Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDNihal Singh este un tanar dintr-un sat din Nabha. In incercarea de a scapa de o propunere de casatorie nedorita ajunge sa minta satul intreg ca este indragostit de o persoana pe nume Jasneet Kaur din Vancouver. In realitate Jasneet este o tanara pe care Nihal si Taari au gasit-o pe web si a carei poza au salvat-o pentru a o avea drept dovada pentru oamenii din sat. Nihal merge in Canada s-o caute pe Jasneet. In drumul lui o intalneste pe Simrat care ii spune ca Jasneet este o tanara instarita si ca ii va fi extrem de greu sa ajunga la ea. Soarta face ca Nihal sa ajunga bodyguard-ul lui Jasneet. Presat de mama sa, Nihal trebuie sa faca cumva s-o aduca in satul sau natal pe Jasneet.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Indiene


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Indiene


Plasat în universul distrugerii create de uraganul Katrina, filmul urmărește un tată care luptă să își țină în viața fetița născută prematur.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Thriller


Solomon Northup e un negru liber care trăieşte în statul New York în perioada de dinaintea Războiului Civil din SUA, în urma căruia s-a abolit sclavia. Solomon trăieşte de pe urma a două meşteşuguri: e un tâmplar priceput şi un lăutar talentat. Doi angajaţi ai unui circ îl descoperă şi îi propun să se alăture lor pentru a da spectacole bine plătite de cântat la vioară. Bucuros de aprecierea ce i se arată şi de posibilitatea de a câştiga mai mult, Solomon pleacă într-o scurtă călătorie cu cei doi străini spre Washington DC, fără să-şi anunţe soţia, care e plecată la muncă. A doua zi de dimineaţă el se trezeşte drogat, legat şi închis într-o celulă a unui negustori de sclavi. Când Northup declară că e un om liber şi îi sunt încălcate drepturile, e bătut şi avertizat să nu mai vorbească vreodată de viaţa sa la New York. Alături de alţi sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar îl ajută pe Solomon şi îi duce soţiei sale o scrisoare din care aceasta să afle ce s-a întâmplat, însă cum Northup nu ştie să spună care îi va fi destinaţia, familia nu poate ajunge la el să-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon rămâne sclav şi are mai mulţi stăpâni, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantaţie de bumbac. Când ajunge să lucreze ca tâmplar alături de canadianul Samuel Bass, care e un aboliţionist, Solomon are în sfârşit încredere să-şi spună povestea. Bass îi trimite o scrisoare soţiei lui Solomon, care-l trimite la plantaţie pe Henry Northup, un avocat alb, a cărei familie l-a avut cândva sclav pe tatăl lui Solomon şi l-a eliberat. Avocatul va contacta autorităţile pentru a-l elibera pe Solomon.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Dramă


O comedie de groază centrată pe un tip care învață că problemele pe care le are cu stomacul sunt cauzate de un demon care trăieste în intestinele lui.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Comedie


Filmul prezinta o poveste despre doi frați din clasa muncitoare care dau fuga la Reno Motel, după ce sunt implicati într-un accident fatal


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Dramă


''Bloods'' este cea mai intimidanta si cea mai violenta banda din oras. Un oras fara legi...unde gastile conduc. Slater este liderul lor, vicios si insetat de sange.Orasul este domeniul lui...el conduce. Mai sunt si cei care nu sunt membrii niciunei banzi, asa ca Mikey si prietenii sai. Mikey este indraznet, mereu in cautare de probleme si lupte.Fratele sau Mathis si prietenii sai incearca sa evite problemele cu orice pret .Razbunarea devine obictivul lui Mikey dupa ce fratele sau este ucis.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Acţiune


Trei prieteni adolescenti, intr-un act de independenta, decid sa isi petreaca vara construind o casa in padure si sa traiasca acolo


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Comedie


Actiunea filmului se petrece in secolul XIX si prezinta relatia dintre neurologul pionier francez Dr. Jean-Martin Charcot  si pacienta sa adolescenta,o servitoare care ramane paralizata dupa un atac de apoplexie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Dramă


Un imigrant jură răzbunare după ce soția lui pierde sarcina ca urmare a unui atac pus la cale de un sindicat criminal. Pentru a-și pune planul în aplicare, el va face echipă cu un comandat de poliție corupt, o polițistă cu probleme și un șef mafiot care se află pe marginea prăpastiei. Toate acestea se întâmplă în lumea interlopă din Irlanda. Comadantul de poliție corupt este îndrăgostit de o prostituată, șeful mafiot cu state vechi are probleme cardiace și încearcă să scape din acest joc cu viață și polițistă a fost atacată de niște huligani și decide să rezolve asta pe cont propriu.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Thriller


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 874 875 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: