Blog

Principală » Animaţie

Prince of Egypt spune povestea lui Moise eliberandu-i pe evrei de sub tirania faraonului Ramses. In timp ce Ramses e preocupat sa preia pamantul, fratele Moise e un poznas fara griji, pana cand afla secretul trecutului sau si anume ca este cu adevarat evreu, scapat miraculos de genocid. Pe cand afla de trecutul sau de la un arbust in flacari, Moise se reintoarce in Egypt cu D-zeu de partea lui si cere faraonului sa-i elibereze poporul


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-05-05 | Categoria: Animaţie


Scooby-Doo si gasca isi iau vacanta la Camp Little Moose, tabara de vara a lui Fred. La scurt timp dupa sosirea lor, diverse povesti de foc tabara prind viaţă. Woodsman incearca sa ii sperie pe cei din tabara. De asemenea, în timp ce ei înota în Big Moose Lake vor fi întâmpinaţi de omul-peste care, de asemenea, veea sa sperie oameni. Scooby-doo descopera un oras subacvatic in Big Moose Lake. Între timp, gasca află că oraşul subacvatic se numeste Moose Creek si a fost inundat in ultimii ani.Oare va mai reusi gasca sa gaseasca si alte indicii?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-24 | Categoria: Animaţie


"Big Top Scooby Doo!" este o nouă aventură a găştii nebune ce are ca hobby rezolvatul misterelor. De această dată Fred, Velma, Daphne, Shaggy şi Scooby ajung în Atlantic City. Fred, un mare înfocat al circului, îi determină să meargă să urmărească spectacolul circului. Ce nu ştiu ei e că circul e urmărit de un vârcolac ce merge cu ei peste tot şi jufuieste magazinele de bijuterii. Ajunşi la circ descoperă că nu a mai rămas aproape nimeni în afară de Marius, proprietarul circului. Acesta încearcă să îl prindă pe vârcolac doar că ceea ce ştie el despre vârcolaci e total greşit. După ce se întâlnesc şi ei cu vârcolacul echipa se decide să-l ajute pe Marius să rezolve acest mister. Bine Shaggy şi Scooby sunt convinşi după ce li se oferă vată pe băţ şi câte gogoşi pot mânca. Pentru a rezolva acest mister cei cinci se înrolează în circ şi astfel Fred devine un acrobat la trapez, Daphny face acrobaţii pe motocicletă, Velma devine "omul cometa" şi Shaggy şi Scooby au şi ei numărul lor de jonglerii. Vârcolacii îi ataca în timpul unui spectacol şi în încercarea de a scăpa de ei Shaggy devine o vedetă. Cei cinci găsesc indicii şi descoperă de ce vârcolacul fură bijuterii. Acesta doreşte să devină tot mai puternic şi are nevoie de ele pentru a completa un ritual. Acum gasca trebuie să rezolve misterul cât mai repede până vârcolacul nu reuşeşte ceea ce şi-a propus.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-23 | Categoria: Animaţie


Batman află de existența unui fiu crescut în secret de un grup de teroriști care fac parte din așa-numita ”Liga Asasinulor”…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-21 | Categoria: Animaţie


Bine cunoscuţii Superman şi Batman vor face o echipă în acest desen animat de lungmetraj pentru a salva planeta de nişte răufăcători, nu foarte prietenoşi. Colac peste pupăză, aici va interveni şi o mai veche cunoştinţă de-a lui Superman, Lex Luthor, care va încercă să profite de acest haos şi să preia el controlul situaţiei.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-21 | Categoria: Animaţie


Frumoasa din padurea adormita este un film de animatie adaptat dupa povestea cu acelasi nume. Printesa Aurora este vrajita de ursitoarea cea rea, Maleficent, ca la cea de a 16-a aniversare sa se intepe intr-un fus otravit. Pentru a preveni acest lucru, tatal sau o ascunde, dand-o in grija celor trei zane (ursitoarele bune). Toate acestea nu au avut nici un succes, deoarece destinul se implineste si printesa cade intr-un somn adanc impreuna cu toata imparatia. Ea trebuie salvata de un print, al carui sarut o poate trezi din somnul adanc.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-18 | Categoria: Animaţie


Animaţia Dinsey aici prezentă combină de fapt elementele cu cea mai mare priză la public din Alice în Ţara Minunilor şi alte scrieri ale lui Lewis Carroll. Într-o după-amiază plictisită, urmărind Iepurele Alb, care intră în scenă repetînd „Am întîrziat, am întîrziat”, Alice ajunge în ciuda lume a Ţării Minunilor. Aici, ea va creşte în înălţime sau se va pitici urmînd instrucţiunile date de o omidă, va lua parte la petrecerea prilejuită de o „Neaniversare foarte fericită”, în grădina Pălărierului Nebun şi a Iepurelui de Martie, se va minuna de filosofările Pisicii de Chesire (cea care poate dispărea după voie, lăsîndu-şi numai zîmbetul să atîrne în urma sa), va asculta cu atenţie maximă povestea Morsei şi a Tîmplarului şi-şi va încheia ziua cu un joc de crochet la casa Reginei de Inimă. Dar va reuşi Alice să se mai întoarcă acasă ? Sau va rămîne pierdută-n Ţara Minunilor, după cum vrea despotica Regină de Inimă ?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-17 | Categoria: Animaţie


The Great Mouse Detective este o animatie aparuta in anul 1986, fiind distribuita de catre Walt Disney Feature Animation. De regia acestei animatii s-au ocupat Ron Clements si Burny Mattinson, iar de scenariu s-au ocupat Peter Young si Vance Gerry. Printre cei care si-au imprumutat vocile pentru aceasta animatie sunt Vincent Price, Barrie Ingham, Val Bettin sau Susanne Pollatschek. Aceasta animatie face parte din seriile Walt Disney Animated Classics, fiind cunoscuta si sub denumirile de The Adventures of the Great Mouse Detective, pentru relansarea pe care a avut-o in anul 1992, iar in alte tari, Basil the Great Mouse Detective. Acest film este bazat pe seria de carti pentru copii, Basil of Baker Street, scrisa de catre Eve Titus. In Londra Victoriana, Anglia, fabricantul de jucatorii si astfel tatal unei fetite soarece, este rapit de catre un liliac. Aceasta se inroleaza in cadrul Basil of Baker Street, acest soricel fiind un Sherlock Holmes al rozatoarelor. Cazul ia amploare atunci cand Basil descopera un plan impotriva Coroanei.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-17 | Categoria: Animaţie


În 2977 Universul e populat de 500 de miliarde de oameni, descendenţii celor care au plecat de pe Pământ, o planetă de-acum terminată. Printre altele, în cosmos lucrurile nu merg atât de bine. Cu un secol în urmă, o mişcare idealistă transplanetară spera în întoarcerea pe planeta-mamă. Ideea nu era realizabilă pentru că n-ar fi existat spaţiu pentru toţi. Astfel se dezlănţuie un război teribil, “Războiul revenirii”, ce se termină odată cu formarea unei instituţii numită “Coaliţia pentru Gaia”. Coaliţia a declarat Pământul un sanctuar, un loc inviolabil şi sacru.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-14 | Categoria: Animaţie


Roddy este un soarece din inalta societate, un rozator de elita care traieste, ca animal de companie al unei familii de nobili, intr-un apartament luxos din Kensington. Cand stapanii pleaca in vacanta, soarecele nostru incepe sa se distreze de unul singur, avand ca unici "prieteni de joaca" papusile fetitei familiei. Cand un sobolan de canal reuseste sa patrunda in casa si sa dea peste cap toata locuinta, Roddy decide sa scape de musafirul nepoftit, ademenindu-l in toaleta. Intrusul este mai viclean, insa, iar soarecele de apartament se trezeste aruncat in "vartejul" bideului, curent de apa care-l poarta direct pana in Ratropolis, orasul rozatoarelor de canal. Aici Roddy o intalneste pe Rita, o soricioaica iscusita care se ocupa cu vanatoarea de recompense, sigura fiinta din oras care il poate duce pe soarecele ratacit inapoi acasa. Calatoria nu este atat de simpla, intrucat mai intai trebuie sa ii infrunte pe maleficul broscoi Toad, pe ajutoarele acestuia si pe varul sau francez, Le Frog, toti urand deopotriva natia rozatoarelor si avand ca unic scop distrugerea acesteia prin inundarea orasului. Vor reusi oare Roddy si Rita sa ajunga la suprafata pentru a salva populatia orasului din canalizare?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-04-13 | Categoria: Animaţie


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 40 41 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: