Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDHistory of the World, Part I este un film produs şi regizat de Mel Brooks. De asemenea el joacã cinci roluri în film.Filmul este o parodie dupã megaproducţiile istorice caracterizate de mii de figuranţi şi decoruri uriaşe. Filmul este împărţit în patru segmente - Omul Preistoric, Imperiul Roman, Inchiziţia Spaniolă şi Revoluţia Franceză. Printr-un umor hilar putem afla cum s-au descoperit focul, muzica, căsătoriile dintre homosexuali, de ce avem doar zece porunci şi nu 15,  şi cum s-a pictat cina cea de taină. În acelaşi registru comic vom trece prin toate celelalte perioade, până la revoluţia franceză. La sfârşitul filmului primim promisiunea unei continuãri, chiar avem un trailer al pãrþii a doua, dar de fapt aceastã a doua parte nu s-a mai fãcut. Se pare că şi "Part I" din titlu este de fapt tot o glumã, de fapt se face referire la cartea "The History of the World" ,scrisăde Sir Walter Raleigh în timp ce era prizonier în Turnul Londrei, şi care a apucat sã termine doar volumul întâi înainte de a fi decapitat.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Comedie


Dante conduce autobuzul unei scoli de copii handicapati, e un om bun ca painea calda, dar simte ca viata trece pe langa el. Dar asta doar pana cand o intalneste pe fermecatoarea Maria, de care se indragosteste fulgerator, si care-l invita in vila ei somptuoasa din Sicilia. Abia acolo, Dante intelege ca femeia visurilor lui e maritata cu un mafiot - cu care el seamana in mod izbitor – si ca cei doi au un plan cat se poate de diabolic!
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Comedie


Mii de picioare se îngramadesc pe Thames Embankment pentru a participa la Maratonul din Londra. Doua dintre aceste picioare apartin nepregatitului si ghinionistului Dennis Doyle. El concureaza pentru a castiga respectul (si în cel mai fericit caz - iubirea) lui Libby, cea pe care în urma cu cinci ani, a lasat-o însarcinata si cu inima rupta chiar în fata altarului. Alaturi de Dennis la maraton participa si chipesul, norocosul, încrezatorul si musculosul prieten al lui Libby.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Comedie


Paramount Pictures şi Marvel Entertainment prezintă THOR, cel mai tînăr supererou din panteonul de supereroi care au inspirat generaţii de iubitori ai genului. Aventura epopeică a lui THOR ne poartă prin Universul Marvel de pe Pămîntul zilelor noastre, pe tărîmul mistic din Asgard. În centrul poveştii stă Atotputernicul Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război. Thor e surghiunit de tatăl său pe Pămînt, fiind forţat să trăiască printre oameni. Cînd cel mai primejdios duşman din lumea lui Thor îşi trimite pe Pămînt forţele întunecate pentru a-l invada, Thor învaţă ce înseamnă să fii un erou adevărat.        THOR este povestea călătoriei mitice a unui erou: din prinţul rebel care consideră că s-a născut pentru a moşteni tronul tatălui său, la un supererou care învaţă că trebuie să-şi cîştige dreptul de a conduce.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Acţiune


Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) şi Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York,  încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie. Odată cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi încep să iasă împreună tot mai des,  împărtăşind opinia că dragostea este doar o legendă promovată de filmele de la Hollywood. Astfel începe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulţi. Ar putea aceşti doi prieteni recenţi – care sunt nişte oameni de succes, fără obligaţii şi fără intenţii serioase – să accepte o experienţă nouă? Dacă ar adăuga prieteniei lor nişte sex "fără sentiment”, oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci când începi să te gândeşti la partener ca la un iubit?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Comedie


Anul 1972. Undeva într-o metropolă americană. Aflat la primul său mare succes, un tânăr dramaturg pe nume Richard Collier (Christopher Reeve) este abordat de o ciudată femeie în vârstă. Întoarce-te la mine este tot ce îi spune după ce se pierde în mulţime nu înainte de a-i dărui un ceas cu medalion care conţine fotografia unei femei devastator de frumoase. Opt ani mai târziu, în holul unui luxos hotel de pe o insulă exotică descoperă aceeaşi fotografie. Intrigat, Richard începe să facă săpături şi descoperă că este vorba despre poza unei actriţe care a avut o apariţie la hotel în anul 1912.Richard va dezvolta o obsesie în legătură cu această tulburătoare imagine. El va face o descoperire tulburătoare. Femeia care l-a abordat la teatru în acea seară a anului este chiar actriţa. În noaptea ce a urmat ea avea să-şi dea sufletul. Amintindu-şi vorbele acesteia, Christopher apelează la un savant nebun care crede că întoarcerea în timp este posibilă. După o şedinţă de hipnoză el va fi transportat în anul 1912. Aici el va trăi o incredibilă poveste de dragoste cu actriţa, pe numele ei Elise McKenna (Jane Seymour). Iubirii lor li se va împotrivi despoticul manager al actriţei, William Fawcett Robinson (Christopher Plummer) care vede în prezenţa dramaturgului o ameninţare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Dragoste


O fetita ce are umitoarea abilitate de a comunica cu insectele, este transferata la o scoala elvetiana cu internat, unde neobisnuita ei capacitate ar putea rezolva o serie de crime...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Horror


Sarah, o tânără studentă americană la Arte, deschide fără chibzuială o urnă antică din care forţele demonice dau năvală sub forma celei mai puternice vrăjitoare cunoscute vreodată: La terza madre! O molimă ce-i face pe oameni să se sinucidă se instalează, iar minunatul oraş, Roma, se întunecă după ce vrajitoare din întreaga lume sosesc în pelerinaj... Tânăra Sarah trebuie să-şi folosească acum întreaga forţă psihică pentru a o învinge pe vrăjitoarea supremă, înainte ca aceasta să cucerească pământul.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Horror


Peter Neal este un scriitor american de romane horror foarte violente. Cartile lui sunt foarte populare in Europa. El soseste in Italia unde promoveaza noua sa carte "Tenebrae” alaturi de agentul sau Bullmer si asistenta sa Anne. Imediat dupa ce acesta ajunge in Italia, o frumoasa vanzatoare este ucisa de catre un individ care nu este prins. Criminalul ii trimite lui Neal o scrisoare prin care il informeaza ca el s-a inspirat din cartile sale pentru aceasta crima. Neal contacteaza politia, care il trimite pe detectivul Giermani sa investigheze acest caz impreuna cu inspectorul Altieri.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Horror


Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-22 | Categoria: Animaţie


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 849 850 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: