Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD

Un băiat tânăr şi sărac, pe nume Heatcliff, adoptat de către bogata familie Earnshaw, dezvoltă o relaţie intensă cu sora sa vitregă, Cathy. Atunci când Heatcliff creşte, totul ajunge în posesia lui. Un film bazat pe cartea lui Emily Bronte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Dragoste


Filmul prezinta povestea unui tanar, hot marunt de buzunare de prin metroul New York-ului caruia ii placea sa-si traiasca viata la maxim. El ajunge sa fie confruntat de o femeie cu care avusese o aventura de o noapte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Dramă


Regele Shadov, monarhul unei tarisoare europene fictive, ajunge la New York, nevoit sa se adapteze unei vieti in exil. Fara nici un ban in buzunar, desi este cazat la un hotel de lux, el descopera lumea ametitoare a televiziunii, unde farmecul sau ii aduce un succes rasunator. Dar regele va descoperi in curand si latura intunecata a vietii in America anilor ’50, epoca bantuita de "Vanatoarea de vrajitoare", persecutarea celor banuiti ca fac parte din partidul comunist...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Comedie


Moor un munte înalt de comandă special compus din nouă soldați cu experiență este trimis la o bază militară într-o pustietate dezolantă cu care a fost pierdut contactul cu câteva zile în urmă și a fost considerat a fi ținta unui atac. La sosire au găsit un supraviețuitor unic și misterios.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Horror


Ramon este paralizat la pat de 30 de ani, fiind îngrijit de familia sa. Fereastra camerei sale este singura fereastră către lume, căutând marea pe care a navigat de atâtea ori, marea unde el a suferit accidentul care i-a curmat tinereţea. De atunci, singura lui dorinţă a fost să-şi ducă viaţa la un sfârşit demn.Lumea lui este tulburată de apariţia a două femei: Julia, avocata care îl susţine în lupta cu autorităţile pentru a-şi sfârşi viaţa şi Rosa, o femeie din acelaşi sat, care încearcă să îl convingă ca viaţa merită totuşi trăită. Amândouă femeile sunt copleşite de personalitatea captivantă a lui Ramon, fiind forţate să îşi pună întrebări asupra principiilor care le-au guvernat existenţa.Ramon ştie că numai persoana care îl iubeşte cu adevărat îl va ajuta să întreprindă ultima sa călătorie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Dramă


Un tânăr cuplu din oraşul american cel mai ticsit cu vedete şi aspiranţi la faimă, Los Angeles, se infiltrează într-un grup special. Grupul e un cult condus de o femeie tânără şi foarte carismatică. Cei doi tineri vor să facă un documentar despre lidera cultului, Maggie, care pretinde că a călătorit în timp, în viitor şi înapoi. Membrii cultului par dispuşi să creadă mai orice doar din dorinţa de a da o semnificaţie pentru existenţa lor pe Pământ. Toţi vor să fie duşi spre ceva, iar Maggie e foarte dornică să-i conducă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Dramă


Liz, elevă a unui cunoscut și costisitor liceu britanic, este indragostită de Mike Steel, fiul unui celebru star rock american. Aflând că acesta tocmai s-a despărțit de prietena sa Amber, concepe un plan pentru a fi împreună cu Mike pe parcursul unui week-end. Astfel ea o convinge pe prietena ei Frankie ca împreună cu prietenul acesteia - Geoff - şi cu Mike să petreacă week-end-ul într-un fost adăpost de pe vremea războiului, necunoscut de către ceilalți elevi ai liceului. Martyn urma să-i încuie acolo și să-i elibereze la sfârșitul week-end-ului. Dacă totul începe conform planului, pe parcurs lucrurile iau o turnură neașteptată și cu siguranță nedorită.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Mister


'Bloody Sunday sau masacrul din Bogside este titlul pe care îl poartă duminica din 30 ianuarie 1972, când 27 de oameni ce mărşăluiau paşnic pentru apărarea drepturilor civile din Irlanda de Nord au fost împuşcaţi fără milă de trupele guvernamentale ale Regatului Unit. În regia lui Paul Greengrass, cel care a mai regizat filme ca United 93 sau Bourne Ultimatum, Bloody Sunday este mai degrabă un documentar puţin subiectiv care acoperă desfăşurarea evenimentelor din acea zi de ianuarie.Pe fondul creşterii activităţii IRA, Asociaţia drepturilor civile din Iranda de Nord plănuia un marş pentru a demonstra că drepturile civile nu pot fi anulate atât de uşor. În tot acest timp armata britanică se pregătea mai degrabă de luptă, decât de menţinerea ordinii. Marşul decurge normal până la un moment dat când gloanţele încep să zboare. În scurt timp aflăm faptul că oameni nevinovaţi ce purtau batiste albe şi care încercau să-i ajute pe răniţi au fost ucişi fără milă. După terminarea masacrului soldaţii sunt supuşi unei anchete, dar nu se ia nicio măsură împotriva lor. Declaraţia de presă a lui Ivan Cooper (interpretat de James Nesbitt) liderul asociaţei pentru drepturile civile prezintă durul adevăr. Prin violenţă nu poţi să dai naştere decât la alte reacţii şi mai violente
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Istoric


Asemeni filmului anterior al lui Andrei Tarkovski, "Solaris” (1972), "Călăuza” este o adaptare a unui roman ştiinţifico-fantastic foarte popular în ţările Europei de Est ("Picnic la margine de drum" de Arkadi şi Boris Strugatki) şi foloseşte procedeele specifice genului - din nou un fenomen misterios, poate de origine extraterestră, care ar materializa dorinţele cele mai intime ale exploratorilor săi păcătoşi - pentru a pune întrebări fundamentale despre umanitate, memorie, dorinţă şi disperare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Mister


Steven Spielberg vã prezintã o comedie fantasticã si plinã de umor ce depãseste limitele timpului cu ingeniozitate, cu imaginatie si cu o uimitoare minuni contagioase. Michael J. Fox joacã în rolul lui Marty McFly, adolescentul american obisnuit al anilor 80 care este trimis în mod accidental în 1955 într-o masinã a timpului DeLorean, alimentatã cu plutoniu, al cãrei inventator este un om de stiintã nebun, interpretat de Christopher Lloyd. În timpul incredibilei cãlãtorii în timp, Marty trebuie sã se asigure cã pãrintii sãi, adolescenti, Crispin Glover si Lea Thompson, se întâlnesc si se îndrãgostesc pentru ca el sã poatã reveni în viitor. În regia lui Robert Zemeckis, aceastã comedie de aventurã vã va face sã vã doriti sã vã întoarceti ÎNAPOI ÎN VIITOR din nou si din nou si din nou
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-11 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 791 792 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: