Regizorul Constantin Vaeni, realizează un nou film despre marele conducător Mihai Viteazul. Acest film este realizat după câţiva ani, după cel regizat de Sergiu Nicolaescu. Mihai Viteazul a obţinut o victorie măreaţă la Călugăreni. Acest lucru enervează pe Simion Movilă ce visează la tronul ţării. Acesta are sprijinul unui preot şi a unor boieri care tânjesc după noi averi. Simion Movilă trimite doi boieri care să se prefacă, şi să revină în slujba lui Mihai Viteazul şi al doamnei Stanca, pentru a-l sluji pe ascuns, pe acesta. Mihai Viteazul are de ales între diferite alianţe, trădări şi sfaturi ale oamenilor din jurul său, dintre care nu toţi sunt de partea lui... Marcu, fiul lui Petru Vodă Cercel vine cu doi boieri ai trădării pentru a se implica în problemele ţarii...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-18 | Categoria: Romanesti


Luke McNamara este la colegiu, unde se descurca destul de bine. Visul sau este sa ajunga la Harvard unde spera sa studieze Dreptul, insa stie ca este foarte greu sa ajunga acolo si ca sunt multi competitori. Cand o societate secreta cunoscuta sub numele de "Skulls" il invita sa i se alature, Luke accepta. Acolo el se bucura de o primire calduroasa, numai ca atunci cand colegul sau de camera, un student la jurnalism, se sinucide, Luke crede ca a fost o crima si ca ceva nu este in regula. El incepe sa dezgroape secretele societatii oculte, dar reuseste sa supere anumite persoane si isi pune viata in pericol.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-18 | Categoria: Thriller


Lacey și Daniel Barret au un mariaj fericit și locuiesc în suburbii cu cei doi fii ai lor. Viața le este tulburată după ce o serie de fenomene stranii încep să se întâmple pe proprietatea lor: lumini ciudate, o invazie de păsări sinucigașe și o prezență inexplicabilă care le pătrunde în casă. Lucrurile se complică și mai mult în clipa în care pe corpul fiului lor mai mic apar o mulțime de vânătăi. Se pare că o prezență extraterestră deghizată în om le intră noapte de noapte în casă și amenință să îi răpească. Izolați din ce în ce mai mult de vecinii și prietenii sceptici, cei doi trebuie să găsească singuri o soluție pentru a-și salva familia.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Horror


Povestea se centreaza pe un jaf nereusit piață de pește, care duce la implicarea poliției locale și o ieșire gangster pentru răzbunare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Dramă


Cea din urmă misiune a lui Emerson Kent, un veteran CIA, a fost un dezastru. Totuşi, i se mai dă o şansă să demonstreze că încă îşi mai poate face meseria. Noua lui misiune e să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la baza super-secretă a CIA cu numele "Numbers Station / Staţia Numerelor". La această bază sunt primite şi de acolo se trimit mesajele criptate. Când o echipă înarmată până în dinţi de atacatori îi asediază pe Emerson şi pe Katharine, cei doi se pomenesc într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu un inamic necunoscut. După ce locul secret în care această bază e descoperit şi multe vieţi sunt în joc, cei doi trebuie să oprească atacul înainte de a fi prea târziu.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Thriller


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Dramă


Israeliţii au ajuns sclavii egiptenilor, conduşi de faraonul Ramses. Faraonul a decis ca noii născuţi de sex masculin să fie ucişi, pentru a nu avea continuitate, neamul evreiesc. Într-o familie, se naşte Moise, care este aruncat în Nil. Sora lui, reuseşte să salveze pruncul şi-l pune într-un cosuleţ de lemn, dându-i drumul pe cursul apei. Acesta este găsit de Ptira, fiica lui Ramses care decide să-l adopte. Anii trec, Moise nu reuseşte să se integreze în religia zeilor, impusă de egipteni. Fiul lui Ramses îi devine în timp, rival şi duşman, iar Moise îşi apără fraţii şi pe evrei, ajungând să ucidă pe unul dintre soldaţii asupritorilor, motiv pentru care, pleacă în pustiu. El va ajuta şi va primi găzduire din partea un preot ce are trei fete. Într-o zi, fiind cu turma preotului la păsunat, îi apare un foc, Dumnezeu, care-i vorbeşte despre menirea lui pe pământ. Semnele puterii apar atât în toiagul lui Moise, îndreptat spre Cer. Moise revine la evrei şi cere urmaşului, fiului lui Ramses eliberarea evreilor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Aventuri


Arhitectul Bob Rueland este un om fericit si duce o viata linistita alaturi de sotia sa, Elizabeth. Insa un accident de masina are loc si aceasta moare. Un an mai tarziu, Bob inca nu a trecut peste teribilul accident. El o intalneste pe Grace Briggs, o femeie timida care lucreaza ca ospatarita intr-un restaurant italian-irlandez condus de bunicul ei Marty. Bob se indragosteste de Grace, iar Grace este atrasa de Bob, insa ce el nu stie este ca Grace a suferit in urma cu un an un transplant de inima, iar donatoarea a fost chiar Elizabeth.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Comedie


Dupa o misterioasa absenta de cativa ani, Superman se intoarce pe Pamant. In timp ce un vechi inamic incearca sa-i fure toate puterile odata pentru totdeauna, Superman trebuie sa faca fata faptului ca Lois Lane, femeia pe care o iubeste, a uitat de el si isi vede de viata sa. Incercand sa refaca legatura dintre ei, Superman trebuie sa-si gaseasca si locul intr-o societate care a invatat sa supravietuiasca fara el. In incercarea de a proteja lumea pe care o iubeste de la o distrugere cataclismica, Superman se va angaja intr-o calatorie de reparare a tuturor greselilor sale, ce il va purta de la adancurile oceanului pana in indepartatul cosmos.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Acţiune


Producţia americană ' The Misfit Brigade ' este un film care înfăţişează ororile războiului , sacrificiile făcute de oameni , eroismul lor în anumite situaţii şi lupta nefirească dată între oameni pentru neatârnare pe de o parte şi expansiune teritorilală pe de altă parte , filmul are o distribuţie de excepţie , distribuţie care îi înfăţişează pe Colonelul Von Weisshagen şi Legionar angajaţi într-un conflict de interese din spatele frontului , unul vrea să supravieţuiască , celălalt să-şi îndeplinească misiunea . Un grup amestecat de prizonieri germani obişnuiţi sunt înrolaţi în armată de un colonel nazist . Guvernul disperat din cauza lipsei de bărbaţi pentru înrolare , le permite libertatea , dacă vor distruge un tren de pe frontul rusesc . Filmul se vrea a fi o pseudo-comedie dar nu este nici pe daparte aşa de amuzant , scenele de război cu avioane , tancuri şi alte maşini de război prezente pe toată durata filmului schimbă această impresie .
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Război


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 795 796 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: