Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD

http://hostpixel.ro/images/728x90.png

n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Fantastic


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Dramă


Gemma părăseşte apartamentul confortabil pe care îl ocupă în Roma pentru a călători spre Sarajevo în compania fiului său Pietro şi pentru a vizita o expoziţie ce comemorează victimele războiului bosniac, printre care şi soţul ei Diego. Cu 16 ani în urmă, Gemma a reuşit să fugă împreună cu băiatul ei din oraşul bosniac aflat sub cel mai îndelungat asediu din istorie, dar Diego a rămas în urmă şi a fost ucis, femeia propunându-şi să facă această călătorie nu numai pentru a reface relaţia tensionată cu Pietro, dar şi pentru a se confrunta cu amintirile dureroase din trecut. Gemma l-a cunoscut pe Diego în anii ’80, pe vremea când era studentă şi se afla în vizită la Sarajevo, după ce au depăşit o mulţime de obstacole, cei doi tineri trăind o pasioanală poveste de dragoste şi găsindu-şi pentru o scurtă perioadă fericirea unul în braţele celuilalt. Deşi îşi doreau cu disperare copii, Gemma era sterilă, aşa că a împins-o pe tânăra şi frumoasa muziciană Aska în patul lui Diego pentru a o folosi pe post de mamă-surogat, doar pentru a fi ulterior măcinată de gelozie şi sentimente de culpabilitate. Revelaţia ce o aşteaptă pe Gemma la Sarajevo o va forţa să înţeleagă proporţiile pierderii pe care a suferit-o, ororile reale ale războiului şi puterea vindecătoare a iubirii.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Dramă


Eroii voştri preferaţi din BIONICLE prind viaţă în acest nou film de aventură, plin de senzaţii tari, acţiune şi suspans! Mata Nui, cândva un mare şi puternic conducător, se află acum într-un ţinut pustiu şi îndepărtat, plin de resturi de fiare vechi şi bucăţi de metal ars. După ce câştigă o periculoasă bătălie glatoriană, i se cere să ajute în lupta împotriva adevăraţilor duşmani ai localnicilor: maleficii Skrall şi Vânători de Oase. Împreună cu o trupă curajoasă de luptători glatorieni şi săteni agorieni, Mata Nui porneşte într-o aventură de proporţii epice, către noi ţinuturi pline de imaginaţie, unde extraordinarele secrete BIONICLE vor ieşi la lumină.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Animaţie


Ted Kramer este un barbat pentru care munca este mai importanta decat familia. Sotia sa Joanna observa acest lucru si decide sa-l paraseasca. Ted se gaseste intr-o situatie foarte dificila, trebuind acum sa aiba grija singur si de fiul lor Billy. Situatia devine chiar dramatica in momentul in care Joanna decide sa se lupte in tribunal cu Ted pentru custodia lui Billy
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Dramă


Manole, este un nume predestinat artei. Motiv pentru care, si datorita talentului sau, Manole este sculptor consacrat. Meseria aceasta i-a placut mult, si la apogeul carierei, decide sa se retraga la tara, unde sa poata lucra in tihna. El se decide, sa realizeze o statuie, mai putin obisnuita.  Retras la tara, locuieste alaturi de mama lui, de sotie si de copii. Vecina Cristina, reuseste sa faca furori in inimile tinerilor, sub privirile lui Paul si a altor sateni din zona. Paul este un coleg si prieten a lui Manole. Principala caracteristica a lui Paul, este filozofia vietii, alaturi de invidie si angoasa. El este invidios pe Manole, si talentul acestuia. Manole incearca ca aceea statuie care o va realiza, sa fie ceva, ce va incununa viata unui artist, starnind invidie, si evenimente care se vor succede intr-un fel, neasteptat pentru toti.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Romanesti


Un film dedicat eroismului elevilor si ofiterilor români din scolile militare care si-au daruit viata pentru libertatea si independenta patriei, aparând granitele de vest ale tarii, in zilele imediat urmatoare actului de la 23 august 1944 cand România intoarce armele impotriva nazistilor. Acestia primesc ordinul sa intarzie retragerea trupelor germane sau sa moara facand asta. Ironia face ca acestia sa fi avut o relatie de prietenie pe timpul scolii cu cei din trupele germane deveniti acum inamici si sa trebuiasca sa lupte impotriva lor. In film se desfasoara in paralel povestile a doua personaje: elevul Andrei Petrescu fire artistica aflat in opozitie cu camarazii sai si cu comandantul scolii colonelul Maxineanu si tanarul taran Adrian care a castigat increderea colonelului si care primeste o misiune ce va fi dusa la bun sfarsit inrolându-se in final alaturi de detasamentul scolii. Acestia ajung pe front si lupta cu eroism impotriva unui inamic superior atat numeric cat si ca pregatire.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Romanesti


Povestea filmului începe în momentul recrutării tânărului William Adama ca pilot în luptă cu inamicii Cyloni. Tânărul Adama are rezultate impresionante la exerciţiile de pilotare, în condiţii de război, pe simulator. Atunci când, în sfârşit, se apropie de momentul să primească prima sa misiune pe un avion de luptă adevărat, William, în loc de mult râvnitul avion Viper, se alege cu o "tinichea" de Raptor. În loc să fie trimis într-o misiune de luptă, cum şi-a dorit, împotriva Cylonilor, trebuie să se mulţumească pentru început cu o treabă de transport. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată în momentul în care colega de echipaj a lui, Dr. Becca Kelly, le comunică celorlalţi doi membri ai echipajului (Pilotul William Adama şi copilotul său Coker Fasjovik) că adevărata lor misiune este cunoscută doar de ea şi că trebuie să execute întocmai tot ce va cere aceasta. Visul tânărului Adama este pe punctul de a se realiza atunci când ajung pe teritoriul inamicilor omenirii şi când doar de ei depinde soarta râzboiului cu maşinăriile Cylon.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: SF


Ashton Kutcher este Tom Stanisfield, un tanar care doreste o promovare de la seful lui, dar se indragosteste de fiica acestuia, ceea ce complica mult lucrurile. El reuseste sa ajunga ca menajera in casa sefului si incearca sa intre in gratiile Lisei (fiica acestuia). Dar cand trebuie sa se confrunte cu o casa plina de invitati, planul lui devine tot mai dificil si comic in consecinta
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Comedie


Dragon Hunters este o poveste despre aventurile a doi vanatori de dragoni. Principiul lor in viata este sa manance si sa nu fie mancati. Ei traiesc intr-o lume care este infestata de o ciuma groaznica. Creaturi mutante si monstrii infometati. Gwizdo si Lian-Chu nu sunt doi vantori foarte buni. Singurul lor scop este sa cumpere o mica ferma unde sa poata trai linistiti. La cateva insule departare de unde se afla eii, traieste Lordul Arnold, care traieste inspaimantat de intoarcerea lui World Eater, un dragon care se intoarce la fiecare 30 de sezoane, pentru a distruge totul in calea lui. Nimeni nu a fost capabil sa il infranga, si nimeni nu a scapat cu viata dupa o confruntare cu acest dragon. Zoe, nepoata lordului, decide sa iactioneze de capul ei, asa ca se intalneste cu Gwizdo si Lian-Chu. Sperand ca a gasit eroii perfecti, ea ii va arunca pe cei doi vanatori in fata pericolului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-29 | Categoria: Animaţie


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 779 780 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: