Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDÎn timp ce două bande mafiote rivale se luptă pentru supremaţie în Cartierul Chinezesc, poliţia încearcă din răsputeri să obţină controlul asupra zonei. După ce forţele de ordine intervin cu brutalitate în mijlocul sângeroaselor lupte dintre bande, un ofiţer împuşcă din greşeală un martor inocent al masacrului şi aşază o armă lângă victimă; o armă pentru a ascunde adevărul despre crimă. Locotenentul Cusak , unul dintre puţinii poliţişti oneşti ai departamentului din Chicago, nu este de acord să respecte codul tăcerii şi după ce dezvăluie adevărul despre faptă colegului său, este marginalizat de toţi poliţiştii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-17 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Indiene


Filmul povesteşte viaţa în oraşul sicilian Baarìa din anii '20 până în anii '80 prezentată prin ochii îndrăgostiţilor Peppino şi Mannina. O familie siciliană este înfăţişată în trei generaţii: de la Cicco la Peppino, fiul său, şi la nepotul său Pietro... Prezentând viaţa privată a acestor personaje şi a familiilor lor, filmul evocă iubirea, visele şi dezamăgirile unei comunităţi întregi din provincia Palermo pe parcursul a cinci decenii: în perioada fascistă, Cicco este un păstor umil care, totuşi, găseşte timp să urmeze pasiunea lui: cărţile, poemele epice şi marile romane de dragoste. În perioada marii crize economice şi în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, fiul său Peppino este martor la nedreptăţile mafioţilor şi proprietarilor de terenuri, şi devine un comunist. După război, el o întalneşte pe femeia vieţii lui. Familia ei se opune relaţiei celor doi din cauza ideilor sale politice, dar cei doi insistă să se căsătorească şi au copii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Biografic


Povestea lui Giulio Andreotti, omul care a fost, timp de patru decenii, sinonim cu puterea în Italia și care a ajuns să dețină de șapte ori mandatul de prim-ministru. Acest politician a fost ales și reales de electoratul italian începând din 1946, când a fost restaurată democrația în Italia.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Biografic


Prezinta povestea clanului Corleone, de la momentele copilariei sarace de pe straziile orasului Corleone pana la urcarea pe cea mai inalta treapta a Cosa Nostra. Inceputul filmului ne prezinta arestarea lui Bernardo Provenzano din 2006, acesta fiind al treilea si ultimul "il Capo dei tutti Capi” nascut in Corleone, dupa Luciano Leggio si Salvatore "Toto” Riina, si continua cu toate intamplarile care au dus la arestarea acestuia. Aceasta grupare a obtinut pas cu pas controlul asupra orasului natal, apoi asupra intregii Cosa Nostra, iar mai apoi incep un razboi direct cu statul italian, omorand mai multe personalitati care le stateau in cale.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Crimă


Filmul ilustreaza cinci tineri visatori care intarzie sa se maturizeze. Ei locuiesc intr-un mic oras italian de provincie de la malul marii, pe care, din comoditate si din teama de necunoscut, ezita sa-l paraseasca. In final, unul singur dintre ei - cel mai tanar - va gasi curajul de a se desprinde si de a pleca la Roma."Viata unor pierde-vara mic burghezi, care nu vor si nu pot sa evadeze din atmosfera adormita a unui orasel de provincie. Considerat de unii o opera de critica sociala, iar de altii doar o cronica indulgenta si tandra a mediului copilariei si adolescentei lui Fellini, Vitelloni constituie primul mare succes al regizorului, marcand una dintre trasaturile de baza ale operei sale - cea autobiografica. Fellini, fost 'vitellone' (dupa propria marturisire), se exprima prin intermediul personajului Moraldo (singurul care evadeaza, in final) si ii condamna pe ceilalti. In ciuda numeroaselor momente comice, filmul degaja o nota de tristete, provenita din tonul plin de mila si de nostalgie adoptat de Fellini fata de personajele sale. Primul mare succes al lui Alberto Sordi, care devine echivalentul in comedie al lui Marcello Mastroianni.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dramă


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Dragoste


Trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick ajunge să lupte pentru supravieţuire împotriva unor creaturi extraterestre însetate de sânge, devenind mai puternic şi periculos ca niciodată. Singura sa şansă de scăpare? Dezvăluirea locaţiei sale, ceea ce face ca vânători de recompense din întreaga galaxie să se repeadă spre noul sălaş al eroului. Cu o mulţime de inamici în jur, Riddick se dezlănţuie într-un atac nemilos, fără să uite că planeta sa natală, Furya, e în continuare în pericol.Pe lângă creaturile de pe planeta pe care a fost părăsit, Riddick va trebui să lupte şi împotriva unor grupuri de mercenari ajunse pe planetă de îndată ce eroul îşi dezvăluie poziţia. Prima navă cu care va trebui să se confrunte eroul este plină cu o nouă rasă de mercenari, extrem de hotărâţi să pună mâna pe proscris. A doua navă îl are la bord pe unul dintre cei mai mari inamici ai acestuia,  lordul Vaako.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Thriller


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Thriller


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-16 | Categoria: Thriller


« 1 2 ... 372 373 374 375 376 ... 874 875 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: