Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD

Un detectiv ingenios revine în orașul natal, tocmai pentru a investiga uciderea unei tinere fete…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Thriller


Un documentar unic, care conduce publicul din Namibia la Kilimanjaro în Tanzania, pentru a explora viața sălbatică din Africa.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Documentar


Cavemen este un film de comedie-dramă regizat de Herschel Faber cu Chad Michael Murray, Alexis Knapp si Skylar Astin.Povestea filmului, gravitează in jurul unor șomeri care își trăiesc viața într-un depozit transformat in spații de locuit în cartierul “Arts District” din centrul orașului Los Angeles.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Comedie


Un anime classic, bine articulat, care aduce in prim plan pe Paprika, salvatoarea lumii de aici si a lumii din vis. Acest film e recomandat celor care nu vor sa doarma, celor care nu vor sa viseze, celor care au halucinatii, celor care viseaza cu ochii deschisi, celor care vor sa ramana copii si celor care le e frica sa nu para copii. Paprika e "Eroina" prin excelenta, solutia ultima la orice problema, ultimul resort intr-o problema de criza. Condimentele actiunii, ca sa ramanem in zona propusa de titlu, sunt clasice pentru un anime, apar si oamenii de stiinta care in traditia filmelor de animatie japoneze sunt capabili sa manipuleze lumea viselor, apar personaje negative, apar prietenii, victimele si salvatorii. Paprika face o incursiune in oniric iar argumentele stiintifice mai ca ne fac sa credem ca e posibil asa ceva, iar aceasta calatorie e pentru salvarea realului, in mod paradoxal. Eu un film care te poate prinde si sa nu iti mai dea drumul din interstitiile lui pana mult timp dupa ce s-a terminat. Mie mi-a luat o zi sa imi revin si imi pun si azi intrebarea daca nu mai sunt cumva tot in el prins, ascuns pe undeva si daca nu cumva o astept si eu pe Paprika sa vina...da, cred ca si azi o mai astept.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Animaţie


Povestea este amplasată în anii ’50 în Spania, unde un tânăr (Sanz) părăsește armata și caută un loc de muncă , astfel încât el și logodnica sa Verdu să se poată căsători.El închiriază o cameră la o văduvă (Abril) și de aici începe o adevărată poveste amoroasă, de care logodnica sa își dă seama, făcând orice să-l recâștige. Filmul este bazat pe o poveste adevărată…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Dramă


Spania 1496. Juana de Castilla calatoreste in Flandra, pentru a se casatori cu arhiducele Fernando de Austria, cunoscut sub numele de Frumosul. Chiar daca la inceput casatoria a fost facuta din ratiuni politice, ulterior dragostea si pasiunea tinerilor uimeste lumea. In 1504 Juana devine regina. Impartita intre obligatiile de suverana si necazurile provocate de numeroasele aventuri sentimentale ale sotului ei, starea mentala a reginei se inrautateste. Sotul o inchide pe Juana intr-o manastire si se proclama rege.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Dramă


Adaptat dupa romanul lui Valerie Martin, filmul prezinta povestea clasica a doctorului Jekyll si a domnului Hyde dintr-o noua perspectiva, cea a unei servitoare din casa dr. Henry Jekyll.Mary Reilly, o tanara rezervata, cu probleme emotionale cauzate de comportamentul agresiv al tatalui ei se angajeaza in casa chirurgului. Povestea copilariei ei starneste interesul doctorului Jekyll, care studiaza latura violenta a naturii umane, iar intre cei doi se stabileste treptat o legatura emotionala. Aparitia in casa a domnului Edward Hyde, schimba insa lucrurile intre cei doi pe masura ce Mary devine fascinata de firea pasionala si impulsiva, aproape animalica a tanarului asistent. Filmul, plasat intr-un cadru gotic, este o abordare psihologica a acestei povesti, punand accentul atat de dualitatea dr. Jekyll/ dl. Hyde, fiecare personalitate avand virtutiile si calitatile ei, dar si pe puterea transformatoare a dragostei.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Thriller


Genaralul maior Amarjeet Singh este un ofițer devotat care lucrează în cadrul armatei indiene. Fiul său, locotenentul -colonel Vikramjeet Singh îi calcă pe urme și se înrolează în armată. Amarjeet este foarte mândru de fiul său, dar tragedia îl lovește când Vikramjeet este ucis pe câmpul de luptă. Câțiva ani mai târziu fiul lui Vikramjeet - căpitanul Kunal Singh se înroleaza și el în cadrul forțelor armate, dar nu plănuiește să rămână prea mult timp aici. Visul lui Kunal este de a se stabili în străinatate și de a câștiga bani mulți. Amarjeet este foarte dezamăgit de nepotul său, dar acesta nu încetează să viseze că într-o bună zi, Kunal va face o faptă eroică care să-i onoreze memoria tatălui său decedat. Kunal ajungând întâmplător la o petrecere în deșert ,o întâlnește pe Shweta Bhandi de care se îndrăgostește nebunește, însă ea îl ignoră total și face tot ce-i stă în putință să-l evite. Ceea ce nu stie el este ca Shweta are un motiv bine intemeiat pentru care îl evita: ea a fost cândva căsătorită cu maiorul Rajeev Singh, dar din pacate căsătoria lor nu a fost de lungă durată. Din anumite motive Rajeev a fost scos de pe câmpul de luptă și obligat să-și părăsească mireasa.Va mai apărea oare Rajeev în viața lui Shweta? Va reuși Kunal să-l facă pe bunicul său mândru și totodată să dobândească iubirea lui Shweta ?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-24 | Categoria: Indiene


Adaptarea în limba engleză a unei povești elvețiene epice de Albert Cohen, o poveste de dragoste nebună între un oficial de rang înalt evreiesc și o femeie de altă sorginte…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-22 | Categoria: Dramă


O antrenoare vocală cu rezultate bune, este motivată de tatăl ei, numit și regele vocilor din filme, pentru a-și urma aspirațiile sale de a deveni un ”star voice-over”. Printre mândrie, sexism și disfuncții familiare, ea își propune să schimbe vocea unei generații…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-22 | Categoria: Comedie


« 1 2 3 4 ... 792 793 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: