Acţiune - Blog - Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune

Bazat pe longeviva serie de benzi desenate realizată de Marvel, "Iron Man" spune povestea lui Tony Stark, enigmaticul moştenitor al Stark Enterprises. Tony este un industriaş miliardar, un inventator strălucit, care este răpit şi forţat să construiască o armă devastatoare. Folosindu-şi inteligenţa şi ingeniozitatea, cercetătorul construieşte o armură superperformantă şi evadează din captivitate. După ce descoperă un complot care are implicaţii la scară mondială, eroul intră în pielea "Omului de Fier" şi jură să apere planeta. Tony Stark se luptă cu fărădelegea, terorismul şi spionajul corporationist, dar cu timpul începe să cedeze sub presiunea stilului său de viaţă haotic şi trebuie ca în cele din urmă să se confrunte cu singurul inamic pe care nu-l va putea învinge niciodată - el însuşi. Filmul are la baza seria de bezni desenate cu acelasi nume creata de Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck si Jack Kirby. Publicatia ‘Forbes’ a clasat personajul Iron Man printre cele mai bogate personaje fictive din toate timpurile.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-12-09 | Categoria: Acţiune


In decorul de vis din Paradise Cove, Sharon (Chrissie Chau) si Rachel (Theresa Fu) lucreaza la restaurantul unchiului lor (Monk Law), antrenor de arte martiale, si sunt jucatoare infocate de volei de plaja. Zilele lor fara griji iau sfarsit atunci cand bogata doamna Brewer (Candice Yu) planuieste sa achizitioneze terenul si sa-l transforme intr-o statiune de vacanta, plan ce nu este deloc pe placul locuitorilor. Chiar si fiul doamnei Brewer, Tim, care se indragosteste de Sharon, o sfideaza pe mama sa. Apoi cele doua parti decid sa incheie disputa printr-un meci de volei - echipa locuitorilor va intra intr-un turneu impotriva fiicelor doamnei Brewer, Natalie (Jessica C.) si Natasha (Phoenix Valen), iar castigatorul va decide ce se va intampla cu Paradise Cove.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-12-09 | Categoria: Acţiune


Andy Marlow, un fost luptator de elita, devenit intre timp mercenar, e trimis impreuna cu echipa sa in Balcani, pentru a-l salva pe ambasadorul american si ajutorul sau, luati ostatici de catre fortele sarbe radicale.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-12-08 | Categoria: Acţiune


După o făcut o invazie sângeroasă în Penitenciarul de Înaltă Securitate Bangu 1 din Rio de Janeiro făcută pentru a controla o rebeliune a deţinuţilor, locotenent-colonelul Roberto Nascimento şi adjunctul său, căpitanul Andre Matias, sunt acuzaţi de încălcarea Drepturilor Omului. Acuzaţiile le sunt aduse de Diogo Fraga, activist pentru Drepturile Omului, care e împotriva asasinatelor ce au avut loc în penitenciar. Matias e transferat la Poliţia Militară, o instituţie coruptă, iar Nascimiento, care e foarte popular, e exonerat de Guvernator şi apoi se alătură serviciilor secrete. În timp, fosta nevastă a lui Nascimiento se căsătoreşte cu Diego Fraga, care devine politician. Fiul adolescent al lui Nascimiento, Rafael, ajunge să aibă conflicte cu tatăl său biologic, fiind influenţat de mentalitatea fostului activist ajuns politician.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-12-08 | Categoria: Acţiune


n/a

Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-12-06 | Categoria: Acţiune


Undeva în partea de sud a insulei Jeju există o creatură care așteaptă la 2 km adâncime în mare. Eclipsa este o platformă de foraj marin staționată la Sectorul 7, o zonă minieră situată în partea de sud a insulei Jeju. Dupe ce eșuează în misiunea de a găsi petrol în zona de foraj, sediul central dă ordin echipajului să se retragă. Capitanul Jeong-man este trimis să supravegeze retragerea echipei.Totuși, Hae-jun, managerul echipajului, se opune cu încăpățânare ordinelor sediului central, ea fiind convinsă că se va descoperi un zăcămant de petrol în Sectorul 7. Convins  de către Hae-juns, căpitanul sugerează echipajului sa mai facă o ultimă încercare. Pe când managerul și echipajul erau concentrați la găsirea petrolulu, pierd comunicarea cu sediul central și întreaga echipă este copleșită de sentimentul că există ceva periculos în apă. Pe când oamenii încep să dispara unul cate unul, supraviețuitorii sunt nevoiți să lupte pentru propriile vieți, într-o cursă pe viață și pe moarte cu monstrul marin. Supraviețuirea pare imposibilă, dar echipajul este pregătit să facă orice pentru a rămâne în viață.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-27 | Categoria: Acţiune


După moartea tatălui său, Nina (fiica) este însărcinată cu misiunea de a îndeplini ultima dorinţă a acestuia, de a-i reuni pe cei trei fii ai săi... Sam (John Cena), care este poliţist, însa suspendat, Leo (Ethan Embry), un arogant, şi Douglas, un hoţ frumuşel în vârstă de 20 de ani, proaspăt ieşit din puşcărie. Toţi cei patru fraţi pornesc într-o aventură extraordinară, însă periculoasă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-27 | Categoria: Acţiune


Un gangster misterios pleaca in Amsterdam in cautarea celor care l-au tradat, in timp agentul CIA Martin Keele incearca sa-l opreasca.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-26 | Categoria: Acţiune


Van Damme intruchipeaza aici un profesionist al crimei, care s-a saturat de apartenenta la aceasta organizatie criminala si vrea sa se retraga. Cum insa acest lucru nu poate fi posibil intr-o lume dominata de crime si interese majore, intentia sa este aspru pedepsita, sotia sa ,Cyntia, fiind ucisa, iar baiatul sau rapit. Cursa impotriva ucigasilor sotiei si ai rapitorilor lui Nicolas,este aceea specifica celor mai multe filme ce poarta amprente Jean Cloude Van Damme, cu arte martiale si lupte aprige.In final reuseste sa-si recupereze fiul si impreuna cu acesta si o mica chinezoaica, fiica unei refugiate  care se imprietenise anterior cu Cyntia.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


Prezentul film, intalnit si sub numele de "The Lost Bladesman" spune povestea legendarului Guan Yu, care a jucat un rol important in razboiul civil ce a dus la destramarea Dinastiei Han prin uciderea a 6 generali.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 88 89 »

Căutare

Recomandam

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: