Filme Indiene Online 2015, Filme Subtitrate, Filme traduse HDEste iarasi vara, iar Harry si prietenii sai sunt inapoi la Hogwarts. De data aceasta insa, scoala lor este gazda legendarului concurs Triwizard Tournament, o intrecere intre cele mai mari scoli de magie. Campionii fiecarei scoli sunt selectati de catre Pocalul de Foc, iar anul acesta, spre surprinderea tuturor, inclusiv a sa, Harry este ales sa reprezinte Hogwarts. Toate acestea, combinate cu iminenta reintoarcere a lordului Voldemort, il vor pune pe Harry in situatii mai periculoase si mai intense decat pana acum, la care micul erou va incerca sa le gaseasca solutii in stilul sau unic.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Fantastic


E cel de-al treilea an la Hogwarts si cel mai periculos criminal in serie din istoria Vrajitoriei, Sirius Black, a evadat din fortareata din Azkaban si toata lumea crede ca urmatoarea sa victima va fi Harry. O confruntare intre Harry si amenintatorul Sirius Black pare inevitabila iar intre profesorul Lupin si Black se contureaza o legatura ciudata
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Fantastic


Harry Potter si prietenii sai, Ron Weasley si Hermione Granger, se intorc pentru al doilea an la Hogwarts, unde profesorului Dumbledore i se alatura Gilderoy Lockhart, un dascal expert in magia defensiva. Lui Harry nu-i ia mult sa isi dea seama ca in scoala se intampla ceva bizar; unii elevi sunt gasiti pietrificati, amenintari scrise cu sange sunt descoperite pe pereti si un monstru se plimba liber pe culoare. Se pare ca totul este legat de Camera Secretelor, pe care cineva a deschis-o si astfel a eliberat monstrul. Harry, Ron si Hermione incearca sa gaseasca camera si sa rezolve misterul.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Fantastic


Atunci cand implineste 11 ani, Harry Potter, care traieste in mizerie alaturi de unchiul si matusa sa, care nu-l doresc, afla ca parintii sai au fost vrajitori puternici. Lui i se ofera un loc la Hogwarts, o scoala pentru vrajitori care exista intr-un tinut magic dincolo de existenta oamenilor obisnuiti. La Hogwarts, Harry isi face repede prieteni noi si incearca sa descifreze misterul mortii parintilor sai.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Fantastic


Fire with Fire este o drama in care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crima comisa de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) il prinde, dar Jeremy este amenintat de catre Hagan. El trebuie sa renunte la cariera de pompier pentru a intra in programul de protectie al martorilor si isi gaseste consolarea in bratele frumoasei Talia Durham (Rosario Dawson).
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Acţiune


Timidul Ben Keller a dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de Lucy St. Martin de când a întâlnit-o la grădiniţă, dar femeia visurilor lui este inabordabilă şi îl evită, chiar dacă nu ştie că bărbatul alături de care lucrează la birou este un criminal în serie a cărui sete de sânge este potolită numai de uciderea unor blonde ce seamănă cu subiectul afecţiunii lui. După ce asasinează o nouă victimă şi o ascunde în dulap, Ben intră în posesia unui bilet de loterie cumpărat de către aceasta şi câştigă marele premiu în valoare de 36 milioane de dolari, iar, de îndată ce devine mai bogat decât şi-ar fi imaginat vreodată, Lucy începe să îl vadă într-o altă lumină şi acceptă să se căsătorească cu el în mai puţin de 2 luni. În timpul lunii de miere petrecute în Hawaii, Ben Keller simte nevoia imperioasă de a ucide şi îşi alege ca victimă o menajeră de hotel blondă, Lucy fiind martoră la crimă, dar luând decizia de a păstra secretul şi de a-i deveni complice soţului pentru a se asigura că nu pierde averea. Întoarsă acasă în Iowa, Lucy pune mâna pe lopată şi dezgroapă alte cadavre din curtea din spate a casei lui Ben, dar le transportă cu maşina familiei în altă locaţie şi le îngroapă din nou, fără să-l informeze pe detectivul Harold Waylon cu privire la descoperirea ei terifiantă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Comedie


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Thriller


Pe o străduţă de suburbie, doi bărbaţi mascaţi urmăresc o tânără femeie. O leagă, îi pun un căluş şi o duc într-un apartament abandonat, izolat fonic. Ea este Alice Creed, frumoasa fiică a unui milionar. Răpitorii ei, Vic şi complicele lui mai tânăr, Danny, au pus la cale un plan meticulos. Dar Alice nu are de gând să joace rolul victimei perfecte - nu se dă bătută fără luptă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Thriller


James Moore, preot intr-o mica comunitate, este frapat de faptul ca unul din enoriasii lui este acuzat ca a dat foc unei case. Incepe o investigatie ampla, care nu este pe placul nimanui, dar, pana la urma reuseste sa scoata adevarul la iveala.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Dramă


Ea e scoasă din minţi, dar nu dintr-ale ei, ci dintr-ale lui. El e un tânăr romancier prizonier în blocajul paginii albe. În timp ce încearcă să-şi găsească inspiraţia pentru a scrie, el află dragostea într-un fel cât se poate de neobişnuit: creează un personaj feminin despre care e convins că se va îndrăgosti de el şi apoi se concentrează să o aducă la viaţă. Are dragostea lor vreo şansă?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-29 | Categoria: Comedie


« 1 2 ... 669 670 671 672 673 ... 877 878 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: