Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


După ce pierde contactul cu Pamantul, astronautul Lee Miller naufragiază, singur la bordul navei International Space Station. Timpul trece, sistemele de susţinere a vietii încep să cedeze, iar Lee duce o luptă continuă pentru a-şi menţine sănătatea şi, mai important, pentru a rămâne în viaţă. Lumea lui constă într-o existanţă claustrofobică şi singuratică, până când face o descoperire foarte ciudată la bordul navei sale...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dramă


Ronal este cel mai atipic barbar de pe Pământ. Pe el nu îl interesează nici luptele, nici cuceririle şi nici chefurile. Visul său este ca toţi să îl lase în pace. Însă soarta i-a hotărât un alt destin. Într-o bună zi, Volcazar, şeful unui trib inamic, ia în prizonierat pe toţi barbarii cu scopul de a-i sacrifica şi a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal. Iar acum el, împreună cu bardul Alibert, cu tânăra războinică Zandra şi cu metrosexualul elf Elric, trebuie să depăşească multe încercări pentru a-şi elibera poporul, pentru a dobândi încredere în forţele proprii şi... pentru a cunoaşte dragostea.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Animaţie


Reese Witherspoon interpreteazã rolul lui Melanie Carmichael, o creatoare de modã din pretentiosul New York, cãruia toate îi merg de minune. Melanie este pe cale sã dea lovitura cea mare dupã ce se trezeste logoditã cu cel mai dorit, vînat si disputat burlac din metropolã. În calea fericirii ei stã o micã piedicã: fata ascunde cîteva secrete, printre care Jake (Josh Lucas), un sot cu care s-a cãsãtorit cînd era la liceu, si care, refuzã cu obstinatie sã divorteze. Ca sã nu piardã sansa vietii, Melanie este decisã sã facã o cãlãtorie în Alabama, sã-si înfrunte trecutul si sã reglementeze situatia cu nesuferitul Jake. Dar tot ceea ce se întîmplã nu demonstreazã decît un singur lucru: este usor sã scoti o fatã din Sud, dar nu poti niciodatã sã scoti din inima ei sufletul de sudistã.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


De-a lungul istoriei omenirii, putine concepte au fost atât de controversate precum cel de frumusete. Filosofii, poetii si oamenii de stiintã si-au gãsit inspiratia în multiplele sale forme si mistere. Unii gãsesc frumusetea în naturã, altii într-un simplu zâmbet. Hal Larsen (Jack Black) nu face parte din niciuna dintre aceste categorii. Pentru el, frumusetea se poate afla exclusiv printre fotomodele. Primul lucru la care se uitã când întâlneste o femeie este aspectul ei fizic. Hal nici nu s-ar gândi sã invite în oras o femeie care nu are un trup perfect, un zâmbet încântãtor si un gust desãvârsit pentru îmbrãcãminte. Însã dupã o sedintã de hipnozã cu un guru pe nume Tony Robbins, atitudinea lui Hal fatã de femei se schimbã cu 180 de grade: începe sã vadã frumusetea lor interioarã, în loc de cea exterioarã. Asa se face cã îi acordã atentie lui Rosemary, o femeie obezã dar plinã de bunãtate si umor. Între cei doi se înfiripã o idilã, care însã este pusã sub semnul întrebãrii atunci când Hal iese de sub efectul hipnozei. Abia atunci Hal constatã cã obiectul iubirii sale nu este nicidecum o fetiscanã mlãdioasã, ci o femeie de 135 de kilograme.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


Intr-o zona rurala a statului Illinois traieste Ruth Grey, o tanara femeie a carei viata este in continuare controlata de catre rautacioasa sa mama, de catre instrainatul sau tata si de catre fratele sau sadic. Sansa lui Ruth catre libertate se iveste o data cu casatoria cu Ruby, un barbat handicapat care o iubeste mai mult decat a iubit-o cineva pana acum. Dar incercarea de evadare a lui Ruth are un pret.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dramă


''The ox-bow incident'' este un western atipic şi datorită faptului că personajul principal, Gil, interpretat de Henry Fonda, nu porneşte o vendetă împotriva unor răufăcători ci pur şi simplu ia parte la formarea unei potere care trebuie să pedepsească nişte criminali. Povestea este aparent simplă – liniştea unui orăşel este perturbată de un furt de vite şi de uciderea unui fruntaş al oraşului. Vestea se răspândeşte repede şi în scurt timp orăşenii formează o poteră, căruia îi oferă autoritate formal. Orbiţi de gândul răzbunării şi de plăcerea de a vedea pe cineva în ştreag, mulţimea execută trei străini pe care îi găsesc la o cotitură de drum, fără să se gândească măcar pentru o clipă că aceştia ar putea fi nevinovaţi. – dar mesajele pe care aceasta le transmite sunt mult mai complexe.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Western


În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită. Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor. Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dragoste


Un businessman se intoarce dintr-o calatorie de afacere si constata cu durere si neputinta ca fiica lui fusese agresata sexual de un grup de baieti  din scoala in care invata. Pentru aceasta tatal se hotaraste sa investeasca bani, sa angajeze un vestit profesor de KANG/Tae-wook si sa introduca in scoala cursuri  pentru ca tinerii elevi si indeosebi fetele sa stie sa se apere si sa riposteze in urma unor astfel de atacuri. Cand un student pe nume Go Seung-suk agreseaza profesorul, lucrurile iau o intorsatura neobisnuita.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dramă


Rachel se pregăteşte de nuntă. Ea şi întreaga ei familie, formată dintr-un tată adorabil, o mamă cârcotaşă şi o soră mai mică, dar mintoasă. Alesul este Heck cel simpatic, vechi prieten şi iubit. În timpul pregătirilor, Rachel o cunoaşte pe Luce, florăreasa ceremoniei, pentru care începe să simtă o atracţie ciudată, care seamănă cu prietenia, dar care parcă s-ar numi dragoste.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


Kate (Eva Longoria Parker) moare exact în ziua nunţii ei, strivită de un înger sculptat în gheaţă. Henry, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească, este dărâmat, neputându-şi reveni după moartea iubitei sale. Henry începe treptat să aibă o nouă relaţie cu Ashley, o "spiritistă". Kate nu înţelege menirea morţii ei şi crede că pentru a-şi găsi liniştea în viaţa de apoi trebuie să-l protejeze pe Henry de Ashley.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 668 669 670 671 672 ... 809 810 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: