Blog

Principală » SF
Regizorul Albert Pyun şi-a ales anul 2027, ca an de deşfăsurare a acţiunii. Alex este poliţist. El ucide o curieră, douăă femei şi doi bărbaţi, toţi terorişti. Este rănit. După ce se reface, pleacă în vacanţă, apoi mai trimite în lumea celor drepţi, încă un cuplu de terorişti. Sătul de munca lui, demisionează. Şefa lui, un cyborg de care se îndrăgostise Jarred, acceptă cu greu. Jarred descoperă că şefii poliţiei vor să înlocuiască oamenii, cu roboţi. pentru a pregăti un nou război. Şefii din poliţie, sunt înlocuiţi, pe rând cu cyborgi. Jarred renunţă la poliţie şi trece la rebeli. Alex revine în poliţie, devenind om-robot pus să-l caute şi să-l distrugă, pe Jarred. Confruntarea lor va fi la Java.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-08 | Categoria: SF


Când planurile de lansare a celui de-al doilea serial Star Trek de la sfârşitul anilor ’70 au fost anulate de Paramount Pictures, Gene Roddenberry a transformat episodul pilot într-un film cu buget mare. Acţiunea este plasată la 5 ani după legendarele călătorii ale navei Enterprise. James T. Kirk, devenit amiral al Flotei Stelare are o slujbă anostă, desfăşurată la birou, în cartierul general al flotei, departe de agitaţia şi suspansul călătoriilor stelare. Kirk urcă la bordul vechii sale nave pentru a participa la re-lansarea ei sub comanda unui nou căpitan, Will Decker. Apariţia unei forţe misterioase de mărimea unei plaete, aflată pe curs de impact cu Pământul, este un motiv pentru Kirk de a prelua comanda navei Enterprise. Cu vechiul său echipaj, Spock, McCoy, Scotty, Sulu, Chekov şi Uhura, Kirk duce nava Enterprise în norul de energie, unde află lucruri surprinzătoare legate de entitatea numită V’ger. Star Trek: The Motion Picture este primul film din seria călătoriilor stelare la bordul celebrei nave Enterprise.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-07 | Categoria: SF


Plasat în viitor, în anul 2045, într-un oraș de la granița cu Arctica, filmul narează povestea unui fost luptător MMA, Vic, proprietarul unui bar și hotel din zonă, care încearcă pe cât posibil să mențină pacea în această zonă plină de ciocniri ale diferitelor caractere și interese, într-o zonă internațională, liberă, unde se mai găsesc ultimele rămășițe de zăcăminte naturale de petrol din lume…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-27 | Categoria: SF


O fiinţă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu vine pe Pământ şi se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor şosele nu foarte circulate sau prin pustietăţi unde vin doar alpiniştii şi atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace. Eficienţa atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă şi schimbată de complexitatea vieţii de pe Pământ. Apariţia umanităţii în ea duce la o slăbire a caracterului său extraterestru şi o face să intre în conflict cu cei din propria rasă. Observând lucrurile din punctul ei de vedere avem parte de o perspectivă extraterestră asupra lumii noastre.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-27 | Categoria: SF


Dupa 30 de ani de munca in care s-au cheltuit 250 de milioane de dolari,cercetarile Dr.Jillian O Hara de la Institutul Federal de Stiinte,sunt pe cale de a fi oprite de senatorul Jackson Crenshaw,care se afla in fruntea unei comisii ce include oameni de stiinta si cativa consilieri ai presedintelui SUA,daca experimentul la care urmeaza sa asiste da gres.Este prezentata o mare descoperire,care consta in fabricarea primului generator din lume cu fuziune la rece,cu ajutorul caruia se pot creea dimensiuni paralele pentru prima data in istorie.Conform cercetatorilor sunt miliarde de alte dimensiuni in care exista o posibilitate virtuala de a gasi viata inteligenta.Desi consiliera pe teme stiintifice a presedintelui,Dr.Karen Fast,are unele nelamuriri,experimentul incepe,dar se intampla ceva cu masinaria si se trezesc cu totii intr-o alta lume plina de creaturi ciudate.In noua lume trebuie sa se lupte pentru supravietuire si sa incerce sa repare dispozitivul cu ajutorul caruia sa se intoarca acasa.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-09 | Categoria: SF


Filmul Stargate: The Ark of Truth reprezinta finalul celor 10 sezoane ale serialului Stargate SG-1. Echipa compusa din Cameron Mitchell, Samantha Carter, Daniel Jackson, Teal'c si Vala Mal Doran cauta in galaxia Ori o arma care ii va ajuta sa inviga definitiv armatele Ori. Ei sunt insotiti de un membru al IOA care are un plan malefic. In galaxia Ori se gasesc in lupta cu doi inamici puternici dar primesc si un ajutor neasteptat din partea lui Morgan le Fay, cea care i-a ajutat sa gaseasca si Sangreal-ul, o arma construita de Antici cu ajutorul careia i-au distrus pe Ori. Filmul poate fi considerat, de fapt, un episod mai lung al serialului. Stargate:The Ark of Truth este prima parte a incheierii celor 10 sezoane ale serialului stargate SG 1 urmarea,Stargate Continuum, il are in centru pe Baal ultimul Goa'uld ce incearca sa puna stapanire pe galaxia Calea Lactee prin intoarecere in timp si incercarea de a schimba destinele eriolor principali si distrugerea primei Porti Stelare descoperite in Egipt.Acum aflam de intrepatrunderea destinelor eroilor din Satgate SG 1,unde bunicul colonelului Cameron este capitanul vasului ce transporta poarta stelara din Egipt in State.Intoarceri in timp,intriga,actiune cum doar serialul Stargate ne-a obisnuit timp de 10 ani. Stargate Continuum incheie epopeea Stargate SG 1.....dar vom merge mai departe alaturi de eroii nostrii in Stargate Atlantis (5 sezoane-serial incheiat si el in 2008- final in care Atlantis se intoarce pe Terra,locul ei de origine)......si mai departe incepand cu luna august 2009,data preconizata 22,cu Stargate Universum....unde eroii nostri vor descoperi,datorita celui de al 9-lea simbol de pe Poarta Stelara, cele 2 nave trimise de Antici pentru explorarea spatiului si pentru pozitionare portilor pentru a face posibila calatoria intre lumi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-05 | Categoria: SF


Susan Wheeler este o studentă în anul trei la medicină, care lucrează la spitalul Peach Tree Memorial în care răposatul ei bunic a fost cândva om de bază. Încă din primele zile Susan dă dovadă că are potențial în medicină, însă devine contrariată după ce observă numărul alarmant de pacienți care ajung în comă. Aceasta începe să urmărească mai îndeaproape ce se întâmplă în sălile de operații și descoperă că pacienți sănătoși, care ar trebui în mod normal să nu aibă complicații în timpul unor operații simple, ajung în comă, fără prea multe explicații. Curioasă din fire și nerăbdătoare să afle ce se întâmplă în spital, reușește să pună mâna pe niște dosare la care în mod normal nu ar trebui să aibă acces. De aici ea găsește o pistă care o conduce la controversata instituție Jefferson pentru pacienți în comă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-01 | Categoria: SF


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-01 | Categoria: SF


Razboiul cu gandacii inca nu s-a terminat. Chiar daca acum au parte de tehnologie si mai avansata, multi oameni de pe Pamant, incep sa se indoiasca de capacitatea omenirii de a castiga acest razboi. Tocmai de aceea, incep sa apara proteste si revolutii care se soldeaza cu executia televizata a multor protestanti. Colonelul Johnny Rico se afla departe de casa, conducandu-si echipa intr-o misiune secreta, care trebuie sa salveze un mic echipaj de soldati esuat pe indepartata planeta OM-1. Pentru a avea un avantaj in lupta cu aceasta noua amenintare, se infiinteaza programul "Marauder", care consta intr-un exoschelet contruit pentru a face fata oricarui asalt mortal al unei armate de gandaci. Proiectul "Marauder" este unica lor speranta in lupta impotriva unui element tradator, care actioneaza chiar din interiorul Federatiei, si transmite informatii secrete celui mai mare gandac din univers. De aceasta data, "insectele" au si ele o arma secreta, care ar putea distruge omenirea, dar totul depinde de Colonelul Rico si echipa lui sa opreasca extinctia omului ca specie in univers.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-05-28 | Categoria: SF


Razboiul cu gandacii nu sa terminat. Aceasta continuare ne prezinta o mica echipa a infanteriei mobile care este inconjurata de catre insecte pe o planeta pustie. Din pacate pentru echipa ajutoarele sunt la o distanta mult prea iar radioul lor nu functioneaza. Singura lor sansa este sa se refugieze intr-o baza parasita a infanteriei de pe acea planeta. O data ajunsi la adapost sunt inconjurati de insecte. Totusi in aceasta baza il gasesc pe capitanul V. J. Dax. Acesta este eliberat si reuseste sa porneasca aparatura de protectie a bazei. Acum trebuie sa repare radioul si sa astepte sa fie salvati. Insa totul pare a se indrepta atunci cand un maresal este salvat si adus la adapost de catre doi necunoscuti. O data cu repararea radioului reusesc sa transmita un mesaj. Insa timpul de asteptare este foarte mare si ce nu stiu acestia este ca inamicul a reusit sa se infiltreze in baza si acum doreste sa ii elimine. Vor reusi sa realizeze ce pericol ii paste? Vor reusi sa reziste pana vor fi salvati?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-05-28 | Categoria: SF


« 1 2 3 4 ... 21 22 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: