Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune

Kenshin Himura luptă până împotriva răului pur Makoto Shishio, care încearcă să răstoarne guvernul Meiji. Soarta țării atârnă în balanță când Kenshin Himura preia sabia pe care a jurat să nu o mai atingă niciodată.

Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-01 | Categoria: Acţiune


Himura Kenshin, cunoscut ca şi legendarul asasin Hitokiri Batosai, renunţă la viaţa lui de criminal devenind un hoinar care bate ţara în lung şi în lat, având la brâu o sabie întoarsă. Acesta oferă ajutor şi protecţie tuturor celor care o cer în încercarea de a-şi şterge greşelile din trecut.
În acest timp, Kenshin se întâlneşte cu Kaoru Kamiya, tatăl acesteia deschizând o şcoală de kendo în Tokyo, în care se predă stilul Kamiya Kasshin-ryu, Kaoru devenind astfel instructoare în dojo. Tânara îl invită pe Kenshin să locuiască în casa ei. Relaţia lor începe să devină din ce în ce mai apropiată, dar trecutul violent a lui Kenshin nu încetează să îi dea pace.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-01 | Categoria: Acţiune


Pentru un pret corect, mercenarul Jamie Shannon e în stare sã ducã la bun sfârsit o loviturã de stat sau o revolutie. El este angajat de o companie minerã sã "scormoneascã" prin Zangora, o micã tarã africanã bogatã în resurse minerale, dar cu un guvern necooperant. Curând dupã ce ajunge în Zangora, Shannon este încarcerat sub acuzatia de spionaj, si are ocazia sã afle pe pielea lui, metodele de torturã folosite de localnici. In închisoare îl cunoaste pe dr. Okoye, unul din intelectualii progresisti ai Zangorei, bãgat la zdup din cauza ideilor sale. Scãpat din închisoare, ajunge în S.U.A. unde i se oferã ocazia sã se reîntoarcã în Zangora, ca lider al unei lovituri de stat militare. Acceptã oferta, cu gândul de a-si continua planul initial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2015-01-01 | Categoria: Acţiune


Orleans, 1975… Asasinul amantei sale după ce a aflat de legătura acesteia cu inspectorul Ferrot, comisarul Ganay îi predă acestuia ancheta. Toate indiciile se întorc în curând împotriva inspectorului Ferrot…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-27 | Categoria: Acţiune


Smokey (porecla serifului Buford T. Justice), vrea sa aranjeze casatoria dintre fiul lui si frumoasa Carrie. The Bandit e un sofer de curse care cauta tot timpul ceva extrem. El pune un pariu de 80.000 de dolari ca poate transporta un cargo cu bere Coors din Texas in Atlanta in 28 de ore. Trebuie mentionat ca in 1977 era ilegala vinderea berii Coors la est de Mississippi fara un permis special. Deja urmarit de Smokey, The Bandit isi creste sansele de a fi inchis cand ii o ia cu el in masina pe Carrie, care spera sa scape de nunta aranjata. Desi blamat de critica, filmul a castigat peste 125 de milioane de dolari si a avut doua sequeluri.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-27 | Categoria: Acţiune


Slastan, un bărbat din Karadjistan, este dispus să se arunce în aer la bordul unui avion cu destinația Moscova – Madrid, dar planul său este complicat atunci când, din cauza unui viscol, zborul este întârziat…


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-25 | Categoria: Acţiune


Un călugăr trebuie să devină rege, iar noua sa regină este acum forțată să aleagă între soț și tată într-un război de suveranitate.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-25 | Categoria: Acţiune


David Mamet duce aceasta poveste despre hoti de-a lungul multor rasturnari de situatie, unele care prind, altele care nu. Joe Moore este liderul undei bande, formata din Bobby "Bob" Blane, Don "Pinky" Pincus, Fran Moore. Dupa ce pacaleste gasca, in urma unui jaf de diamante, Mickey Bergam, forteaza banda sa mearga dupa o incarcatura suedeza cu aur, si sa-l foloseasca pe nepotul sau, Jimmy Silk, in timpul jafului. Nici unul nu are incredere in celalalt iar fiecare pas pe care il fac este pavat cu necunoscut si neasteptat.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-14 | Categoria: Acţiune


Sergentul Johnny Gallagher îsi satisface serviciul la o bazã militarã din Berlin. El primeste misiunea de a-l duce pe prizonierul Walter Henke, în Statele Unite . Prizonierul izbuteste sã scape de escorta sa, în toaleta aeroportului National din Chicago, iar Gallagher trebuie sã-si gãseascã omul. "Pachetul" trebuie livrat la Washington. In timpul investigatiei sale, Gallagher descoperã cã situatia devine din ce în ce mai complicatã. Walter Henke, este de fapt ofiterul american Thomas Boyette, un lunetist de prima clasã. Statele Unite si Uniunea Sovieticã sunt în mijlocul unor delicate negocieri de pace, dar existã militari de rang înalt care nu accepta linistea între cele douã superputeri. Thomas Boyette este asasinul lor, care are misiunea de a-l ucide pe premierul sovietic. Johnny Gallagher, ajutat de Eileen - fosta sotie, si de politistul Milan - un vechi camarad de arme din Vietnam, trebuie sã rezolve situatia...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-14 | Categoria: Acţiune


În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calităţi paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutoraţi, McCall iese din detaşarea auto-impusă, simţind că îi reînvie dorinţa de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-12 | Categoria: Acţiune


« 1 2 3 4 5 ... 90 91 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: