Acţiune - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Acţiune
Este povestea unei companii farmaceutice care vine in Thailanda sa faca afaceri, insa produsul lor nu este bun si folosesc populatia pe post de cobai. Un grup mic de oameni lupta impotriva companiei si medicamentului incearca sa scoata adevarul la iveala.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-28 | Categoria: Acţiune


Filmul are la baza ideea existentei mai multor universuri paralele, toate acestea fiind unite printr-un singur curent de energie, care este distribuita uniform tuturor celor care exista in universuri si daca unul dintre ei moare energia este distribuita celorlalti. Astfel, se putea trece dintr-un univers in altul, dar acest lucru il puteau face doar agentii de politie, in scopul de a prinde raufacatorii. Unul dintre acei politisti considera ca daca isi omoara echivalentii in celelalte universuri va putea ajunge sa conduca lumea, dar exista si grupuri care credeau ca se va strica echilibrul si astfel incearca sa il impiedice.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-28 | Categoria: Acţiune


In cautarea unui pergament antic, un agent chinez trebuie sa infrunte atat Yakuza cat si mercenarii britanici.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-28 | Categoria: Acţiune


  Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.  Pentru a apara acea inventie tehnologica periculoasa si ravnita de toata lumea, Milner si June experimenteaza o serie de aliante precare si tradari neasteptate si sunt implicati intr-un joc in care nimeni nu este cine pretinde ca este.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-27 | Categoria: Acţiune


Doi agenți operativi de la birouri concurente sunt forțați să lucreze împreună. Dar e o mare problemă în alianța lor unică: niciunul nu știe că celălalt este un agent federal sub acoperire.În ultimele 12 luni, agentul DEA Bobby Trench și ofițerul fortelor navale americane de informații Marcus Stigman au lucrat sub acoperire ca membri ai unui sindicat de narcotice, fiecare dintre ei având încredere în partenerul său la fel de mult ca și în criminalii pe care au fost însărcinati să-i aresteze.Atunci când încercarea lor de a se infiltra într-un cartel de droguri mexican și de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench și Stigman sunt brusc dezavuați de către superiorii lor. Acum că toată lumea vrea ca ei sa ajunga în închisoare sau în pământ, singura lor soluție este să se bazeze unul pe celălălt. Din nefericire pentru urmăritorii lor, din cauză că băieții buni au petrecut ani de zile pretinzand a fi răi, au învășat și câteva trucuri de-a lungul timpului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-20 | Categoria: Acţiune


Ace lucreaza la o spalatorie, in timp ce prietenul sau Mitch o duce bine pentru ca se ocupa cu vanzarea de heroina. Prietenul surorii sale, Calvin, are aceeasi ocupatie, vinde droguri. Intr-o zi Ace il intalneste pe Lulu, un traficant de droguri care o duce mai bine ca orice cunoscut al sau. Lulu uita un pachet de cocaina in haina pe care a dus-o la spalat si dupa ce Ace ii inapoiaza drogurile acesta il angajeaza in locul lui Calvin, care fusese arestat. Ace face o multime de bani si ajunge sa preia controlul cartierului, impreuna cu Mitch.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-14 | Categoria: Acţiune


Actiunea filmului se desfasoara un sud-estul Turciei si ne infatiseaza povestea unui grup mic de patruzeci de soldati turci, care au in consemnul militar atat paza, apararea cat si inspectarea teritoriului aflat in raza statiei de releu a bazei militare din regiunea muntoasa Karabal de la altitudinea de 2365 metri. Sub conducerea unui capitan trecut prin multe expierente tragice, inca de la inceput filmul ne transpune in atmosfera incordata a evenimentelor si conflictelor pe care le-a avut natiunea turca cu insurgentii PKK intr-o perioada nu prea indepartata. Dupa cateva anotimpuri de instructie militara in inima muntilor, grupul celor 40 de soldati sunt caliti ca sa suporte travaliul psihologic ce v-a urma si pe care il va exercita asupra lor un lider al insurgentilor PKK , cu numele "Doctorul” dar care este pregatit sa-i atace pe acestia in orice moment de zi sau de noapte si prin orice mijloace de lupta mai mult sau mai putin corecte. Puterea de sacrificiu a soldatului turc amestecata cu un nationalismul obisnuit dar izvorat din ideologia marca Atatürk, aproape ca a sfidat moartea ce v-a pluti in aer pe tot parcursul filmului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-14 | Categoria: Acţiune


Charile este conducatorul unui grup de hoti care vrea sa fure lingourile de aur dintr-un seif din Venetia. El este supervizat de John, un batran hot care vrea sa se retraga din activitate. Lovitura este un succes total si banda se indreapta spre Alpi. Insa Steve Frezelli, unul dintre ei, ii inseala si fuge cu aurul, omorandu-l pe batranul John. Charile jura sa se razbune si impreuna cu Stella, fiica lui John, pune la cale un plan prin care spera sa il prinda pe Steve si sa-si recupereze banii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-14 | Categoria: Acţiune


In toamna anului 1991, un grup de pescari imbarcati pe vasul "Andrea Gail" - o nava de pescuit prea subreda, dornici sa dea lovitura inainte de inchiderea sezonului, si un capitan prea orgolios, nimeresc in mijlocul unei furtuni. Nu e neparat un film despre oameni, cat un film despre furtuni. Pentru ca, in cele mai bune scene, oamenii doar urla, furtuna este cea care vorbeste.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-14 | Categoria: Acţiune


Michael "Jay" Cochran tocmai a parasit Marina după 12 de ani. Nici el nu stie ce o sa faca mai departe, insa un lucru e sigur: are nevoie de o vacanta. El decide să-l vizieze pe Tiburon Mendez, un puternic dar misterios om de afaceri mexican cu care a zburat o dată in Alaska pentru o excursie de vânătoare. Odata ajuns la conacul lui Mendez din Mexic, acesta este uimit de frumusetea si tineretea sotiei acestuia, Miryea. Atractia dintre cei doi este de necontestat,insa Michael este constient ca Cochran Mendez este un puternic, aspru şi foarte posesiv om care nu tolerează trădare.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-10-12 | Categoria: Acţiune


« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 90 91 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: