Comedie - Blog - Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Comedie
O comedie neagră, sexy, în care o femeie casnică din Los Angeles, care duce o viaţă aparent idilică şi lipsită de griji, încearcă să îi ofere unei stripteuze o viaţă mai bună angajând-o ca bonă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Acțiunea de a găsi un refugiu, din viața cotidiană și eșecurile pe plan profesional, pe o insula tropicală, se desfășoară teribil de prost.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Când postul de radio al celebrului D.J.Alan Partridge este preluat de un nou trust media, un lanț de evenimente  îl fac pe Alan să lucreze cu poliția pentru a face față unor situații neplăcute…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Actiunea din "Jump In!" evolueaza in jurul lui Izzy Daniels. Acesta este un pusti ce practica boxul in sala detinuta de tatal sau. Izzy se pregateste intens pentru a gastiga Manusile de Aur, el facand parte dintr-o familie pasionata de acest sport. De altfel si bunicul si tatal lui Izzy au practicat acest sport. Totul se schimba intr-o zi cand Izzy este nevoit sa o duca pe sora lui, Karin, sa vada un concurs de sarit coard. La acest concurs participa si Mary, vecina lui Izzy, si echipa ei Joy Jumpers. Izzy descopera o noua pasiune pentru acest spor.   Intr-o zi Mery il roaga pe Izzy sa faca parte din echipa, dupa ce o membra pleaca. Izzy accept,a mai ales ca esteindragostit de Mary, dar doreste sa schimbe numele echipei in Red Hot Chillie Steppers. Intr-o zi pe cand se antrenau in sala sunt observati de Rodney, batausul scolii care lipeste afise prin toata scoala. Acum Izzy este intr-o mare dilema: ce sa aleaga intre box si saritul corzii? Orice decizie o va lua va trebui sa tina cont si de ce i-a spus tatal sau si anume ca in orice sport este nevoie de 20% talent si 80% dragoste pentru acel sport. Ce va alege Izzy ve-ti afla singuri.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-04 | Categoria: Comedie


Acţiunea filmului este plasată în timp în anul 1987 iar locaţia este Dublin. Este pe cale să înceapă o conferinţă de presă a unei formaţii rock, înaintea unui concert. Un rocker goneşte nebuneşte cu maşina spre acea destinaţie, ascunzând, se pare, un scop dubios. În următorul moment acţiunea se mută cu 11 ani în urmă, în acelaşi loc. Doi frati încearcă să devină vedete internaționale de muzica rock. Fraţii McCormick: Neil şi Ivan fac muzică încă din liceu fiind mereu în umbra unei alte formaţii cu care colaborează şi cu care cântă, uneori, împreună. Paul McGuinnes este solistul trupei care se pare că începe să aibă succes. McGuinnes decide să facă o schimbare în trupă luându-şi nume nou, acela de Bono iar formaţia să se numească U2. De asemenea discută cu Neil posibilitatea ca Ivan să facă parte din U2. Neil refuză oferta având ambiţia de a reuşi împreună cu Ivan, cu un proiect separat. Astel fraţii McCormick înfiinţează trupa Shook up. După 10 ani, U2 are un succes răsunător, pe când Shook up abia dacă prind un contract cu ajutorul unui faimos interlop irlandez care îi şi finanţează. Neil o cunoaşte pe frumoasa Gloria care devine impresarul trupei. În momentul în care sunt pe cale să susţină primul mare concert lucrurile se schimbă pentru formaţia celor doi fraţi deoarece ies la iveală două secrete tăinuite de Neil: unul vechi, de 10 ani, iar altul determinat de un fapt petrecut în pezent.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-04 | Categoria: Comedie


Protagonistul acestui film , Paul Zadzik , este un om care crede că nu mai are pentru ce trăi . Soția lui l-a părăsit pentru un instructor de yoga , fratele său face haz pe seama lui cu fiecare ocazie , iar șeful său îl vrea concediat , astfel ca încearca să se sinucidă . Salvat la timp de vizita unor shamani ciudați sosiți de la mii de kilometri depărtare , acesta află că ei îl consideră "Cel Ales" , singurul care le poate salva habitatul specific .Însă cum îi poate ajuta Paul , când acesta nu se poate ajuta nici pe sine însuși ?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-01 | Categoria: Comedie


Elena Sokorowska este o frumoasa printesa poloneza care locuieste in Paris in anii premergatori primului razboi mondial. Desi saraca ea da tuturor impresia ca are o stare materiala buna. Frumusetea ei atrage multi barbati, dar ea-i alege doar pe aceia care au nevoie de ea pentru a-si atinge potentialul maxim. Dupa ce tocmai incheiase un astfel de proiect Elena accepta cererea in casatorie a unui industrias bogat dar destul de in varsta(Martin- Michaud). Impreuna cu acesta iese sa vada parada de 14 iulie. In aglomeratie cei doi se despart, iar Elena il intalneste pe Henri, un tanar care o va prezenta generalului Rolland care era aclamat de intreaga multime. Rolland e un posibil candidat la functia de presedinte, dar el accepta functia de Ministru de Razboi, chiar daca cei din jurul lui nu sunt de acord. Atat generalul cat si Henri se indragostesc de Elena ultimul considerand totusi ca politica este mai importanta decat iubirea.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-30 | Categoria: Comedie


Cine a zis că o familie mixtă nu are probleme? Au trecut doi ani de când Henry, Katharina, Tristan și Magdalena au devenit o familie. Viața de zi cu zi s-a întors la normal și, totuși, haosul izbucnește. O comedie garnisită cu bancuri, replici sclipitoare și emoții răbufnite.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-30 | Categoria: Comedie


Maria și Jose Ribeiro trăiesc de treisprezece ani la parterul unui imobil parizian. Cei doi imigranți sunt atât de apreciați de prietenii și de vecinii lor încât atunci când li se propunesă se întoarcă în Portugalia în cele mai bune condiții, nimeni nu vrea să îi lase să plece. Până unde sunt capabili să meargă prietenii, familia și șefii lor pentru a-i împiedica să plece? O comedie comunitară despre condiția imigranților, povestită într-un mod original și amuzant.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-29 | Categoria: Comedie


"A.C.O.D.” (un acronim pentru Adult Child of Divorce) îl are în centru pe bărbat trecut de 30 de ani care a suferit enorm atunci când părinţii lui au divorţat şi care a fost forţat să se confrunte o viaţă întreagă cu scandalurile în care au fost implicaţi mama şi tatăl său de când s-au separat. Atunci când fratele cel mic îşi anunţă familia că s-a logodit şi că intenţionează să se căsătorească cât mai curând posibil, protagonistul primeşte sarcina de a se ocupa de organizarea ceremoniei nupţiale, lucru destul de dificil întrucât părinţii certăreţi, care au resentimente puternice unul faţă de celălalt, trebuie convinşi să se reconcilieze pentru o scurtă perioadă de timp de dragul mirelui, iar familia disfuncţională trebuie reunită pentru a participa la acest eveniment fericit astfel încât mirele să nu se simtă stingher în cea mai importantă zi din viaţa lui.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-27 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 131 132 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: