Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune

Un călugăr trebuie să devină rege, iar noua sa regină este acum forțată să aleagă între soț și tată într-un război de suveranitate.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-25 | Categoria: Acţiune


David Mamet duce aceasta poveste despre hoti de-a lungul multor rasturnari de situatie, unele care prind, altele care nu. Joe Moore este liderul undei bande, formata din Bobby "Bob" Blane, Don "Pinky" Pincus, Fran Moore. Dupa ce pacaleste gasca, in urma unui jaf de diamante, Mickey Bergam, forteaza banda sa mearga dupa o incarcatura suedeza cu aur, si sa-l foloseasca pe nepotul sau, Jimmy Silk, in timpul jafului. Nici unul nu are incredere in celalalt iar fiecare pas pe care il fac este pavat cu necunoscut si neasteptat.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-14 | Categoria: Acţiune


Sergentul Johnny Gallagher îsi satisface serviciul la o bazã militarã din Berlin. El primeste misiunea de a-l duce pe prizonierul Walter Henke, în Statele Unite . Prizonierul izbuteste sã scape de escorta sa, în toaleta aeroportului National din Chicago, iar Gallagher trebuie sã-si gãseascã omul. "Pachetul" trebuie livrat la Washington. In timpul investigatiei sale, Gallagher descoperã cã situatia devine din ce în ce mai complicatã. Walter Henke, este de fapt ofiterul american Thomas Boyette, un lunetist de prima clasã. Statele Unite si Uniunea Sovieticã sunt în mijlocul unor delicate negocieri de pace, dar existã militari de rang înalt care nu accepta linistea între cele douã superputeri. Thomas Boyette este asasinul lor, care are misiunea de a-l ucide pe premierul sovietic. Johnny Gallagher, ajutat de Eileen - fosta sotie, si de politistul Milan - un vechi camarad de arme din Vietnam, trebuie sã rezolve situatia...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-14 | Categoria: Acţiune


În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calităţi paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutoraţi, McCall iese din detaşarea auto-impusă, simţind că îi reînvie dorinţa de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-12 | Categoria: Acţiune


Mike Rettig, Joe Browdy şi Malcolm Webson sunt trei cascadori care joacă într-un spectacol de sărituri acrobatice cu paraşuta. Mike este cel mai vechi şi mai experimentat membru al grupului, dar bătrâneţea îl deprimă. Joe este prezentatorul guraliv care ştie cum să lucreze cu publicul, iar Malcolm este ucenicul - cel mai nou membru al trupei. Atunci când primesc oferta de a organiza un spectacol în orăşelul Bridgeport din Kansas, Malcolm le propune să se găzduiască în casa rudelor sale, unchiul John şi mătuşa Elizabeth. Căsătoria lor scârţâie, iar cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt. Când Elizabeth îl întâlneşte pe Mike, între cei doi se naşte o pasiune care nu poate fi controlată. Dar, nici măcar aventura cu Elizabeth nu-l scoate pe Mike de depresie, şi acesta decide să încerce o cascadorie deosebit de periculoasă...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-12 | Categoria: Acţiune


Clint Eastwood este un spargator profesionist care e pe cale sa dea lovitura vietii. Tinta: o resedinta a insusi Presedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood, pandeste momentul cand presedintele (Gene Hackman) pleaca de acasa. Batranul vulpoi nu apuca sa-si umple buzunarele pentru ca Presedintele se intoarce inopinat impreuna cu o amanta. Jocurile erotice ale celor doi se termina tragic, pentru ca presedintele, alcoolizat peste masura, nu-si poate infrana morbidele fantezii sexuale si aventura sfarseste cu moartea celei mai invidiate amante din America. Crima nu trebuie aflata niciodata. Pentru ca stie prea multe, serviciile secrete vor sa-l reduca la tacere pe Luther … pentru totdeauna. Luther Whitney se va lupta de unul singur cu o retea intreaga de agenti si killeri tocmiti de Casa Alba si va incerca sa scoata la iveala crima presedintelui. Un film despre puterea absoluta care corupe si ucide. Un film despre un presedinte pentru care o crima nu inseamna mare lucru. Un film despre un talhar mai onest si mai uman decat cel mai puternic om de pe planeta.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-10 | Categoria: Acţiune


Yi-Hwan ( Lee Min-Ki ) este un fost jucător profesionist de baseball. El a fost implicat în aranjamentul de jocuri și a pierdut totul. Gang sef Sang-Ha ( Park Sung-Woong ) conduce o afacere de creditare și o locație de jocuri de noroc. El îi oferă de lucru lui Yi-Hwan, dar între timp lucrurile se complică atunci când intră în scenă o femeie frumoasă, proprietara barului Yeon-Soo ( Lee Tae-Im )


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-09 | Categoria: Acţiune


Grace e răpită fără să reuşească să-şi dea seama care-i motivul. După ce a reuşit să repare un telefon distrus, unica sa speranţă este legată de un apel al lui Bob pe mobilul său, un bărbat ce e obligat de evenimente să încerce s-o salveze pe Grace şi să descopere identitatea răpitorilor săi.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-12-08 | Categoria: Acţiune


Chili Ngcobo, un poliţist sub acoperire onest şi ambiţios, rămâne fără o consistentă recompensă din cauza superiorilor săi corupţi. Se infiltrează într-o bandă de hoţi şi, în loc să-i aresteze, decide să participe la o lovitură a lor. În curând va trebui să-şi înfrunte partenerul, dar şi pe unul din membrii bandei, care îşi dă seama că este poliţist


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-28 | Categoria: Acţiune


Peste metropola New York s-a aşternut ÎNTUNERICUL. Shredder şi al său Clan de Fier controlează tot, de la poliţie, la politicieni. Oraşul are nevoie de eroi. Patru fraţi orfani se ridică deasupra existenţei terne şi jalnice de sub pământ şi descoperă că destinul lor este să devină acei eroi: Ţestoasele Ninja. Pentru a salva oraşul de planul diabolic al lui Shredder şi al acoliţilor săi, Ţestoasele trebuie să facă echipă cu neînfricata jurnalistă Aprilie şi descurcăreţul său cameraman Vern Fenwick.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-26 | Categoria: Acţiune


« 1 2 3 4 5 ... 90 91 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: