Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


Un rock star "pensionat", hârşit, interpretat de Sean Penn, porneşte în căutarea celui care i-a executat tatăl, un fost criminal de război nazist refugiat în Statele Unite ale Americii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Tânărul proprietar de bovine Jacky Vanmarsenille este abordat de un medic veterinar lipsit de scrupule pentru a face o afacere dubioasă cu un furnizor de carne flamand. Dar asasinarea unui poliţist federal şi neaşteptata confruntare cu un secret misterios din trecutul lui Jacky vor pune în mişcare un şir de evenimente cu consecinţe tragice.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


O linie de demarcatie militara trebuie trasa de comun acord pentru a determina granita intre Coreea de Nord si cea de Sud,insa partile nu cad la nici un acord din cauza dealului Aerok,un punct strategic foarte important pentru discutile de incetare a razboiului.Acest deal a ajuns sa fie cucerit si pierdut pe rand de cele doua forte combatante cu o viteza uluitoare.Cand ofiterul de instructie sud-coreean Kang Eun-Pyo face o remarca despre epurarea comunistilor si a tradatorilor de care se ocupa Sudistii,este trimis pe frontul de est pentru gasirea si demascarea unui presupus tradator din cadrul companiei Aligatorul,companie ce tocmai a pierdut din nou dealul Aerok in urma cu o zi in favoarea Nordului si al carei capitan a fost ucis,dar cu un pistol folosit de ofiterii Sud Coreeni.Kang trebuie sa-l insoteasca pe noul capitan care este trimis acolo,in tabara Cayman de pe frontul de est,unde se reantalneste cu un fost coleg de studentie,Kim Soo-Hyeok,pe care-l credea mort in lupta.Pana sa ajunga la o concluzie despre ce s-a intamplat cu ofiterul ucis,Kang trebuie sa ...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Război


Vei adormi şi apoi te vei trezi. Va fi ca şi cum acele ore nici n-ar fi existat. Bântuită de moarte şi cu un trecut plin de nesăbuinţe în urmă, Lucy este studentă. Se angajează ca Frumoasa adormită. În Iatacul Frumoasei Adormite, bărbaţi în vârstă caută o experienţă erotică ce necesită supunerea desăvârşită a lui Lucy. Această sarcină neliniştitoare începe să lase urme în viaţa de zi cu zi a tinerei, care îşi dă seama că vrea tot mai mult să afle ce se petrece în timp ce se cufundă în somn.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Când soţia îl părăseşte, Nader angajează o tânără femeie să aibă grijă de tatăl său bolnav. Dar bărbatul habar n-are că noua menajeră nu este doar însărcinată, ci că şi lucrează fără permisiunea soţului ei. Curând, Nader se va trezi prizonier într-o reţea de minciuni, manipulare şi confruntări publice.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


În regia lui Curt Morgan, filmul este o producţie Red Bull Media House în colaborare cu Brain Farm Digital Cinema. "The Art of FLIGHT” combină poveşti palpitante cu personaje cu totul aparte din lumea snowboardingului mondial care culminează cu nişte scene de acţiune în locaţii demne de invidiat de către orice practicant al sporturilor de iarnă. Echipamentul folosit la filmare a fost în mare parte realizat special pentru acest proiect, iar imaginile capturate sunt adevărate opere de artă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Documentar


Inceputul a fost din dragoste, apoi peste noapte a venit decretul lui Ceausescu din 1966 care a interzis avorturile. Asa s-au nascut peste doua milioane de romani. Ei sunt Oamenii Noi ai Epocii de Aur dar in particular li se spunea copii decretului sau mai simplu decretei.Majoritatea au acum intre treizeci si patruzeci de ani. Nimeni nu le-a spus nimic despre cum au venit ei pe lume. Nu a fost simplu. Ca sa se nasca generatia decreteilor au murit peste zece mii de femei, iar mii de copii orfani zac si acum in gropile comune din spatele orfelinatelor romanesti. Daca credeti ca problema a fost un sigur om, Nicolae Ceausescu va inselati amarnic. S-ar putea sa aveti o mare surpriza vazand acest film!
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Documentar


Mandrill a devenit orfan la o vârstă fragedă, atunci când o bandă de huligani i-a ucis părinţii. Băiatul a fost luat de către unchiul său Chone, care l-a învăţat cum să se apere printr-un curs exhaustiv în artele marţiale. Mandrill a devenit un fenomen în luptă şi își câștigă acum existența ca asasin plătit, lucrând pentru un sindicat al lumii interlope. El e un ucigas suav, care speră să găsească într-o zi şi bineînțeles să ''regleze'' conturile cu cei care i-au ucis mama și tatăl. Fiind la un pas de a-și atinge țelul, îi este atribuită misiunea de a ucide un om implicat în uciderea părinților săi, dar emoțiile copleșitoare doboară ambițiile personale, el îndrăgostindu-se de Dominik, frumoasa fiică a omului pe care trebuia să-l elimine.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Acţiune


"The Secret"(Secretul) este un documentar extraordinar despre puterea fizicii cuantice in viata oricarui om. Inspirat din romanul cu acelasi nume, filmul parcurge prin intermediul unor citate preluate din personalitati, ca Albert Einstein, Ralph W. Emerson, Carl Jung sau Henry Ford, secretul unei vieti mult visate. Regizoarea si producatoarea peliculei, dezvaluie pas cu pas, cu ajutorul unor filizofi, doctori si oameni de afaceri contemporani, tainele atractiei universale umane. Realizat pe intelesul fiecarui spectator, documentarul subliniaza (prin idei ca vizualizare sau autosugestie) drumul catre o viata optimista si plina de fericire. "Secretul" a atins box office-ul din intreaga lume la doar cateva saptamani de la lansare, ajungand cea mai mediatizata idee a ultimilor ani.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Documentar


« 1 2 ... 668 669 670 671 672 ... 796 797 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: