Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDJeff Chang e un elev de nota 10 care urmează să dea primul lui interviu pentru a fi admis la o importantă şcoală medicală. Cu o seară înainte, el iese împreună cu cei doi prieteni buni ai săi să sărbătorească împlinirea a 21 de ani. Ideea iniţială e de a bea o bere, însă cei trei prieteni ajung să petreacă toată noaptea în oraş şi să se umilească, să întreacă măsura şi să se transforme în nişte dobitoci.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Comedie


Lukasz (Arkadiusz Detmer), 26 ani, este arestat, pe nedrept, pentru agresarea unei femei în vârstă. Avocatul angajat de mama sa, încearcă să-l elibereze dar fără sorți de izbândă. Viața lui Lukasz este întoarsă cu susul în jos atunci când intră în celulă. Trebuie să supraviețuiască într-o lume de principii dure, principii, care trebuie să-i fie prezentate fiecărui nou venit. Speranțele lui de libertate sunt în scădere, dar se va adapta repede la circumstanțele actuale. Încarcerații sunt diferiți la fel ca și poveștile lor și crimele pe care le-au comis. Aceștia șase, sunt închiși în 16 de metri pătrați, unde sunt condamnați să stea 24 de ore pe zi, cultivând astfel tensiuni și conflicte. Într-o zi, un pederast este întemnițat împreuna cu ei. Datorită naturii crimei și statutului lui, este asaltat de toți și Lukasz nu poate rămâne indiferent, iar după acest lucru, nimic nu va mai fi la fel
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Thriller


Tenoch(Diego Luna) și Julio(Gael García Bernal) sunt doi tineri care profită la maxim de tinerețea și de viața lor. Cei doi sunt foarte buni prieteni și au o pasiune, dar totodată o slăbiciune, pentur dorințele carnale. Ei o întâlnesc pe Luisa(Maribel Verdú) pe care o invită într-o excursie pe o insulă fictivă. Luisa refuză inițial, dar ulterior acceptă, motivată fiind de starea proastă a relației cu soțul ei. Cei trei pleacă spre locul fictivă, ambiii tineri având gânduri mai mult decât morale cu Luisa. Luisa intră în jocul lor și se culcă cu ambii, iar între cei doi intervin multe certuri, ba mai mult, dezvăluiri foarte grave. În final, prietenia celor doi ia sfârșit, datorită circumstanțelor în care se sfârșește excursia, iar cu Luisa nu se mai întâlnesc niciodată.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Dramă


E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea  este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic şi antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea inspirațională, și totodată tulburătoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei și a schimbat lumea pentru totdeauna.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Biografic


Stanley Goodspeed este un agent FBI expert in arme biologice. El primeste o misiune unica atunci cand un general nebun al Marinei Militare, pe nume Francis X. Hummel, a luat ostatici un grup de 81 de persoane pe insula-inchisoare Alcatraz. Generalul si oamenii sai ameninta sa bombardeze San Francisco cu un gaz otravitor daca nu le este platita suma de 100 de milioane de dolari familiilor soldatilor ucisi in diverse misiuni secrete. Goodspeed face echipa cu fostul spion britanic John Patrick Mason, singurul om care a reusit sa evadeze din Alcatraz, si cu fortele navale SEAL in incercarea de a-l opri pe Hummel.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Thriller


Tonino, un tanar anarhist, vine la Roma sa-l ucida pe Mussolini, ajutat de Salome, o prostituata de bordel, care il prezinta tuturor drept varul ei. Desi acaparat de misiunea sa, Tonino se simte atras de tanara prostituata Tripolina, de care sfarseste prin a se indragosti.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-16 | Categoria: Dramă


Cand soldatii americani fura din neatentie bogatiile secrete ale hunului Attila, acestia atrag furia barbarului. Razboinicul mumificat nu se va da in laturi de la nimic pentru ai ucide pe acestia.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Acţiune


n/a


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Documentar


Familia lui Wendy se muta intr-un nou oras, unde sotul acesteia este ales ca noul pastor al bisericii.Ceea ce parea o viata linistita si frumoasa se transforma in ceva terifiant, atunci cand intentiile vechiului pastor ies la lumina.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Horror


Dupa absolvire cinci prieteni isi propus sa faca in lume o diferenta in numele credintei.Ambitiile lor sunt mari, pasiunile lor sunt puternice,dar vor avea curajul sa-si indeplineasca obiectivul indiferent de ceea ce le va aparea in cale? Sacrificiul ce va trebui facut poate fii prea mare.In cele din urma grupul va realiza ca nu este timpul lor, este al Lui.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-14 | Categoria: Dramă


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 877 878 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: