Blog

Principală » Acţiune
Insula Corsica, 1982 in familia baronului Franchi se nasc doi gemeni, care la botezul lor primesc fiecare numele de Paolo si Napoleon dar, acesta din urma este schimbat pe moment cu Leone din cauza problemelor politice legate de imparatul Bonaparte.In aceeasi vreme fiul baronului Gerolamo Sagona este omorat de paznicul padurilor familiei Franchi, intr-un gest disperat de a sari in ajutorul sotie sale.Acest lucru va genera un conflict general de violente intre cele doua mari familii ale insulei, ce va duce la incendierea proprietatii si uciderea intregii familii Franchi, de unde Domenico reuseste sa salveze pe cei doi bebelusi, in urma carora baronul are grija sa musamalizeze aceasta crima fata in fata detectivului zonei.Anii trec si cei doi baieti despartiti vor ajunge sa se cunoasca in niste imprejurari surprinzatoare si sa-si rezolve problemele ce au stat la baza despartirii lor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-24 | Categoria: Acţiune


  Eroul principal al acestui film pe numele Sasha trece prin viata lasand in urma sa o dara de sange: tatal vitreg, tatal natural, cativa raufacatori. Prin urmare e firesc sa fie vanat: de mafie, de organele de ordine. Dar vai celui care se apropie prea mult - sansele de supravietuire ii sunt nule. Maturizandu-se el se transforma intr-un instrument al dreptatii cu puteri asemanatoare cu ale lui Woverine; e prea periculos ca sa traiasca printre oameni si de aceea intreaga lume incepe o campanie de exterminare contra lui. Dar dintr-o data apare ea - Katea, care il iubeste asa cum este el. Va reusi eroul nostru sa salveze iubirea si sa supravietuiasca?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-24 | Categoria: Acţiune


Un om de știință descoperă cadavrele congelate și modificate genetic a trei ruși îngropate undeva în nordul Canadei și de aici își dă seama că a declanșat o amenințare fatală asupra omenirii…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-24 | Categoria: Acţiune


Sam Gillen, este un condamnat care reuseste sa  evadeaze dupa rasturnarea autobuzului cu condamnati, si se ascunde in padurea de langa casa vaduvei Clydie Anderson, mama a doi copii: Mike poreclit "Mookie" si Bree Anderson. Sam este vazut de catre Mike si il invita la el acasa, unde o cunoaste pe Clydie. Clydie accepta sa-l cazeze in hambar. Sam mai tarziu afla ca Clydie este amenintata pentru a-si parasi casa si pamantul, pentru ca intreprinderea condusa de ingrozitorul Franklin Hale, considera ca pamntul lui Clydie era bun pentru a-si dezvolta el activitatea. Sam hotaraste sa mai ramana prin preajma lui Clydie pentru a o apara de Dunston un om malefic angajat de Franklin pentru a o intimida. El este amenintat de seriful Lonnie care era un om corupt si  indragostit de Clydie, pentru a o lasa in pace si sa plece. Descoperind o noua latura a personalitati lui, el se hotaraste sa ramana si sa ii apere pe cei ce i-au oferit o masa si un adapost. Apropierea de Clydie si de cei doi copii ii dau un nou sens vietii lui, un sentiment pe care nu-l intalnise pana in prezent, si anume dragostea de casa, de familie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-22 | Categoria: Acţiune


Steve Austin joacă rolul unui om fără nume, fără memorie şi absolut nimic de pierdut. Dar când se trezeşte vânat atât de FBI cât şi de mafia rusă, acest amnezic decide să riposteze. Urmărirea nu-l poate opri. Tortura nu-l va face să renunţe. Şi cu fiecare bătaie, glonţ şi trădare, el îşi va aminti câte o altă bucată din teroarea care i-a pus capăt carierei, familiei şi identităţii sale. Acum enigma este aproape desluşită, iar un om este pe cale să-şi ia înapoi trecutul lui. Erica Cerra ("Eureka") şi Adam Beach (Flags of Our Fathers) joacă în acest thriller de acţiune exploziv despre daune colaterale, răzbunare şi o maşină de ucis cunoscută doar sub numele de The Stranger (Străinul)
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-21 | Categoria: Acţiune


Povestea a patru baieti, starurile echipei de baschet a liceului Charlevoix, neinvinsi pe teren si nedespartiti in afara lui, care datorita unei intamplari se vad pusi in situatia de a lupta pentru propria lor viata si prietenie.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-21 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-21 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-20 | Categoria: Acţiune


Povestea produsă de ' 20th Century Fox ' , închipuită de Dwight H. Little , scoate în evidenţă calităţile fizice şi morale ale personajelor Jake Lo , Mace Ryan , Antonio Serano şi trece în revistă viaţa tânărului Jack Lo care după ce din întâmplare asistă la comiterea unei crime , acesta , student fiind se trezeşte prins în capcana vieţii , înconjurat fiind de doi traficanţi de droguri rivali şi deosebit de periculoşi , trădat fiind de cei care ar fi trebuit să-i asigure protecţia , eroul se trezeşte apelând la serviciile singurului om în care mai putea avea încredere , Mace Ryan , un poliţist singuratic şi ursuz din Chicago . Nevoit să lupte pentru reabilitarea numelui şi dobândirea vieţii liniştite pe care o avusese mai înainte , Jack îl ajută pe Mace să-i aresteze pe cei doi traficanţi . Filmul are în scenă numeroase aspecte sociale de comportament , care ar trebui să ajute oamenii în orice fel de încurcături periculoase s-ar găsi .
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-20 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-02-18 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 93 94 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: