Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune
Street Wars (2011) Elijah Kane (Steven Segal) seful unei unitati de politie sub acoperire, conduce echipa sa într-o cursa contra cronometru pentru a aduce în fata justitiei gasca cu sange rece de pe strazi Seattle care ucide cu un medicament letal.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-06 | Categoria: Acţiune


Motocicliştii Mike şi Alex intră în bucluc atunci când sunt implicaţi fără voia lor într-un şantaj ale cărui victime sunt coruptul senator Clayton şi liderul crimei organizate Jack Steele. Luând decizia de a face o excursie pe motociclete, cei doi prieteni sunt martorii unui jaf pe care se străduiesc să-l împiedice, numai că victima, un veteran al Războiului din Vietnam, este înjunghiată şi îl roagă pe Mike Callahan să-i expedieze prin poştă fiicei lui un pachet plin cu bani. În acelaşi timp, într-o cameră de hotel, politicianul Clayton se întâlneşte cu Jack Steele şi îi promite acestuia să-i furnizeze o informaţie secretă despre un contract guvernamental contra sumei de 2 milioane de dolari, fără să ştie că un angajat al hotelului pe nume Gary şi fratele lui David au montat camere de luat vederi în clădire. Cei doi escroci fac greşeala de a-i şantaja pe Clayton şi Steele cu caseta video pe care este înregistrat târgul acestora şi sfârşesc prin a fi asasinaţi, nu înainte ca David să-i plaseze dovada incriminatoare lui Alex, pe care îl cunoaşte şi pe care îl întâlneşte la o petrecere a motocicliştilor organizată vizavi de hotel. Intraţi în posesia casetei, Mike şi Alex sunt urmăriţi de criminalii aflaţi în slujba lui Jack Steele, iar vieţile lor sunt puse în pericol.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-06 | Categoria: Acţiune


Ray, un fost poliţist, a început o viaţă nouă, ca angajat al unui club de noapte, şi încearcă să se ţină departe de probleme. Într-o seară, în tura lui Ray, clubul e jefuit, iar fiul proprietarului e împuşcat mortal. Ray, al cărui trecut e descoperit, va începe să-l caute pe criminal pentru a-şi spăla reputaţia. Între timp, atât mafioţii, cât şi poliţiştii îl suspectează de crimă pe Ray.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-06 | Categoria: Acţiune


Undeva prin sud estul Asiei, cetăţeanul american Sebastian Riker împreună cu Kyo, un bisexuat misterios de prin partea locului au pus pe picioare o agenţie matrimonială denumită ,,Dragostea pierdută'' având ca scop atragerea de potenţiali clienţi bogaţi pe care să-i stoarcă de bani folosindu-se de prostituate infectate cu virusul HIV. Una dintre aceste prostituate pe nume Nana, primeşte ca sarcină să se căsătorească în aceeaşi zi cu două persoane, Tim Delaney şi Lonny Smith. Cum primul se dovedeşte a fi o namilă de om sadic şi maniac, scapă repede de el dar când află că tânărul Lonny abia sosit din SUA de trei zile cu o valiză plină de bani care nu-i mai sunt de folos din cauză că este pe moarte şi a cărui rugaminte este să nu fie lăsat să moară singur, Nana hotăreşte să iasă din afacere, mai ales că nici ea nu vrea să moară singură. Acest lucru nu-i convine lui Sebastian, care porneşte pe urmele celor doi tineri, pe fir intrând şi poliţia precum şi Aroon, un puternic clarvăzător şi vindecator.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-06 | Categoria: Acţiune


  Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King, un barbat evadat din Iad pe nume Milton intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper, o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de "Contabilul", care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-06 | Categoria: Acţiune


O grupare ruseasca ce isi desfasoara activitatea in Leeds si incalca toate regulile din Anglia, se ocupa cu traficul de persoane din Europa de Est, femei pentru prostitutie si barbati pentru luptele ilegale. Activitatea lor se incruciseaza cu omul de afaceri Gabe Taylor. In momentul in care fiica lui este rapita de ei, incepe un razboi fara limite.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-05 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-04 | Categoria: Acţiune


Pe cand era copil, Brian a vazut cum tatal lui pompier a murit. Dupa multi ani el se alatura fratelui sau Steven, si el pompier, prin alegerea acestei grele meserii. Din pacate, cei doi frati nu se prea inteleg. In plus, pompierii trebuie sa faca fata unor cazuri foarte dificile legate de niste incendii provocate special pentru a omori anumiti oameni
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-03 | Categoria: Acţiune


Povestea are la bază misiunea eşuată a soldaţilor americani printre talibani din 28 iunie 2005 – Operaţiunea Red Wings. Patru puşcaşi marini din echipa SEAL 10 au primit sarcina de a captura şi a-l ucide pe Ahmed Shahd, un cunoscut lider taliban, despre care se spunea că a ucis singur 20 de soldaţi americani în ultima confruntare. Marcus Luttrell a fost singurul din echipa sa care a supravieţuit acelei misiuni.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-01 | Categoria: Acţiune


Câţiva iubitori de sporturi de iarnă găsesc un prădător cumplit aşteptându-i, când pleacă să escaladeze un munte îndepărtat.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-01-01 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 90 91 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: