Blog

Principală » Acţiune
Stabilit în Hokkaido, Japonia, în anii 1880, Jubei Kamata (Ken Watanabe), care este de partea guvernului shogunat Edo, ucide mulți oameni. Numele lui este infam în Kyoto. Când bătălia de la Goryoukaku este pe cale de a fi terminată, Jubei dispare. 10 ani mai târziu, Jubei locuiește cu copilul în pace. El este abia capabil de a face față vieții. Protejând mormântul soției sale, Jubei a decis să nu ridice sabia din nou, dar din cauza sărăciei nu are nici o altă alegere, ci de a alege din nou sabia. Jubei devine un vânător de recompense…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-14 | Categoria: Acţiune


Prieteni nedespărțiți Tin (Sean Lau), Chow (Louis Koo) și Wai (Nick Cheung), toți lucrează pentru Departamentul de Poliție al Biroului de Narcotice din Hong Kong. Cei trei și-ar da ușor viața lor unul pentru celălalt, dar o misiune periculoasă în Thailanda pentru capturarea unui legendar traficant de droguri îi pune la încercare. În Thailanda, intervenția sub acoperire merge prost și în ultimul moment o luptă izbucnește. Cei trei prieteni se confruntă cu o dilemă emoțională tragic … Cinci ani mai târziu, împovărați cu greutăți personale, doi dintre ei caută să răzbune pierderea suferită. Prietenia se transformă în rivalitate și un război între bine și rău este pe cale de a începe, nefiind nici o cale de întoarcere!
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-14 | Categoria: Acţiune


Printr-o întorsătură ciudată a sorții, un polițist din Hong Kong, Dan, salvează viața liderul unei bande violente de jaf armat. Atunci când comite o altă infracțiune, Dan este hotărât să pună capăt activităților lor…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-13 | Categoria: Acţiune


“Los Bandoleros” este un scurt-metraj care îl are în centru pe protagonistul seriei Fast and Furious - Dominic Toretto. Acesta locuiește în Rio unde se ascunde de autoritățile americane. Viata pentru Toretto este neschimbată, cu mașini de viteză, fete frumoase și petrecerile dese. Când în care locuiește nu se mai găsește benzină, Dominic este nevoit să discute cu un politician Brazilian pentru a pune la cale un plan de a readuce benzina în cartier. Pentru a reuși, Dominic apelează la bunul său prieten Han Lue precum și la Letty Ortiz. Acum că echipa e adunată, mașinile sunt gata, tot ce rămâne de făcut este să aștepte clipa în care planul va fi pus în practică.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-11 | Categoria: Acţiune


Petrecerea de Ajun de Crăciun organizată într-un turn rezidenţial de lux ia o turnură de coşmar după ce un incendiu pune stăpânire pe clădire.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-11 | Categoria: Acţiune


Nimeni nu stie cu siguranta ce se afla in apele lui Lake Placid, insa cateva cadavre mutilate gasite pe tarm duc la concluzia ca atacatorul a fost un animal preistoric cu colti uriasi, asemanator unui crocodil. Jack Wells investigheaza cazul impreuna cu paleontologul Kelly Scott. Kelly de obicei nu face munca de teren pentru ca nu ii place sa calatoreasca si pentru ca incearca sa-si revina dupa o despartire dureroasa. Cei doi incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine, insa intre timp trebuie sa ii tina piept serifului Hank Keogh, care vrea sa gaseasca creatura si s-o omoare, si lui Hector Cyr, un expert in mitologie care vrea sa captureze si sa studieze animalul.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-11 | Categoria: Acţiune


Toata tehnologia din lume este supravegheata. Orice telefon este ascultat si orice dizpozitiv electronic de telecomunicare este urmarit inde-aproape. Doar un singur telefon este rupt de la aceasta retea, avand capacitatea de a analiza toate datele si de a gasi cea mai optima solutie pentru orice situatie. Acest telefon ajunge in mainile lui Max Peterson, un inginer care il foloseste pentru a castiga la jocuri de noroc. Dar acest dizpozitiv il transforma intr-o tinta a unei conspiratii internationale care are ca scop obtinerea acestei tehnologii. Max este urmarit peste tot in lume, in timp ce un oficial guvernamental are propria lui agenda care ar putea destabiliza intreagul echilibru mondial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-06 | Categoria: Acţiune


Această peliculă oglindește povestea adevărată a unui om care îndrăznește să-i sfideze pe sovietici în plin sistem comunist. Spionul polonez din spectaculoasa eră a Războiului Rece, colonelul Ryszard Kuklinski, informează americanii despre secretele de top din blocul comunist.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-05 | Categoria: Acţiune


Replicant este povestea unui criminal in serie pe nume Garrotte care comite tot timpul crime si niciodata nu este capturat. Singura solutie pentru a-l prinde si a opri acest val de crime este aceea de a crea o clona a lui. Politistii din Seattle au pus in aplicare aceasta solutie, utilizand imagini din portretul robot realizat asupra criminalului. Numai ca aceasta clona are corpul unui barbat in varsta, mintea unui copil, dar are o puternica legatura telepatica cu asasinul Garrotte, putandu-l localiza aproape oriunde si oricand. Politistul Jake Riley este cel inzestrat cu sarcina de a proteja si a coordona aceasta clona, care prefera sa-si abuzeze noul subaltern, pentru a-l gasi cat mai repede pe acest criminal in serie care este poate sa ucida in orice moment.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-04 | Categoria: Acţiune


Inspectorul Nick Cafmeyer pare să aibă totul: aspect fizic plăcut, deștept si o cariera de succes. Dar un nor întunecat planează asupra vieții sale: de la vârsta de nouă ani, el a fost bântuit de dispariția nerezolvată până în prezent a fratelui său mai mic, Bjorn. Plettinckx, un agresor sexual cunoscut, a fost interogat dar eliberat foarte repede. Plettinckx trăiește cu o plăcere diabolică în a-l hărțui pe Nick…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-03 | Categoria: Acţiune


« 1 2 3 4 5 ... 84 85 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: