Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


Film realizat de televiziunea britanică (BBC) ce are ca subiect evenimentele ultimilor ani din viața celebrei romanciere engleze, Jane Austen.Retrasă pentru a scrie în liniște, în satul Hampshire din comitatul Chawton, proprietatea ei preferată, scriitoarea corespondează cu singura și draga ei soră, Cassandra Austen. O are alături pe nepoata ei preferată, tânăra și naiva Fanny Knight, pe care încearcă să o sfătuiască cum să recunoască adevărata dragoste și să știe când și cu cine va alege să se căsătorească. De Fanny este îndrăgostit Mr. John Plumptre, un bărbat extrem de încorsetat de percepte religioase și, deși Fanny așteaptă cu nerăbdare să fie cerută în căsătorie, mătușa Jane face tot ce poate ca aceasta să nu se mărite. Când în viața lor intervine frumușelul Doctor Charles Haden. mai degrabă l-ar vrea ea decât să-l lase să se îndrăgostească de Fanny...și tot așa. Ea se află în centrul atenției, ea este singura din familie care "dansează" desi este atât de singură și nu s-a căsătorit niciodată. Și toate aceste evenimente i le povestește iî scrisori pline de romantism surorii sale. Când soarta o va reuni cu familia și boala începe să o macine, nu va fi singura care-și va da seama că romantica din scrierile sale, în viața de zi cu zi, nu era la fel și anumite regrete o vor surprinde.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Biografic


Solo lucreaza ca taximetrist ca sa-si intretina familia si viseaza ca intr-o zi devine insotitor de bord.Intr-o seara din inceputul lunii octombrie urca William, un batran morcanos in taxi si face o propunere lui Solo.Ii ofera 1000 de dolari daca in 20 octombrie face o cursa cu el la Blowing Rock, o stanca in apropierea orasului.Solo se face curios de ce ii ofera as multi bani si ce vrea sa faca batranul la stanca.Il incepe sa urmareasca pe batran. Intre timp mai face cateva curse cu batranul si incerca sa afle de ce este asa importa ziua respectiva pentru William.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Dramă


Trei povești cu o singură origine comună,ora 3 AM, cea mai înfricoșătoare oră din noapte, atunci când toate spiritele sunt libere de a călători…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Horror


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Dramă


In viitorul indepartat, viata in Univers si calatoriile in spatiu sunt ceva obisnuit, dar totul se bazeaza pe o mirodenie care nu poate fi gasita decat pe planeta Dune. Filmul este centrat pe ascensiunea tanarului Paul Atreides, fiul ducelui Leto, de la tradarea si uciderea tatalui sau de catre rivalul acestuia, baronul Harkonnen, pana la descoperirea secretului care se afla in spatele planetei Dune si a propriului destin, care este de a elibera planeta de cei care nu vor decat sa stapaneasca sursa pretioasei mirodenii si de sub conducerea crudului Imparat si a Ghildei Comertului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: SF


An Officer and a Gentleman este povestea lui Zack Mayo care se inscrie la scoala de aviatie, sperand astfel sa dea un sens vietii lui. In cele 13 saptamani petrecute la baza militara, el invata ce inseamna disciplina, prietenia si, nu in ultimul rand, dragostea. El a avut unt recut mai dificil, fiind crescut de un tata care nu l-a sprijinit niciodata in nimic din ce a facut acesta. De aceea este foarte distant si rece si singuratatea copilariei sale este prezenta in viata lui zack in fiecare zi. Dar Paula, o fata simpla care si ea a avut probleme familiale in trecut este cea care il da peste cap pe Zack. Sergentul Foley, cel care il instruieste pe Zack, este hotarat sa faca totul pentru a-l aduce pe calea cea buna, invatandu-l o importanta lectie in viata. Atunci cand e nevoie se poate baza pe prietenii si colegii lui.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Dramă


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Dramă


Un inginer, responsabilul unei linii de producţie la o fabrică din Moscova, este trimis într-un orăşel pentru a-i prezenta unui beneficiar noile dimensiuni ale unei piese. În acest oraş, însă, toţi par a fi nebuni - o secretară lucrează în pielea goală, un grup de persoane îl ia pe inginer drept solist rock'n'roll şi, în plus, acest om este martorul unui suicid, fiind prins fără scăpare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Dramă


Martin Bishop este seful unui grup de experti specializati in testarea sistemelor de securitate electronice. Grupul este santajat de agenti secreti guvernamentali pentru a accepta o misiune si altfel identitatea lui Martin, care in anii '60 fusese un lider radical, urmand sa fie dezvaluita. Misiunea presupune ca ei sa reuseasca sa fure o cutie neagra de la un savant matematician, cutie care permite decriptarea oricarui cod din lume. Insa dupa ce reusesc sa fure cutia, savantul este ucis iar ei descopera ca agentii care-i angajasera nu prea sunt agenti guvernamentali...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-09 | Categoria: Acţiune


"Cea mai frumoasă seară din viaţa mea" cunoscut la noi ca "Pana de automobil" dupa numele piesei de teatru a marelui dramaturg elveţian Friedrich Dürrenmat - "Pana. O poveste încă posibilă", este o comedie neagra cu numeroase răsturnări de situaţie.Un bogat industriaş italian, într-o călătorie de afaceri, rămane în pană undeva in munţii Elveţiei. Nevoit să aştepte, este găzduit peste noapte într-un castel, în camera în care candva dormise Napoleon, primind invitaţia gazdelor (un grup de magistraţi ieşiti demult la pensie) la o cină urmată de un proces al vieţii sale. Început în glumă, acesta ia o turnură tragică...Tuşeul pesimist a făcut ca filmul să nu aibă succes la vremea lui, deşi este un film perfect în toate privinţele, beneficiind şi de o distribuţie de zile mari.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-07 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 809 810 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: