Blog

Principală » Comedie
Dupa aventura de pe planeta Gora, Arif intors napoi pe pamint cu iubita lui Ceku, a inceput o viata fericita in timp ce asteapta cu emotie a lor copil, ce urmeaza in curind sa se nasca. In timp ce viata pe pamint se desfasoara in armonie si pace, un plan periculos este in curs de desfasurare; Logar si mana sa dreapta, Tihulu, sunt in centrul acestui plan diabolic.     Logar a jurat sa se razbune pe Arif, cel mai mare dusman al sau. Dupa examinarea posibilitatilor de razbunare asupra lui Arif, cind si-a dat seama ca uciderea ar fi doar un mod simplu de razbunare, Logar a decis sa utilizeze un mod mult mai crud, prin trimiterea lui Arif inapoi in timp, peste un milion de ani in urma ! De la paginile prafuite ale istoriei si pana la razboiul dintre bine si rau, nimic nu ar fi la fel fara interventia lui Arif. Cartile de istorie vor fi re-scrise, documentarele vor fi trase din nou si muzeele reorganizate. Iar istoria omenirii va fi scrisa din nou .....
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-12 | Categoria: Comedie


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-11 | Categoria: Comedie


Descurajata de lipsa de repere stabile in viata ei, o femeie de origine greco-americana pe nume Georgia practica profesia de ghid turistic si isi asuma complicata misiune de a insoti de-a lungul si de-a latul Greciei un grup pestrit de turisti americani, australieni si greci, care mai degraba ar cumpara un tricou decat sa invete cate ceva despre istoria si geografia acestei regiuni, incercand sa ii determine pe acestia sa aprecieze frumusetile idilice ale tarii ei natale.    Intr-un grup in care ciocnirea de personalitati si culturi este la ordinea zilei, Georgia are impresia ca nimic nu decurge conform planului, situatia luand o turnura neasteptata atunci cand Irv Gordon o invata cum sa se distreze, cum sa se bucure de viata si cum sa-si redescopere latura romantica. Vazand ea insasi cu alti ochi minunatiile peisajului Greciei, Georgia descopera iubirea alaturi de ultima persoana asupra careia si-ar fi imaginat sa-si arunce privirea: tacutul si atragatorul sofer grec al autobuzului lor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-11 | Categoria: Comedie


"You don't mess with the Zohan" este o comedie axata pe existenta tumultuoasa si plina de neprevazut a lui Zohan, un legendar agent secret israelian al Mossad-ului, care se simte obosit si dezamagit de meseria pe care o practica de multa vreme si care decide sa isi insceneze propria moarte pentru a putea sa paraseasca gruparea din care facea parte si a incepe o viata noua departe de tara lui de origine. Ajuns in New York, Zohan se dedica implinirii celui mai drag vis al sau si anume acela de a deveni hair stylist, faurindu-si destul de repede o reputatie in randul clientelei selecte si pline de bani a Manhattan-ului, cu atat mai mult cu cat oferea doamnelor interesate si "servicii speciale" in camera din spate a coaforului. Noul lui stil de viata, idilic si lipsit de probleme, este pus in pericol insa atunci cand niste soferi de taxi arabi ii descopera adevarata identitate si planuiesc sa il rapeasca. Pentru a supravietui incercarilor fostilor sai dusmani de a-l elimina si pentru a-si proteja noua cariera si noul mod de viata, Zohan este fortat sa apeleze la abilitatile sale militare, dobandite pe vremea cand activa in Mossad.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-11 | Categoria: Comedie


Thanks for sharing prezintă povestea de viață a trei prieteni care se întâlnesc în timp ce participă la un program de 12 pași pentru tratarea obsesiei față de sex. Mike este un lider în comunitatea dependenților de sex, al cărui fiu de douăzeci și ceva de ani se-ntoarce acasă după câteva luni de fugă și care se luptă, la rândul lui cu o adicție. Sponsorul lui Mike este Adam, un tip care a terminat de șase ani programul, fără călca strâmb vreodată. Acesta este la începutul unei relații cu Phoebe, întâmpinând tot felul de dificultăți după ce a rezistat o perioadă atât de-ndelungată fără sex. Cei doi se împrietenesc cu un medic tânăr, a cărui proprie dependență îi pune în pericol cariera.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Valentin Bravo e un mexican, burlac şi afemeiat, până ce întâlneşte o fată care i se pare irezistibilă. Curând se pomeneşte nu doar cu iubita la uşă, dar şi cu un bebeluş, fetiţa născută din aventura celor doi. Sub pretextul că trebuie să plătească taxiul, mama fetei îi pune lui Valentin bebeluşul în braţe şi pleacă, doar că nu se mai întoarce. După ce şi-a crescut singur fiica vreme de şase ani şi şi-a construit un nou stil de viaţă, se simte ameninţat de reapariţia mamei fetiţei. Însă nu are de ales, fiindcă fiica sa vrea foarte mult să-şi cunoască mama despre care colegii de la şcoală o şicanează că e precum Moş Crăciun: nu există.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Mads (Thure Lindhardt) se mută într-o casă cu frumoasa lui iubită Marie (Tuva Novotny) când brusc este lovit de un spasm de îndoială. Oare acesta este înţelesul vieţii? Oare şi-a îndeplinit toate visele? Este cu adevărat fericit? Mads renunţă la tot, se mută de lângă Marie şi se implică într-o expediţie disperată de a-şi îndeplini toate visele; o expediţie pentru a găsi sensul vieţii şi tot ceea ce contează. Este o expediţie care include prieteni din gaşcă, Louise şi Peter (Signe Egholm şi Henning Valin), întâlniri, o nouă și mai tânără prietenă, (Rosalinde Mynster) despărţiri, întâlniri cu socri, nopţi prin oraş, ore frustrante petrecute lucrând la scenariul perfect şi o eternă căutare a unei vieţi fericite. „ Adevarul despre bărbaţi” este o comedie neagra emoţionantă şi sinceră despre bărbaţi, despre sensul vieţii, vise şi iubire.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


O comedie neagră, sexy, în care o femeie casnică din Los Angeles, care duce o viaţă aparent idilică şi lipsită de griji, încearcă să îi ofere unei stripteuze o viaţă mai bună angajând-o ca bonă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Acțiunea de a găsi un refugiu, din viața cotidiană și eșecurile pe plan profesional, pe o insula tropicală, se desfășoară teribil de prost.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


Când postul de radio al celebrului D.J.Alan Partridge este preluat de un nou trust media, un lanț de evenimente  îl fac pe Alan să lucreze cu poliția pentru a face față unor situații neplăcute…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-10 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 131 132 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: