Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


De-a lungul istoriei omenirii, putine concepte au fost atât de controversate precum cel de frumusete. Filosofii, poetii si oamenii de stiintã si-au gãsit inspiratia în multiplele sale forme si mistere. Unii gãsesc frumusetea în naturã, altii într-un simplu zâmbet. Hal Larsen (Jack Black) nu face parte din niciuna dintre aceste categorii. Pentru el, frumusetea se poate afla exclusiv printre fotomodele. Primul lucru la care se uitã când întâlneste o femeie este aspectul ei fizic. Hal nici nu s-ar gândi sã invite în oras o femeie care nu are un trup perfect, un zâmbet încântãtor si un gust desãvârsit pentru îmbrãcãminte. Însã dupã o sedintã de hipnozã cu un guru pe nume Tony Robbins, atitudinea lui Hal fatã de femei se schimbã cu 180 de grade: începe sã vadã frumusetea lor interioarã, în loc de cea exterioarã. Asa se face cã îi acordã atentie lui Rosemary, o femeie obezã dar plinã de bunãtate si umor. Între cei doi se înfiripã o idilã, care însã este pusã sub semnul întrebãrii atunci când Hal iese de sub efectul hipnozei. Abia atunci Hal constatã cã obiectul iubirii sale nu este nicidecum o fetiscanã mlãdioasã, ci o femeie de 135 de kilograme.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


Intr-o zona rurala a statului Illinois traieste Ruth Grey, o tanara femeie a carei viata este in continuare controlata de catre rautacioasa sa mama, de catre instrainatul sau tata si de catre fratele sau sadic. Sansa lui Ruth catre libertate se iveste o data cu casatoria cu Ruby, un barbat handicapat care o iubeste mai mult decat a iubit-o cineva pana acum. Dar incercarea de evadare a lui Ruth are un pret.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dramă


''The ox-bow incident'' este un western atipic şi datorită faptului că personajul principal, Gil, interpretat de Henry Fonda, nu porneşte o vendetă împotriva unor răufăcători ci pur şi simplu ia parte la formarea unei potere care trebuie să pedepsească nişte criminali. Povestea este aparent simplă – liniştea unui orăşel este perturbată de un furt de vite şi de uciderea unui fruntaş al oraşului. Vestea se răspândeşte repede şi în scurt timp orăşenii formează o poteră, căruia îi oferă autoritate formal. Orbiţi de gândul răzbunării şi de plăcerea de a vedea pe cineva în ştreag, mulţimea execută trei străini pe care îi găsesc la o cotitură de drum, fără să se gândească măcar pentru o clipă că aceştia ar putea fi nevinovaţi. – dar mesajele pe care aceasta le transmite sunt mult mai complexe.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Western


În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită. Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor. Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dragoste


Un businessman se intoarce dintr-o calatorie de afacere si constata cu durere si neputinta ca fiica lui fusese agresata sexual de un grup de baieti  din scoala in care invata. Pentru aceasta tatal se hotaraste sa investeasca bani, sa angajeze un vestit profesor de KANG/Tae-wook si sa introduca in scoala cursuri  pentru ca tinerii elevi si indeosebi fetele sa stie sa se apere si sa riposteze in urma unor astfel de atacuri. Cand un student pe nume Go Seung-suk agreseaza profesorul, lucrurile iau o intorsatura neobisnuita.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Dramă


Rachel se pregăteşte de nuntă. Ea şi întreaga ei familie, formată dintr-un tată adorabil, o mamă cârcotaşă şi o soră mai mică, dar mintoasă. Alesul este Heck cel simpatic, vechi prieten şi iubit. În timpul pregătirilor, Rachel o cunoaşte pe Luce, florăreasa ceremoniei, pentru care începe să simtă o atracţie ciudată, care seamănă cu prietenia, dar care parcă s-ar numi dragoste.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


Kate (Eva Longoria Parker) moare exact în ziua nunţii ei, strivită de un înger sculptat în gheaţă. Henry, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească, este dărâmat, neputându-şi reveni după moartea iubitei sale. Henry începe treptat să aibă o nouă relaţie cu Ashley, o "spiritistă". Kate nu înţelege menirea morţii ei şi crede că pentru a-şi găsi liniştea în viaţa de apoi trebuie să-l protejeze pe Henry de Ashley.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational.In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.Dupa ani de burlacie si supus presiunilor tatalui sau, Doc (Jerry Stiller) si ale celui mai bun prieten Mac (Rob Corddry), Eddie incepe sa se intrebe daca nu face prea multe nazuri in ceea ce priveste femeile. Asa ca atunci cand o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman), Eddie, dupa o scurta si la obiect curte, o cere in casatorie. In calatoria de nunta de pe coasta Californiei, cei doi tineri casatoriti incep sa se cunoasca si Eddie realizeaza imensa greseala pe care a facut-o: de dupa chipul angelic al proaspetei sale sotii, se iveste o fiinta ca limbaj vulgar si amatoare de sex atletic. Ajunsi intr-o exotica statiune mexicana, Lila isi oplosesete arsurile solare, iar Eddie incepe sa frecventeze barul hotelului, unde o intalneste pe Miranda (Michelle Monaghan), o fata cu picioarele pe pamint care nu are nici cea mai vaga idee ca Eddie este, de fapt, in luna de miere.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Comedie


Când Max, care este în recuperare dupa un accident traumatic, îşi ia o slujbă ca agent de pază pe timp de noapte; el începe să aiba viziuni cu o tânără femeie misterioasă si tânără, în oglindă magazinului.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Horror


Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) a avut parte şi de zile mai bune. A trecut aproape un an de când volatilul detectiv a fost suspendat din NYPD pentru împuşcarea altui ofiţer sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul şi mania, lucru care l-a îndepărtat de soţie şi copii, ajungând să doarmă pe canapeaua sorei sale, în Queens.Disperat să-şi refacă viaţa şi să reînnoade legătura cu familia, Carson îşi ia o slujbă ca paznic de noapte la ruinele magazinului universal Mayflower. Ceea ce a fost cândva un simbol al prosperităţii şi grandorii se află acum într-un stadiu de degradare, cufundat în întuneric, ca o epavă ruginită, distrusă de un incendiu uriaş care a devorat numeroase vieţi inocente.În timp ce Carson patrulează printre rămăşiţele obscure şi carbonizate ale magazinului, începe să observe ceva sinistru la oglinzile ornamentale care împodobesc pereţii din Mayflower. Reflectate în sticlele gigantice, sunt imagini terifiante ce-l uimesc pe Carson.În afară de faptul că proiectează imagini oribile din trecut, oglinzile par să manipuleze şi realitatea. Când Carson îşi vede propria reflexie torturată, suferă efectele fizice ale viziunilor sale. Dintr-o dată, fostul poliţist frământat se trezeşte că se lupta cu proprii demoni şi cu cei care i-au răpit reflexia, chinuindu-l cu convulsii, sângerări spontane şi chiar sufocare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-16 | Categoria: Horror


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 810 811 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: