Blog

Principală » Acţiune
Undeva în partea de sud a insulei Jeju există o creatură care așteaptă la 2 km adâncime în mare. Eclipsa este o platformă de foraj marin staționată la Sectorul 7, o zonă minieră situată în partea de sud a insulei Jeju. Dupe ce eșuează în misiunea de a găsi petrol în zona de foraj, sediul central dă ordin echipajului să se retragă. Capitanul Jeong-man este trimis să supravegeze retragerea echipei.Totuși, Hae-jun, managerul echipajului, se opune cu încăpățânare ordinelor sediului central, ea fiind convinsă că se va descoperi un zăcămant de petrol în Sectorul 7. Convins  de către Hae-juns, căpitanul sugerează echipajului sa mai facă o ultimă încercare. Pe când managerul și echipajul erau concentrați la găsirea petrolulu, pierd comunicarea cu sediul central și întreaga echipă este copleșită de sentimentul că există ceva periculos în apă. Pe când oamenii încep să dispara unul cate unul, supraviețuitorii sunt nevoiți să lupte pentru propriile vieți, într-o cursă pe viață și pe moarte cu monstrul marin. Supraviețuirea pare imposibilă, dar echipajul este pregătit să facă orice pentru a rămâne în viață.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-27 | Categoria: Acţiune


După moartea tatălui său, Nina (fiica) este însărcinată cu misiunea de a îndeplini ultima dorinţă a acestuia, de a-i reuni pe cei trei fii ai săi... Sam (John Cena), care este poliţist, însa suspendat, Leo (Ethan Embry), un arogant, şi Douglas, un hoţ frumuşel în vârstă de 20 de ani, proaspăt ieşit din puşcărie. Toţi cei patru fraţi pornesc într-o aventură extraordinară, însă periculoasă.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-27 | Categoria: Acţiune


Un gangster misterios pleaca in Amsterdam in cautarea celor care l-au tradat, in timp agentul CIA Martin Keele incearca sa-l opreasca.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-26 | Categoria: Acţiune


Van Damme intruchipeaza aici un profesionist al crimei, care s-a saturat de apartenenta la aceasta organizatie criminala si vrea sa se retraga. Cum insa acest lucru nu poate fi posibil intr-o lume dominata de crime si interese majore, intentia sa este aspru pedepsita, sotia sa ,Cyntia, fiind ucisa, iar baiatul sau rapit. Cursa impotriva ucigasilor sotiei si ai rapitorilor lui Nicolas,este aceea specifica celor mai multe filme ce poarta amprente Jean Cloude Van Damme, cu arte martiale si lupte aprige.In final reuseste sa-si recupereze fiul si impreuna cu acesta si o mica chinezoaica, fiica unei refugiate  care se imprietenise anterior cu Cyntia.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


Prezentul film, intalnit si sub numele de "The Lost Bladesman" spune povestea legendarului Guan Yu, care a jucat un rol important in razboiul civil ce a dus la destramarea Dinastiei Han prin uciderea a 6 generali.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


Remi(Christian Clavier),detectiv particular plin de tupeu,este angajat de un notar sa il gaseasca,tocmai in Corsica,pe Leoni(Jean Reno),pentru a-l anunta ca are de primit o frumoasa mostenire. Dar insula lui Bonaparte se dovedeste,chiar si in secolul XXI,o tara ''foarte speciala'',Leoni,corsican liber despre care toata lumea se fereste sa vorbeasca,este de negasit,iar ''minivacanta'' la care se astepta,in viesparul politic si social corsican,cu nopti strafulgerate de explozii,devine tot mai inconfortabila. Noroc ca in calea intrusului apare sora fericitului mostenitor(Caterina Murino),pe cat de frumoasa,pe atat de imprevizibila.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


n/a


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-25 | Categoria: Acţiune


O tentativă de jaf armat asupra unui magazin din Los Angeles care se lasă cu o luare de ostatici, îi face pe cei patru membri ai unei echipe de intervenţii SWAT a poliţiei, condusă de căpitanul Tate, să ia cu asalt locaţia în stilul lor caracteristic: atacatorii ucisi, ostaticii răniţi, iar managerul magazinului ajuns în spital comoţionat. Din cauza acestei modalitaţi de acţiune, şeful lor direct hotăreşte suspendarea lor şi trimiterea în concediu fără plată, mai ales că pagubele rezultate din intervenţile lor se ridică la 250.000 de dolari, dispunând de asemenea efectuarea de aceştia a unui program zilnic de exerciţii tactice cu operaţiuni de salvare a ostaticilor. Locul de antrenament ales pentru Hunt, Jannard şi Blanco, conduşi de Tate, este un depozit dezafectat, în care, fără ştirea lor, două bande rivale tocmai erau pe punctul de a încheia o afacere. Deşi căpitanul Tate vroia ca exerciţiul să fie rapid, scurt şi plăcut, situaţia degenerează grav.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-24 | Categoria: Acţiune


n/a


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-18 | Categoria: Acţiune


Hansel & Gretel Get Baked este una dintre cele trei adaptări cinematografice diferite lansate în 2013 ale basmului clasic Hansel si Gretel. Un soi nou de marijuana foarte puternic numit "Pădurea Neagră", ia cu asalt Los Angeles iar prietenul lui Gretel devine foarte dependent. Agnes, bătrâna care cultiva drogurile, se dovedește a fi o vrăjitoare rea care gătește și mănâncă tinerii dependenți de marfa ei pentru a-și menține frumusețea. Cînd prietenul drogat al lui Gretel intră în casa ei în căutarea drogurilor, aceasta îl prinde și îl ține ostatic. Gretel și fratele ei Hansel trebuie să o înfrunte pe vrăjitoare și să-l salveze pe prietenul lui Gretel de la o moarte îngrozitoare. 
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-18 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 93 94 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: