Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HD



Când soţia paramedicului Marcus Galan este adusă la viaţă după o încercare de a se sinucide, ea nu mai este aceeaşi persoană ca înainte. Această femeie are un comportament instabil şi poate fi o femeie dulce sau se poate transforma într-un demon într-o clipă. În acest timp, cineva a început să ucidă în serie, iar poliţia este neputincioasă în a-l opri pe ucigaş. Pe parcurs, Marcurs îşi dă seama că femeia misterioasă este chiar Lilith, un spirit răzbunător, ce îi omoară pe toţi pe care Marcus îi cunoaşte sau îi iubeşte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Horror


  Beau si amicul sau,Virgil iau autobuzul din Montana spre Pheonix,Arizona,pt a participa la n concurs de rodeo.Aici Beau spera ca isi va intalni si dragostea dupa care tanjeste atat de mult.Se pare ca gandurile lui se vor adeveri pt ca se va indragosti de o cantareata,Cherie,dintr-o cafenea,si imediat isi face planuri despre cum sa o aduca in Montana,dupa rodeo.Insa se pare ca Cherie are alte planuri in legatura cu viitorul ei,intrucat doreste sa se duca la Hollywoodzsi sa devina o mare stea.Beau o rapeste si porneste inapoi spre casa.Insa la un moment dat autobuzul opreste si situatia face ca si ceilalti oameni sa afle despre ce planuri are Beau si cum o trateaza pe tanara asa ca este batut si fortat sa o lase sa plece.Insa atunci Cherie va descoperi si partea sensibila ai lui Beau si din proprie initiativa continua drumul alaturi de el.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Dragoste


"A Tale of Mari and Three Puppie" este bazat pe o poveste reala si emotionanta, ne arata increderea reciproca si dragostea dintre oameni si animale.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-13 | Categoria: Dramă


Doi copii sunt dezbracati si legati impreuna pe o insula in mijlocul lacului - victime a unei glume facute intr-o tabara de vara. Decat sa se intoarca in tabara si sa faca fata umilintei ei decid sa fuga impreuna. Ceea ce urmează este o odisee de trei zile de descoperire și auto-descoperire.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-13 | Categoria: Familie


Timp de 20 de ani,Carla a incasat lunar cate trei cecuri de la trei americani carora le-a scris ca ar fi,fiecare,tatal fiicei ei,in timp ce fata de localnici s-a inventat vaduva a unui erou cazut,caruia i-a dat numele supei Campbell. Dar cand cei trei revin in orasel cu prilejul unei reuniuni organizate in cinstea escadrilei care luptase in zona,inselaciunea ii provoaca un soc frumoasei fiice. Cei trei ''tati'',carora le sare in ajutor si un al patrulea,adoptiv,izbutesc sa indrepte lucrurile.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-13 | Categoria: Comedie


Kate & Humphrey si cei trei pui (Stinky, Claudette and Runt), se pregatesc sa sarbatoareasca prima lor iarna impreuna atunci cand puiul lor cel mai mic Runt dispare misterios. Ei trebuie sa mearga intr-o noua calatorie prin salbaticie pentru a-l gasi inainte ca zapezile sa blocheze drumul.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Animaţie


La liceul din Middletown proscrisul Eli este agresat de catre laudarosul Brandon si prietenii lui. Acestia sunt tinuti in detentie de catre directorul Addison pentru o intrevedere cu psihologul Jessie. Jessie si Addison realizeaza ca Eli este tulburat mental de faptul ca fratele sau mai mare Devon a fost ucis.Cand Eli vorbeste in cele din urma cu Jessie acesta ii povesteste ca Devon a fost ucis de catre Brandon. Mai mult ii spune ca a gasit cadavrul fratelui sau si ca o vrajitoare a pus un spirit rau in corpul sau si ca are nevoie de sase suflete ca el sa traiasca din nou, si ca va cauta sa se razbune pe Brandon si prietenii sai. Sceptica si atee Jessie nu crede o vorba din spusele sale.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Horror


Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îşi continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinaţia sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy şi a prietenilor săi... Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monştrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face şi orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy ştie că e singura soluţie pentru a înfrânge un duşman ce aşteaptă de mult o cruntă răzbunare pe părinţii semizeilor...


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Fantastic


În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri The Formics atacă Pământul. Dacă Forţele Flotei Internaţionale conduse de comandantul Mazer Rackham, nu ar fi acţionat prompt, totul ar fi fost pierdut. Gândindu-se că va avea loc un nou atac, colonelul Graff şi Academia Militară Internaţională caută printre cei mai buni copii să găsească şi să pregătească un nou Mazer. Ender Wiggin, un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei.Ajungând la „Şcoala de Război”, Ender învaţă rapid şi cu uşurinţă dificile jocuri de luptă, ieşind în evidenţă şi câştigă respectul colegilor. Ender este la puţin timp dup ce s-a alăturat "Şcolii de război" este luat în vizor de Graff ca viitoarea speranţă militară a Pământului şi este promovat către Şcoala de Comandanţi. Aici este antrenat de Mazer Rickham, pentru a-i conduce pe soldaţi într-o bătălie care va hotărî soarta Pământului şi va salva rasa umană.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: SF


O frumoasă poveste despre dragoste, adrenalină şi goana după diamante…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 876 877 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: