Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HDCând Rebecca se întoarce în casa bunicului ei, îl reîntâlneşte pe iubitul ei din copilărie, Thomas. El o părăseşte pe prietena lui Rose, iar povestea lor de dragoste continuă de unde a rămas. Până când Thomas moare într-un accident de maşină. Devastată, Rebecca are gânduri de sinucidere, dar află alinare în ideea că ar putea să îl cloneze pe Thomas. Deşi societatea se împotriveşte, ea face planuri să-i dea naştere lui Thomas, readucându-şi la viaţă dragostea pierdută. În casa bunicului Rebeccăi, Thomas creşte convins că tatăl său a murit într-un accident. Rebecca nu pomeneşte nici măcar o dată despre clonare. În ciuda secretului lor, Rebecca şi Thomas duc o viaţă aproape normală, dar asta doar până când Rose află despre ei...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Dramă


Muppets, cea mai amuzantă familie de păpuşi din istorie, se reuneşte pe marile ecrane în „Păpuşile Muppets”. Noua aventură începe cu Walter şi Gary, doi fani împătimiţi ai păpuşilor Muppets, care pleacă în vacanţă în Los Angeles, iar călătoria lor include şi o vizită la studiourile în care s-au făcut cunoscuţi idolii lor. Atunci când află că un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea să demoleze vechiul teatru, Walter şi Gary îl caută pe Kermit. La insistenţele lor, simpaticul broscoi reuneşte familia pentru un nou spectacol care să salveze teatrul în care au dat cele mai bune reprezentaţii din cariera lor. Miss Peggy se lasă cel mai greu convinsă, deoarece în acel moment era editor plus-size la Vogue - Paris şi îi era mai greu să renunţe la viaţa ei pentru a lucra alături de vechii ei prieteni. Păpuşile Muppets au fost create în 1954-1955 de către păpuşarul Jim Henson, cunoscut şi pentru serialul „The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie şi Gonzo sunt astăzi la fel de populare ca atunci când s-au născut. Umorul, cântecul şi voia bună pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate vârstele, după cum declară David Hoberman, producătorul filmului The Muppets.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Familie


Semnat de Alexander Payne, creatorul filmului laureat cu Oscar, IN VINO VERITAS, DESCENDENŢII e plasat în Hawai şi urmăreşte călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate la răscruce. Matt King (George Clooney), soţ şi tată a două fete, trebuie să-şi reexamineze trecutul şi să-şi croiască un drum spre viitor când soţia lui are un accident cu o barcă în Waikiki. Încearcă cu neîndemânare să-şi îndrepte relaţia cu fiicele sale - Scottie, fetiţa precoce de 10 ani (Amara Miller) şi rebela Alexandra (Shailene Woodley) de 17 ani - în timp ce se luptă cu o decizie de a vinde pământul familiei. Moştenit de la un neam havaian regal şi de la misionari, Regii deţin câteva dintre ultimele parcele virgine de plaje tropicale de pe insule. Când Alexandra aruncă bomba că mama ei era în miezul unei aventuri amoroase când a avut accidentul, Matt trebuie să-şi revizuiască viaţa, ca să nu mai spunem moştenirea, într-o săptămână de decizii monumentale. Cu fetele sale după el, porneşte într-o căutare la întâmplare a amantului soţiei sale. Pe parcurs, în timpul unor întâlniri haioase, problematice şi transcendente, îşi dă seama că e, în sfârşit, pe cale de a-şi reface viaţa şi familia.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Dramă


Numai asta-i mai lipsea unui fost jucator profesionist de fotbal american poreclit Bulldozer,retras acum din activitate,ca un submarin american sa-i strapunga barca cu periscopul,in timp ce el se afla la pescuit undeva pe langa coasta Italiei.Pentru a face rost de banii necesari ca sa-si repare barca,il provoaca la un meci de skandenberg pe sergentul Kempfer de la baza militara americana Camp Durban,care se afla intr-un bar din port,insotit de cativa soldati din subordinea sa.Desi castiga,lui Bulldozer i se refuza injectorul Thompson de care avea atata nevoie pentru barca sa,deoarece sergentul Kempfer si-a amintit ca in urma cu ani buni acesta a disparut in timpul meciului dintre Minnesota si Philadelphia,nestiind ca Bulldozer s-a retras din cauza meciurilor aranjate,sergentul pierzand o gramada de bani la pariuri din cauza asta.La rugamintile insistente ale unor tineri din comunitatea locala si stiind ca doar asa are sanse sa obtina injectorul,accepta sa-i antreneze pentru meciul traditional de fotbal american contra soldatilor bazei militare a SUA,antrenati de durul sergent Kempfer.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Comedie


Un tren care transporta foarte multi bani este o tentatie si o provocare pentru orice hot. Acesta este si cazul lui Arthur si Anatole care se mobilizeaza sa jefuiasca acest tren, fara a sti ca mai sunt si altii care s-au gandit la asta, iar concurenta le va da mult de furca... Pana la urma, cine va ramane cu banii?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Comedie


Gerry Boyle, un poliţist irlandez arţăgos şi neortodox, face echipă, în acest thriller cu accente comice, cu scorţosul Wendell Everett, agent al FBI, pentru a investiga un grup internaţional de traficanţi de stupefiante.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Comedie


Franta anilor 1947. Periculosul criminal Emile Buisson evadeaza dintr-un spital de psihiatrie. Pe urmele lui se afla inspectorul Roger Borniche. Inspirat dintr-un fapt real, filmul este prima adaptare pentru ecran a memoriilor lui Roger Borniche. Pelicula impresioneaza si azi prin excelenta atmosfera specifica filmelor de serie noir.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Thriller


Suntem in China in 1906. Antropologul Alexander Saxton condusese o expeditie in Manciuria in cursul careia descoperise un cadavru uman(destul de bine conservat in gheata) vechi de aproximativ 2.000.000 ani. Fosila este pastrata intr-un cufar mare de lemn, inchis ermetic si sigilat pentru a-l feri de curiosi. In gara din Pekin in timp ce Saxton incearca sa obtina biletul pe care-l rezervase cu mult timp in urma un hot local desface incuietoarea, dar moare apoi subit, parand sa fi orbit in mod instantaneu. Un calugar aflat pe peron va afirma ideea ca in cufar este, de fapt, diavolul. Saxton va urca in cele din urma in expresul transsiberian, alaturi de el aflandu-se in tren si profesorul Wells. Acesta din urma va fi foarte curios sa afle ce este inchis in cufar si-l va ruga pe unul din angajatii sa faca un mic orificiu in lada. In timp ce va face acest lucru angajatul respectiv este ucis de fiinta din interior care pare sa fi revenit la viata. Odata scapata in libertate creatura va incepe o adevarata vanatoare, singura necunoscuta fiind cine pe cine vaneaza.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Horror


„Des Hommes et des Dieux” se inspiră din viaţa celor opt călugări cistercieni ai mănăstirii de la Tibihirine, Algeria, răpiţi şi ucişi în 1996, de un grup de islamişti extremişti. Filmul se concentrează pe viaţa cotidiană monahală, pe convieţuirea călugărilor cu musulmanii şi pe decizia dificilă pe care aceştia sunt forţaţi să o ia în momentul în care viaţa le este ameninţată. Deşi oficialităţile franceze din Algeria le cer să părăsească ţara, cei opt monahi hotărăsc cel puţin să amâne momentul. Cei vinovaţi pentru moartea lor nu au fost încă găsiţi şi pedepsiţi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Istoric


Armata si televiziunea din apropiere de Southlake sunt alertate cand turistii si locuitorii din zona afirma ca in regiune a aterizat un extraterestru. Acesta se dovedeste a fi, de fapt, seriful Hall din Newnan care este apicultor in timpul sau liber si are stupi in acea zona. Reintors in oraselul sau seriful asista la cateva incidente bizare pe localnicii le pun pe seama OZN-urilor, chiar daca pentru el par doar simple defectiuni. Dupa ce aresteaza un "client" mai vechi al sau(Brennan) si il lasa in grija lui Allen, ajutorul sau, seriful iese seara in oras si intalneste un copil care-i spune ca e venit din spatiu si se numeste H7-25. Desi nu il crede, il duce cu el la sectie sperand sa-i poata gasi parintii. Chiar daca evenimentele care urmeaza(dubla evadare a lui Brennan, excesul de energie al lui Allen) ar parea dovezi suficiente pentru altii ca sa creada in originea extraterestra a lui H7-25, Hill are nevoie de intalnirea cu un cal vorbitor pentru a se convinge, din acest moment incepand un fel de parteneriat intre cei doi si incercarea de a evita capturarea lui H7 de catre armata.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-14 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 803 804 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: