Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDEste sfârșitul primăverii anului 1942 și Marele Război Patriotic este în plină desfășurare.
La un nod de drum de-a lungul liniei frontului, uitat de Dumnezeu, nemții fac o operațiune de desant într-o încercare de a sabota calea ferată Kirov cu legături la Marea Albă – Canalul Marea Baltică.
Aceștia nu sunt doar niște parașutiști obișnuiți, aceștia reprezintă o echipă de infiltrare bine instruită și condimentată, elita Waffen-SS, niște supraoameni.
Singurii care le țin piept este o unitate de artilerie antiaeriană a caporalului Vaskov cu cinci femei tinere în pregătire.Oare pot ei să țină piept sabotajului nazist și cu ce costuri ?


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-16 | Categoria: Război


În ţinutul Alterei s-a observat o pace incomodă de ani de zile între oameni, elfi și bestii, ce îi sunt loiali legendarului Dragon Negru.
Dar Dragonul Negru începe să iasă din hibernarea sa, trimiţând bestiile să mărşăluiască spre Altera. În timp ce se apropie o cucerire periculoasă a bestiilor, un mic grup de oameni și elfi se unesc pentru a încerca să găsească un drum secret către peşteră Dragonului Negru și a-l distruge. Dar soarta tuturor dintre ei stă în mâinile tânărului războinic Lambert, care trebuie să aibă încredere și abilitate pentru a face fata Dragonului Negru atunci când toate păreau pierdute…


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-16 | Categoria: Animaţie


Pelicula spune povestea unui bărbat din New York (Gere), care rămâne fără opţiuni şi este forţat să hoinărească fără scop prin oraş, singurul loc de refugiu fiind adăposturile pentru săraci. Încearcă însă din răsputeri să îşi refacă viaţa şi legătura cu fiica sa înstrăinată.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-16 | Categoria: Dramă


John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Lucrurile iau însă o întorsătură neașteptată și se crează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători, inclusiv pe Gardian, inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-12 | Categoria: SF


Un antreprenor militar cu reputație se întoarce acolo unde a avut cele mai mari realizări din carieră și reia legătura cu o iubire veche. Între timp se îndrăgostește fără să-și dea seama de supraveghetoarea strictă care i-a fost desemnată din partea Forțelor Aeriene.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-12 | Categoria: Dragoste


Două mame sunt unite de suferinţa comună provocată de împuşcarea copiiilor lor într-un atac armat dintr-o maşină. Dezamăgite de faptul că autorităţile locale eşuază să facă dreptate, Lila şi Eve se coalizează pentru a-i pedepsi pe făptaşi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-08-12 | Categoria: Thriller


Într-o lume dificilă de înţeles, Nathan se zbate să creeze legături cu cei din jurul lui, mai ales cu preaiubita lui mamă, însă găseşte pace şi linişte în numere. Când Nathan este luat sub protecţia profesorului său, dl Humphreys, cei doi creează o relaţie de prietenie neobişnuită şi talentul lui Nathan își câştigă un loc un echipa Angliei la Olimpiada Internaţională de Matematică. Dintr-o suburbie din Anglia în Taipei şi apoi înapoi, Nathan construieşte o relaţie complexă datorită înfruntării sale cu dragostea…


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-07-26 | Categoria: Dramă


Un tânăr cu sindromul Tourette pornește într-o excursie însoțit de 2 prieteni și cu cenușa mamei sale recent decedată pentru a o transporta la ocean…


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-07-26 | Categoria: Dramă


În arşiţa verii, într-o casă izolată de la ţară, doi gemeni de zece ani îşi aşteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfăşurat în bandaje în urma unei operaţii estetice şi totul se schimbă. Dură şi distantă, mama îşi separă familia de lumea înconjurătoare. Tot mai convinşi că femeia de lângă de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotărâţi să afle adevărul, indiferent de mijloace.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-07-26 | Categoria: Dramă


În timpul în care Uniunea Sovietică era condusă de Stalin, un agent idealist, care e pro-Stalin, devine intrigat de o serie de crime ale căror victime sunt copii. Din păcate, ideologia de partid susţine că în acest stat lucrurile sunt perfecte şi nu există crime împotriva copiiilor. Faptul că insistă să le investigheze duce la excluerea lui din sistem, însă el îşi continuă cercetările, cu toate că nu e susţinut decât de soţie, şi află că legătuirile crimelor duc până la nivelul de sus al ierarhiei de partid.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-07-26 | Categoria: Thriller


« 1 2 3 4 ... 877 878 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: