Acţiune - Blog - Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune
Quinn Forte a avut de toate: putere, bani, un frate care îl idolatriza, și o femeie care l-a iubit. El a avut, de asemenea și dușmani. În cursul unei nopți, el pierde însă totul. Trădat de cineva din cercul său interior, Quinn este urmărit și arestat. Tatăl său, ”patriarhul” imperiului penal este ucis și fratele său bănuiește că Quinn este în spatele acestei tradedii. Când el este eliberat din închisoare încearcă să scape de demonii din trecutul lui, dar parcă este totul ca o sarcină imposibilă…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-19 | Categoria: Acţiune


Getaway vine cu o poveste plină de acţiune şi adrenalină, în care fostul pilot de curse Brent Magma (Ethan Hawke) este constrâns să pornească într-o misiune mortală în spatele volanului, pentru a-şi salva soţia. Urmărit în fiecare clipă prin camere de supraveghere montate în maşină, Brent trebuie să îndeplinească comenzile primite de răpitorii soţiei, având-o că aliată doar pe o adolescenta hacker-iţă, interpretată de Selena Gomez.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-17 | Categoria: Acţiune


În timp ce două bande mafiote rivale se luptă pentru supremaţie în Cartierul Chinezesc, poliţia încearcă din răsputeri să obţină controlul asupra zonei. După ce forţele de ordine intervin cu brutalitate în mijlocul sângeroaselor lupte dintre bande, un ofiţer împuşcă din greşeală un martor inocent al masacrului şi aşază o armă lângă victimă; o armă pentru a ascunde adevărul despre crimă. Locotenentul Cusak , unul dintre puţinii poliţişti oneşti ai departamentului din Chicago, nu este de acord să respecte codul tăcerii şi după ce dezvăluie adevărul despre faptă colegului său, este marginalizat de toţi poliţiştii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-17 | Categoria: Acţiune


În filmul Vremuri dure (Hard Times, 1975), Charles Bronson, a avut rolul unui bătăuş de stradă care-şi câştiga existenţa din meciuri ilegale de box în Louisiana.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-10 | Categoria: Acţiune


Samantha Caine este o mama normala si lucreaza ca profesoara la o scoala din apropiere. Nimic nu pare a fi iesit din comun in viata Samanthei, dar din cand in cand are vagi amintiri si impulsuri inexplicabile care nu au legatura cu viata ei actuala. Are cicatrici, dar nu isi aminteste cum au ajuns pe corpul ei, si dintr-o data descopera ca are un talent innascut pentru aruncarea cutitelor in timp ce taia verdeturile pentru cina. Astfel, il angajeaza pe detectivul Mitch Hennessey pentru a descoperi mai multe despre trecutul ei. Mitch afla ca Samantha nu este Samantha, numele ei este Charley si era un criminal profesionist al unei agentii guvernamentale secrete. Samantha incepe sa-si aduca aminte din ce in ce mai mult ce s-a intamplat in trecut si astfel vechiul ei sef trimite doi asasini pentru a o omori.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-10 | Categoria: Acţiune


Martin Ward (Colm Feore) si David Bouchard (Patrick Huard) nu puteau fi mai diferiti unul de celalalt: unul vorbeste engleza si este din Toronto, iar celalalt este francofon din Quebeck. Unul se supune legii, iar celalat isi face propriile legi. Cand sunt fortati sa lucreze impreuna intr-o ancheta a carei jurisdictie este la fel de misterioasa ca si motivul crimei pe care incearca sa o rezolve, diferentele lor le ameninta pe de o parte ancheta, dar pe de alta parte ii ajuta sa ii strapunga misterul.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-10 | Categoria: Acţiune


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-09-01 | Categoria: Acţiune


Doi poliţişti morţi şi... nu prea... care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace. Şeriful Roycephus "Roy" Pulsifer a executat mai multe penitenţe în R.I.P.D. pentru multiple infracţiuni comise în timpul vieţii; e tipul care le ştie pe toate, obişnuit să mânuiască pistolul singur, şi nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante şi ironii, dar e cel mai bun din departament şi ştie absolut toate şmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din faţa Judecăţii de Apoi şi-şi caută refugiu înapoi pe Pământ. Nick Walker este un poliţist dur, care ştie cum se învârt roţile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeşte o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plăteşte o penitenţă de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad. Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar şi pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soţia lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forţelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-08-30 | Categoria: Acţiune


Dupa ce bunicul ii este ucis de un foarte vechi rival, Jackie Chan, un tanar ce traieste intr-un sat izolat incepe pregatirile pentru razbunare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-08-30 | Categoria: Acţiune


”Orice viață ați fi avut…a dispărut” Așa își începe discursul un proxenet în fața tinerelor fete cărora încearcă să le schimbe destinul pentru totdeauna între cele 4 ziduri ale unei case…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-08-30 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 88 89 »

Căutare

Recomandam

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: