Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


Povestea tinerilor polonezi din perioada ocupaţiei Naziste a germanilor, din teribilii ani ai celui de-al II-lea război mondial, care erau forţaţi să ajungă la maturitate prin dragoste şi adversitate.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Dramă


Inspectorul Clousseau nu are nevoie de nici un fel de prezentare. Inept, magnific în idioţenia sa, inspectorul nu poate lipsi de la nici o crimă. Nici de la cea petrecută în reşedinţa lui Benjamin Ballon. Chiar dacă superiorul său, inspectorul Dreyfuss, se pregăteşte s-o aresteze pe atrăgătoarea menajeră Maria, Clousseau este sigur că nu ea e vinovată. Şi cum ar putea ? Doar e frumoasă ! Împiedicat, dezastru ambulant, nu e vorbă, acesta-i Clousseau, dar nici nu ştie cîtă dreptate are cînd susţine nevinovăţia Mariei. Chiar dacă numărul victimelor creşte, inspectorul nostru cel viteaz are un singur ţel: să demonstreze că menajerei i se înscenează o crimă. Efectul nedorit, dar lesne de prevăzut de către spectator, este că Dreyfuss înnebuneşte, la propriu. Ceea ce duce la o devărată explozie de nebunie în întregul film. Dacă mai vine vorba şi de „pregătirea de judo” a lui Clousseau cu servitorul său, Kato, atunci este clar, privitorul va avea parte de o comedie de excepţie, în care se întrec Clousseau, cu limba stîlcită pe care o chinuie pronunţînd cuvintele în fel şi chip, şi Clousseau, cu nestăpînita-i poftă de aventură, declanşator al celor mai absurde probleme cu putinţă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Comedie


Intr-o seara a anului 1941, Schlomo, nebunul satului, aduce consatenilor sai din shetl o stire cumplita: germanii ucid si deporteaza spre destinatii necunoscute locuitorii evrei din shetl-urile vecine. In curand, si satucul lor va avea aceeasi soarta. Imediat, Consiliul inteleptilor, in frunte cu Rabinul, se reuneste. Trebuie sa gaseasca o solutie pentru a-si salva comunitatea! In zorii zilei, dupa multe discutii, ideea salvatoare isi face aparitia, chiar din gura nebunului: pentru a scapa de nazisti, vor organiza un tren fals de deportati! Se vor deghiza cu totii fie in deportati, fie in mecanici de tren, ofiteri germani sau soldati. Vor putea astfel sa treaca de barajele si de liniile naziste, pentru a se duce catre Tara Fagaduintei, la Eretz Israel, via Uniunea Sovietica.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Comedie


Sophie Scholl - Die letzten Tage este povestea emotionanata a unei tinere de 21 de ani, Sophie (Julia Jentsch) si a fratelui ei, Hans (Fabian Hinrichs), care fac parte dintr-un grup de rezistenta ("Weiße Rose" – White Rose) impotriva regimului nazist, in Munchen-ul anului 1943. In momentul in care cei doi frati impart fluturasi in facultatea lor, Gestapo-ul este alertat, iar cei doi sunt prinsi si arestati. Dupa interogatorii interminabile, Hans marturiseste in cele din urma totul, ceea ce atrage dupa sine condamnarea la moarte a lor. Un film cutremurator regizat de Marc Rothemund, dupa un scenariu de Fred Breinersdorfer.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Dramă


In 2001, patru prieteni britanici musulmani, Ruhal Ahmed, Asif Iqbal, Shafiq Rasul si Monir, calatoresc in Pakistan pentru a participa la o nunta insa, pe drum, animati de o pornire idealista, se decid sa se opreasca in Afganistan, pentru a vedea care este situatia acolo, dupa ce Statele Unite incepusera sa bombardeze zona, in urma atacului terorist de la 11 septembrie. Ajunsi acolo, ei sunt capturati de fortele Aliantei de Nord americane si trimisi la inchisoarea Guantanamo, una dintre cele mai renumite inchisori din zilele noastre. Pentru cei trei ramasi in viata (pe Monir il pierd in haosul razboiului din Afganistan) vor urma trei ani de temnita grea, in care vor fi supusi torturii fizice si psihice pentru a marturisi ca sunt teroristi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Dramă


Inainte de a-si lua in primire postul de director al inchisorii Wakefield, tanarul Brubaker se infiltreaza incognito printre restul detinutilor, reusind sa afle din interior care este adevaratul nivel al violentei si coruptiei viitorilor sai angajati. Mai tarziu, el va incerca sa introduca diferite reforme, care sa le asigure detinutilor un tratament uman
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Acţiune


O reporteră rămasă văduvă ,cu ajutorul unui agent federal vrea să descopere ceea-ce a dus la moartea suspectă a soțului ei. În scurt timp, însă , cei doi din investigatori devin ținte ale unor atacatori necunoscuți….
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Acţiune


Cel mai cunoscut canibal al marelui ecran, Hannibal Lecter, revine. De această dată, privitorul va avea ocazia să îi cunoască anii de formare. Acţiunea filmului ne duce în Lituania, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, cînd micul Hannibal şi este de nedespărţit de sora sa. Însă lumea lui ia sfîrşit în momentul în care este forţat să asiste la uciderea familiei sale de către nazişti. Supravieţuind, Hannibal va creşte într-un orfelinat sovietic, adăpostit în ceea ce odată fusese casa sa. Adolescent, fuge la Paris, în căutarea unchiului său, dar o găseşte doar pe văduva acestuia, frumoasa Murasaki.În ciuda alinării pe care o cunoaşte în preajma ei, Hannibal este bîntuit de o nevoie cronicizată a răzbunării, de găsirea ucigaşilor familiei sale şi pedepsirea lor. Sociopatia sa îl va îndrepta spre medicină, pentru care dovedeşte un talent aparte. Dar dobîndirea unor noi abilităţi are, ultimamente, o singură finalitate: răzbunarea. Odată cu dobîndirea ei, un nou apetit, ciudat, se trezeşte în Hannibal Lecter. Şi astfel încep saga unui criminal în serie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Thriller


Cu onestitate şi umor despre fericire, durere şi iubiri moderne. După o cerere în căsătorie foarte publică pe care ea o consideră pripită, Sarah se desparte de iubitul ei nerăbdător. În acest moment delicat pentru ea, femeia caută sprijinul surorii ei, Beth, care, din păcate, este prea ocupată cu detaliile pentru nunta ei cu Andrew. Când încearcă să treacă mai uşor peste despărţire şi începe o relaţie cu fermecătorul Jonathan, Sarah este pusă în situaţia de a se confrunta cu propriile slăbiciuni, teama de a se dedica unei relaţii şi vulnerabilitatea.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Dragoste


Dupa ce si-a pierdut slujba de agent secret si si-a prins sotia inselandu-l cu un prieten, Joe Halenbeck s-a apucat de bautura. Angajat sa aiba grija de o stripteusa care primea amenintari cu moartea, este bulversat cand femeia e omorata. Impreuna cu iubitul victimei Jimmy, fost jucator profesionist de fotbal american, incearca sa afle cine este criminalul. Investigatia sa il va conduce la un carusel al coruptiei din fotbalul american si toate drumurile duc la Sheldon Marcone, un patron de echipa corupt.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-07-14 | Categoria: Thriller


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 811 812 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: