Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune
O frumoasă poveste despre dragoste, adrenalină şi goana după diamante…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Acţiune


Un atasat militar la Ambasada Frantei este atras intr-o lume de tradare, rapire, intrigi in saloanele diplomatice si aleile Varsoviei
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Acţiune


Frustrata ca este marginalizata la locul de munca Peggy Carter merge singura intr-o misiune neautorizata.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-12 | Categoria: Acţiune


''Bloods'' este cea mai intimidanta si cea mai violenta banda din oras. Un oras fara legi...unde gastile conduc. Slater este liderul lor, vicios si insetat de sange.Orasul este domeniul lui...el conduce. Mai sunt si cei care nu sunt membrii niciunei banzi, asa ca Mikey si prietenii sai. Mikey este indraznet, mereu in cautare de probleme si lupte.Fratele sau Mathis si prietenii sai incearca sa evite problemele cu orice pret .Razbunarea devine obictivul lui Mikey dupa ce fratele sau este ucis.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-11 | Categoria: Acţiune


Zombie Hunter ne prezinta o pustietate zombi post-apocaliptica cauzata de un nou drog numit "NATAS", urmarind un om caruia nu ia mai ramas decat un Camaro vechi,un portbagaj plin cu arme si bautura. El vaneaza mancatorii de carne umana pentru sport si mantuire, si fuge de trecut.Dupa ciocnirea cu un grup mic de supravietuitori care au ramas fara provizii, el decide sa intind o mana de ajutor.Dar un atac surpriza din partea devoratorilor il obliga sa-si testeze abilitatile de vanator


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-09 | Categoria: Acţiune


Al doilea film din trilogia Machete, îl găsește pe Machete plângând moartea iubitei lui Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de președintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă oricărui muritor de rând. Machete trebuie să-și croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe șeful uni cartel, "Mendez nebunul" care amenință că va lansa rachete asupra SUA. Machete descoperă complotul lui Mendez: descoperă că rachetele sunt ghidade de la distanța și se pot declanșa în momentul în care inima nebunului cedează. Singurul care poate dezamorsa rachetele e excentricul milionar, dealer de arme, Luther Voz, care a pus la cale propriul său război care să se răspândească pe toată planeta, cu o armă în spațiu. Machete colaborează cu Voz și armata acestuia cu scopul de a împiedeca planul de anarhie globală.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-07 | Categoria: Acţiune


Actiunea filmului se desfasoara in Las Vegas si Chicago, dupa Fast and Furious, 2 Fast 2 Furious, Torque (versiunea moto), iata ca vom vedea un nou film cu supermasini si putine cuvinte. Daca actorii sunt cam de mana a doua, vedetele adevarate sunt masinile. Eddie Griffin si Nathan Phillips apasa pedala de acceleratie impreuna cu regizorul Andy Cheng in acest thriller incarcat de cai putere. Cum este vorba despre o gasca de vitezomani gata sa arda soseaua si sa castige premiul de 24 de milioane de dolari, fiecare regula este incalcata, iar legea pare sa nu aiba suficienti cai putere ca sa se asigure ca justitia este servita. Cu vitezometrul dat peste cap, cand trecutul nu pare a fi decat o imagine decolorata in oglinda retrovizoare, acesti soferi vor face orice ca sa castige premiul ce promite sa le schimbe viata pentru todeauna. Din portofoliu fac parte: Sedak's Lamborghini Murcielago, Enzo Ferrari, Ferrari F430, Ferrari Scaglietti Phantom si doua McLarens. Intr-un ritm in care s-a vrut a se mari realismul scenelor din timpul cursei, unul din cele doua Porsche Carrera GTS a fost condamnat la distrugere.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-05 | Categoria: Acţiune


3 nord coreeni is traiesc fericiti viata in sud, in timp ce isi asteapta misiunile. Intr-o zi o decizie soseste, insa nu este cea asteptata.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-04 | Categoria: Acţiune


Ray Breslin e un inginer care este condamnat pe nedrept pentru crimă. Breslin a proiectat o mulţime de închisori de înaltă tehnologie și a fost un inginer de top. După condamnare, el fost trimis să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate al cărui design l-a creat. În timpul său în închisoare, Breslin a analizat fiecare închisoare de înaltă securitate și a câștigat abilități semnificative de supraviețuire, dar se confruntă cu cea mai mare provocare sa în încercarea de a evada dintr-o astfel de închisoare, proiectată de el însuşi, astfel încât nimeni să nu poată evada.El se confruntă nu numai provocarea de a evada din închisoare ci și cu  lupta împotriva nemilosului director Hobbs și garda lui de corp coruptă. Breslin este asistat în încercarea de evadare de către colegul deținut Emil Rottmayer. Rottmayer este un deținut înțelept, sentimental și complex care se luptă cu alți deținuți să păstreze umanitatea lor, în timp ce ei se luptă pentru a rămâne în viață. Breslin și Rottmayer se vor uni în încercarea de evadare cu un al treilea deținut Hush, care este un expert în calculatoare.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-02 | Categoria: Acţiune


Martin Riggs si Roger Murtaugh, simtindu-se prea batrani pentru a mai lucra, acum cu un nou politist alaturi, Lee Butters, si cu Leo Getz, devenit detectiv particular, trebuie sa opreasca bandele chineze de a face afaceri ilegale in Statele Unite. Unchiul Benny, seful cartierului Chinatown, a importat sclavi chinezi pentru a plati un artist in a face valuta chinezeaca falsa, cu care ii va rascumpara pe liderii bandelor inapoi de la armata chineza.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-11-01 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 91 92 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene | Filme Online 2015 | Download Counter-Strike16 | Counter-Strike16 2015
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: