Wasao este filmul perfect pentru iubitorii de animale, ale caror calitati remarcabile sunt loialitatea si devotamentul. Iar in ce animal sunt aceste calitati mai evidente daca nu in cel mai bun prieten al omului, cainele? Asadar Wasao este ecranizarea unei frumoase povesti de prietenie legata intre un om si un caine care, in ciuda faptului ca este alungat de langa stapanul sau, se intoarce la acesta fiind ghidat de amintirea zilelor frumoase de dinaintea despartirii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Un adolescent din New York, pe numele lui Eugene Jerome (Matthew Broderick) se inroleaza in armata Statelor Unite in ultimul an al celui de-al doilea Razboi Mondial. Eugene este trimis la o baza din Biloxi, Mississippi, unde trebuie sa traiasca alaturi de soldati din toate paturile sociale si sa suporte capriciile unui sergent nu prea intreg la minte, Toomey (Christopher Walken). Viata este grea in cazarma, dar potrivit legilor compensatiei, are si clipele ei frumoase si importante. Eugene devine barbat datorita Rowenei, o prostituata de prin partea locului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Comedie


Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului.Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin şi de cei doi copii ai săi, Dylan şi Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini şi de doi angajaţi foarte energici. Împreună, ei vor recondiţiona Rosemoor Animal Park.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Comedie


In timpul celui de-al II-lea razboi mondial, Cesira si fiica ei de 13 ani, Rosetta, parasesc Roma de teama bombardamentelor aliatilor. In drum spre satul natal al Cesirei, ele sunt violate de catre un grup de soldati marocani. Dupa ce isi revin din aceasta traumatizanta experienta, cele doua sunt conduse la Roma de un sofer de camion aparent prietenos, dar care nu se sfieste sa cumpere cu o pereche de ciorapi, favorurile Rosettei. Aflarea adevarului de catre Cesira compromite grav relatia mama-fiica.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Cel Bun, cel rãu, cel urât, scris de Agenore Incrocci, Furio Scarpelli, Luciano Vincenzoni si Sergio Leone este cel de-al treilea si ultimul film western din trilogia spaghetti a lui Clint Eastwood. Regizorul Sergio Leone înlocuieste crezul puritan al dreptãtii, atât de arhicunoscut în orice western Hollywood, cu un punct de vedere cinic si prãfuit asupra mortii si moralitãtii, exemplificat de un grup de banditi fãrã scrupule care se vor întrece în a descoperi o comoarã îngropatã într-un mormânt fãrã nume. Lui Clint Eastwood, evident (si nu tocmai) "Cel Bun”, si iremediabilului (dar cu unele dubii) "Cel Rãu" Lee Van Cleef, li se alãturã un adevãrat veteran al westernului, Eli Wallach, cu sigurantã (sau poate nu) "Cel Urât”. Intriga complexã, presãratã din belsug cu trãdãri si dueluri sângeroase, îsi croieste drum prin Rãzboiul Civil American, pentru a se sfârsi într-un veritabil dans al mortii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Western


După ce petrec prima noapte în noua lor locuinţă, Laura şi Wilson au parte numai de întâmplări foarte stranii şi de-a dreptul înfricoşătoare. În casă încep să se audă zgomote dubioase şi din ce în ce mai puternice, iar când tatăl merge la etaj să vadă despre ce e vorba, lucruri cu adevărat terifiante încep să se petreacă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Horror


Meskada urmează viata detectivului Noe Cordin care se lupta pentru a rezolva cazul asasinarii brutale a unui baiat. Meskada surprinde un instantaneu din chintesenţa vieţii americane din orasele mici. Filmul portretizeaza o imagine vie a rupturii dintre personajele din două oraşe, legaturile dintre oameni bazate pe loialitate, familie, comunitate, şi o luptă bazata pe circumstanţe dincolo de controlul oamenilor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-13 | Categoria: Dramă


Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de poliţe de asigurări blajin, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc.Dodge este un introvertit care a respectat mereu convenţiile societăţii, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ţinut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu şi dragostea vieţii lui. În momentul în care o revoltă izbucneşte în clădirea în care cei doi locuiesc, aceştia decid să evadeze împreună, dar cu destinaţii diferite: Penny porneşte spre Anglia pentru a-şi petrece ultimele zile cu familia, iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei. Călătorind împreună în maşina lui Penny, perspectivele lor asupra vieţilor lor personale, dar şi asupra lumii în care trăiesc, par să se însenineze.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Dramă


Căprarul - Goat Man - este singura figură paternă pe care a avut-o în preajmă Ellis, un băiat de 15 ani. Căprarul locuieşte pe moşia familiei lui Ellis dintotdeauna, are grijă de grădină şi de piscină, cultivă "iarbă" şi uneori face drumeţii cu băiatul. Ellis se pregăteşte să-şi părăsească frumoasa şi confortabila casă de la poalele dealurilor din Tucson pentru a pleca la o şcoală nouă şi de renume, Gates Academy.Noua şcoală e aceeaşi unde a studiat şi Frank, tatăl lui Ellis, care s-a recăsătorit şi locuieşte departe de fiul său. Implicarea sa în relaţia cu Ellis constă mai degrabă în alegerea acestei şcoli decât la petrecerea de timp împreună. Ellis obişnuia să-şi petreacă din timpul liber cu căprarul, care îl lua pe traseele din împrejurimi şi-l mai învăţa câte ceva despre viaţă, în timp ce Wendy, mama excentrică a lui Ellis, era mereu în căutarea unui nou guru spiritual.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Comedie


Rick O'Connell ajutat de fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, Jonathan, trebuie sa lupte impotriva mumiei imparatului Qin Shi Huang. Cand neinfricatul aventurier Alex O'Connell il trezeste din somnul etern pe imparat, el trebuie sa-i caute si sa le ceara ajutorul singurilor oameni care stiu mai multe decat el despre mumie: parintii lui. Filmarile au avut loc in Montreal si China.Filmul are si o baza reala, avand in vedere faptul ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) este cel mai important conducator al Dinastiei Qin, dar si cel dupa care este denumit statul Chinez. Imparatul Qin mai este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau. Atuurile pe care le arunca in joc cea de-a treia parte sunt un alt personaj negativ, alt loc de desfasurare al actiunii si modificari la nivel de distributie si regizor. Scenariul e inspirat din viata lui Qin Shi Huang, primul imparat al Chinei unificate, care a pus bazele Marelui Zid Chinezesc.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-12 | Categoria: Aventuri


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 795 796 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: