Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune
n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-18 | Categoria: Acţiune


In Bloodrayne 2 actiunea se petrece la cateva sute de ani mai tarziu. Acum Rayne a ajuns in Statele Unite ale Americii, in perioada Vestului salbatic, in orasul Deliverance, Montana. Odata ajunsa aici, Rayne descopera ca Vestul salbatic este mai sangeros de cat se astepta, si asta datorita existentei unui grup de vampiri-cowboy care terorizeaza orasul noaptea. Acesti vampiri fac parte din banda condusa de Billy the Kid, care este dispus sa faca orice ca sa isi creeze un imperiu al sau propriu. Fara pic de mila, Billy the Kid, rapeste locuitorii micului oras, omorandu-i si amenintandu-le copii. In speranta de a infarnge banda de vampiri a lui Billy the Kid, Rayne se aliaza cu Pat Garret, un membru al societatii Brimstone, care a fost considerat mort pana acum, un preot fals, si un vagabond pe nume Franson. Impreuna vor incerca sa il opreasca pe Billy the Kid si sa arate lumii intregi mai exact cum anume a fost castigat Vestul salbatic.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-18 | Categoria: Acţiune


Actiunea filmului se petrece in secolul al XVIII-lea. Rayne este Vampir - jumatate om, jumatate vampir. Dupa ce este atacata de Strongman, ei ii revin in minte imagini din copilaria sa. Astfel, se hotaraste sa pleace pentru a-si razbuna mama, ce fusese violata de tatal ei, Kagan, conducatorul tuturor vampirilor. Doi vanatori de vampiri, Sebastian si Vladimir, incearca sa o convinga pe Rayne sa-i ajute in lupta impotriva vampirilor. Cei trei vor pleca in cautarea a trei talismane pentru a salva lumea de amenintarea vampirilor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-18 | Categoria: Acţiune


The Contractor spune povestea unui fost tragator de elita, care acum s-a retras din activitate. Numai ca James Dial este urmarit de faptul ca a esuat in tentativa de eliminare a unuia dintre cei mai celebri teroristi din lume. El este abordat de fostii sai angajatori pentru a-si finaliza misiunea in Londra, unde liderul terorist a fost capturat. Ceea ce ar fi fost o misiune de rutina pentru lunetist devine un adevarat cosmar, caci Dial este silit sa se ascunda, fiind urmarit neobosit de politia britanica si principalul lor anchetator, Windsor. Dar dupa ce Dial, in urma unei inscenari, este considerat vinovat de uciderea lui Windsor, incepe sa isi dea seama ca a fost inselat. Singura lui speranta este o fetita de 12 ani, cu care ajunge sa se imprieteneasca aproape fara voia lui, in timp ce cauta cu disperare sa descopere ucigasul si adevarul din spatele tradarii sale.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-18 | Categoria: Acţiune


Un grup de asasini e trimis să-l ucidă pe viitorul ctitor al Chinei moderne. 1906, oraşul Victoria (numele dat Hong Kong-ului pe vremea când era colonie britanică). Timp de cinci ore, pe o distanţă de câteva străzi, un bărbat care ţine soarta naţiunii în mână trebuie să supravieţuiască nenumăratelor atentate la viaţa sa, protejat de doar 8 gărzi de corp. Confruntaţi cu sute de asasini, aceşti oameni trebuie să-şi pună curajul la test pentru a proteja speranţele milioanelor de chinezi, chiar dacă acest lucru înseamnă să lupte până la moarte… Înainte ca dr. Sun Yat-Sen să devină părintele Chinei moderne pentru că a instigat Revoluţia din 1911 care a răsturnat dinastia Qing, el a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, pe data de 15 octombrie 1906, atunci când a ajuns la Hong Kong pentru o întâlnire secretă ce avea ca scop înfiinţarea unui fort revoluţionar anti-Qing. Alertată de sosirea sa, curtea regală Qing îi trimite în cale o armată de asasini de elită. Războinci cu arme letale sunt postaţi peste tot. Un ziarist află de această încercare de asasinare şi, împreună cu un un magnat local care sprijină, în secret, revoluţia, îşi asumă sarcina de a-l proteja cu orice preţ pe Dr. Sum. Ei recrutează un grup pestriţ de femei şi de bărbaţi obişnuiţi care posedă, de fapt, însuşiri extraordinare de luptători, pentru a-l escorta pe Dr. Sun.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-17 | Categoria: Acţiune


Joe Doucett e un creator de publicitate răpit şi ţinut ostatic timp de 20 de ani, într-o cameră izolată, ca o celulă, din care nu vede pe nimeni, doar imagini la tv. Apoi, într-o zi, e eliberat brusc şi fără nicio explicaţie. Devenit liber, el începe să-şi execute planul de răzbunare la care s-a gândit în ultimii 20 de ani şi încearcă să descopere cine l-a pedepsi, însă îşi dă seama că e în continuare prin într-o reţea e conspiraţie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-16 | Categoria: Acţiune


După ce a pierdut contactul cu un centru de cercetare a energiei, un puternic om de afaceri contactează o unitate militară de elită pentru a ”extrage” un fizician important, care deține cheia de la o sursă de energie alternativă fără precedent.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-14 | Categoria: Acţiune


In Superman 3, Clark Kent trebuie sa infrunte un mare pericol pentru omenire. Ross Webster, un milionar malefic, urmareste sa devina si mai bogat folosind un satelit pentru a detine controlul asupra Pamantului. Gus Gorman lucreaza ca programator pentru Webster, iar prin intermediul acestuia, megalomanul reuseste sa-si dirijeze satelitul si sistemul de arme cu ajutorul computerului. Superman are in acest timp, in afara de grija de a salva planeta de la nenorocire, si altceva de rezolvat. in vreme ce Lois Lane pleca in vacanta, Clark se intoarce in orasul unde a copilarit pentru a participa la o reuniune a fostilor colegi de liceu si traieste aici o poveste de dragoste alaturi de Lana Lang. 
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-14 | Categoria: Acţiune


Trei criminali de pe planeta Krypton scapa din zona Phantom printr-o explozie nucleara si ajung pe Pamant cu intentia de a prelua controlul. Superman, intre timp, este indragostit de Lois Lane, care afla cine este el cu adevarat. De asemenea, criminalul Lex Luthor scapa din inchisoare si decide sa-si uneasca fortele cu cei 3 pentru a-l putea invinge pe Superman
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-14 | Categoria: Acţiune


Filmul incepe pe planeta Krypton, unde tatal lui Superman il trimite pe acesta pe Pamant, pe cand era doar un copil. Acesta creste pentru a deveni un reporter normal pe nume Clark Kent. Cel putin pare normal, pana nu se transforma in Superman, un erou capabil sa zboare si distruga raul din lume. Cand maleficul Lex Luthor planuieste sa preia controlul asupra lumii, Superman este singurul care poate sa-l impiedice
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-13 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 92 93 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene | Filme Online 2015 | Download Counter-Strike16 | Counter-Strike16 2015
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: