grup de adolescenți obsedați…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-26 | Categoria: Thriller


La data de 31 decembrie 1999, destinul îi aduce aproape pe un prizonier fugar și un profesor deprimat din clasa de mijloc, în pragul noului mileniu, ce aduce speranța de mai bine pentru toată lumea…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-26 | Categoria: Dramă


Filmul este o cronică a vieții de boxer a indiencei Mary Kom, care a trecut prin mai multe greutăți înainte de a-și atige visul suprem.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Indiene


Când în cartierul lor încep lucrări mari de construcţie, Tuck, Munch şi Alex încep să primească ciudate mesaje codificate pe telefoanele lor mobile. Convinşi că ceva foarte important urmează să se-ntâmple, cer ajutor părinţilor şi autorităţilor. Dar nimeni pare să nu-i ia în serios. Astfel, cei trei amici încearcă să descifreze codul. Odată descifrat, descoperă că mesajele sunt trimise de o fiinţă misterioasă care are o disperată nevoie de ajutorul lor. Descoperirea aceea va schimba pentru totdeauna vieţile lor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: SF


Shawn, un designer de automobile, se bucură de o viață idilică, cu noua sa soție Jasmine până când este întreruptă de un mesaj criptic. Mesajul avertizează un pericol iminent și un blestem, care a afectat familia lui pentru multe generații…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Thriller


Două şcoli rivale de arte marţiale se întrec în competiţia anuală, iar favorita, trădată de Tiger, starul său, părăseşte lupta în dizgraţie. Când Tiger este exmatriculat şi se alătură unei bande de criminali condusă de Maestrul Kim, Dragonul Jackie Chan îşi asumă periculoasa misiune de a-l aduce înapoi la şcoală pe “fratele” său. Din păcate, situaţia se complică în momentul în care e confundat cu acesta şi trebuie să lupte pentru a-şi curăţa numele, fugind atât de poliţia locală, cât şi de răufăcători. Fără ca Dragonul să ştie, îl aşteaptă o confruntare decisivă tocmai cu puternicul Maestru Kim.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Acţiune


Goldmoon e cea mai mare rețea de crimă organizată din Coreea și își extinde sfera de influență. Kang, șeful departamentului de investigații al poliției, îi ordonă polițistului Ja-Seoung să meargă în misiune de acoperire în proiectul "New World", care va duce la prăbuşirea organizaţiei Goldmoon. Ja-Seoung e deja de 8 ani în reţeaua de crimă organizată, sub acoperire, iar acum se teme mai mult ca oricând să nu fie desconspirat fiindcă aşteaptă să i se nască un copil. Pe de o parte e datoria lui de poliţist şi pe de alta e banda loială de gangsteri care l-ar urma până-n iad şi înapoi. Ceea ce va alege până la urmă va fi surprinzător.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Acţiune


Hamburg, Germania, în zilele noastre. Un bărbat misterios, pe jumătate cecen, pe jumătate rus, cu cicatrici oribile de pe urma torturilor, apare în comunitatea islamică a oraşului, căutând cu disperare ajutor, încercând să se ascundă de cei care îi vreau răul. El încearcă să recupereze averea tatălui său, un rus care a murit. În acest scop ia legătura cu un bancher britanic şi cu o tânără avocată care luptă pentru a proteja drepturile imigranţilor. Cine e acest misterios tânăr? O victimă, un hoţ sau chiar un extremist cu planuri distrugătoare? De la distanţă, cu toţii sunt urmăriţi de fostul şef a unei unităţi germane de spionaj, un bărbat inteligent, care încearcă să-şi dea seama de mecanismele care-i animă pe ceilalţi.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Thriller


În cel mai recent capitol al celebrei francize, protagoniştii care au făcut furori în părţile precedente se vor reuni pe aceeaşi scenă din strălucitorul Las Vegas pentru a-şi demonstra supremaţia. Cu figuri de dans îndrăzneţe, coregrafii uimitoare şi muzică antrenantă, fiecare dintre ei va lupta să obţină victoria şi să atingă visul unei cariere de succes.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: Muzical


« 1 2 3 4 ... 812 813 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: