Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HD"The Cannyons" îşi propune să examineze pericolele obsesiei sexuale şi a ambiţiei, atât asupra profesiei, cât şi a vieţii personale, într-un grup de tineri de 20 de ani. Protagonişti sunt un producător de filme care se ţine de escrocherii şi iubita lui, Tara, care îi ascunde o aventură cu un actor pe care l-a cunoscut înainte.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dramă


Un tânăr soldat aflat pe front în războiul din Vietnam află că iubita lui de acasă l-a părăsit. Ca urmare el dezertează din armată şi, împreună cu cel mai bun prieten al său, se întoarce în America pentru a încerca să-şi recucerească fosta prietena.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dragoste


Lăsând în urmă o viață grea cu familiile lor, două fete tinere ajung într-un bordel, se încadrează în dragoste și să sprijina una pe cealalta împotriva adversităților și violența de noapte.
Încărcat de către: wapnet | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Dramă


Fiindcă sfârșitul lumii a fost anunțat în data de 21 decembrie 2012, James Franco și Seth Rogen au vrut ca, în ajun de apocalipsă să prezinte câteva scene din noul lor film care va fi lansat în vara acestui an, să fie siguri că lumea apucă să își formeze o idee despre el în eventualitatea în care sfârșitul e chiar pe bune (din fericire nu a fost cazul).  În timp ce se află la o petrecere acasă la James Franco, Seth Rogen, Rihanna, Emma Watson și alte celebrități sunt puse față în față cu apocalipsa. Toți actorii își joacă propriile roluri în film, se adăpostesc de calamitățile abătute asupra pământului, iar de aici încolo începe o luptă comică pentru supraviețuire.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Comedie


Hatari înseamnã "pericol”, în swahili, dar si actiune, aventurã si comedie, în acest film realizat de Howard Hawks. John Wayne este seful unui grup de vânãtori de lângã Tanganyka, ce prinde animale sãlbatice pentru grãdinile zoologice ale lumii. Hardy Kruger, Gerard Blaine si Red Buttons sunt membrii echipei lui Wayne, dar toti se îndrãgostesc de Elsa Martinelli. Martinelli devine de-a bãietilor, desi Wayne nu-i poate rosti un cuvânt fãrã sã izbucneascã o ceartã. Hatari e un film amuzant, cu o temã muzicalã compusã de Henry Mancini.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Aventuri


O tânără doctoriţă - Dr. Susan Wheeler (Genevieve Bujold), descoperă ceva straniu în spitalul din Boston unde lucrează. Unora dintre pacienţi, relativ sănătoşi, le apar complicaţii inexplicabile în timpul unor operaţii simple care se sfârşesc cu stări de comă. După care ei sunt transportaţi către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.

Într-un rol destul de interesant apare şi Michael Douglas, pe post de logodnic al doctoriţei, preocupat însă de alte domenii decat medicina pură - jocurile de culise din spital.


Încărcat de către: wapnet | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Thriller


Un barbat tanar cu probleme, Li, se confruntă cu presiunea de la locul de muncă şi problemele de acasă, cu soţia lui capricioasă. Chuck îl salveaza pe Li, aflat in pragul disperării şi îi devine mentor. Dar cine este cu adevărat Chuck?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Dramă


Pelicula "Towelhead" are la baza romanul scriitoarei Alicia Erian intitulat "Towelhead" si urmareste o scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme legate de pubertate si de primele impulsuri sexuale.

 Dupa ce egoista si manipulativa ei mama Gail o surprinde pe Jasira facand un gest pe care il considera nepotrivit in propria lor casa, decide ca fata a scapat de sub control si are nevoie de mai multa disciplina si autoritate, motiv pentru care o trimite sa locuiasca impreuna cu severul si rigidul ei tata libanez Rifat, intr-o suburbie din Texas. Rifat lucreaza pentru NASA, este cetatean american, este crestin si se declara impotriva lui Saddam Hussein, sustinand cauza poporului american in razboiul abia declansat din Golful Persic. Jasira se simte singura, fiindu-i destul de dificil sa se acomodeze in conditiile in care la scoala este jignita si agresata verbal de catre colegii ei xenofobi si antisemiti, iar acasa nu gaseste nici un fel de intelegere din partea traditionalistului si abuzivului ei tata, cautand prietenia si acceptarea din partea vecinilor ei - domnul si doamna Vuoso. Devenind babysitter pentru baietelul in varsta de 11 ani al sotilor Vuoso, Jasira descopera ca oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi, sfarsind prin a fi violata de catre stapanul casei, un cadru militar in rezerva care se dovedeste un ticalos periculos si fara scrupule.


Încărcat de către: wapnet | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Dramă


Legendarul producător Howard Hawks face echipă cu două vedete la fel de legendare: John Wayne şi Robert Mitchum, în această dramă western clasică. Mitchum joacă la perfecţie rolul unui şerif alcoolist, dar plin de curaj, care luptă mereu cu partea întunecată a Vestului Sălbatic, cu proprietarii de vite lipsiţi de scrupule şi oamenii de afaceri "pătaţi”. John Wayne interpretează la fel de credibil rolul vechiului prieten al şerifului, care nu se dă în lături de la un duel.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Western


Ricky Santoro este un politist coruptibil cu un singur vis: de a avea intr-atatea conexiuni incat sa poata deveni primar. In noaptea unui meci de box de categorie grea, Rick devine amestecat in asasinarea secretarului aparararii, o crima in care este implicat si cel mai bun prieten al sau. Devenind ofiterul ce conduce investigatiile, Rick descopera o conspiratie precum si o misterioasa femeie imbracata in alb. Intreaga conspiratie vine ca un soc, dar nu e nici pe departe la fel de socanta ca identitatea omului din spatele intregii operatiuni.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-15 | Categoria: Crimă


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 872 873 »

Căutare

Reclama

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene | Filme Online 2015 | Counter-Strike16 2015

 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: