Război - Blog - Filme Online 2015, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Război
In timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, maiorul John Reisman primeste o misiune ciudata: el trebuie sa puna pe picioare o echipa cu care sa atace un castel apartinand fortelor naziste. Din cauza ca misiunea este una aproape sinucigasa, Reisman isi racoleaza oamenii din randul puscariasilor. Sunt alesi doisprezece oameni, care sunt supusi unui antrenament viguros. Totusi, sunt inevitabile neintelegerile intre acestia si lipsa lor de respect fata de superiori. Vor putea ei deveni o echipa functionala capabila sa indeplineasca misiunea?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-02-25 | Categoria: Război


Colonelul Joshua Lawrence Chamberlain a lasat in urma o viata linistita si o slujba de profesor universitar pentru a deveni un conducator in armata Statelor Unite. Generalul Thomas "Stonewall" Jackson era un om religios care a aparat Confederatia. Iar generalul Robert E. Lee, care a condus armata Confederatiei, a fost un om devotat statelor din sud, acolo unde s-a nascut si a crescut. Filmul ne prezinta bataliile de la Manassas, Antietam, Frederickburg si Chancellorsville din Razboiul de Secesiune care a cuprins Statele Unite din anii 1860.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-02-09 | Categoria: Război


In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini, Joe Enders, un "veteran" al Marinei si "Ox" Anderson, mai tanar si neexperimentat, sunt desemnati protectorii mesagerilor codului navajo. Ei trebuie sa previna cu orice pret ca acestia sa fie capturati si limbajul codificat sa cada in mana japonezilor. Daca la inceput Joe este frustrat de sarcina ce i s-a impus, respectul sau va creste pe masura ce acestia se dovedesc a fi de mare ajutor in cruda batalie de cucerire a Saipanului
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-02-05 | Categoria: Război


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-01-22 | Categoria: Război


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-01-22 | Categoria: Război


In cel de-al doilea razboi mondial, victoria nu a fost atinsa doar prin tactici de razboi sau generali cu vointa de fier, ci si de sacrificiul unor oameni simpli care cu sau fara voia lor, si-au schimbat meseria de zi cu zi, pentru a deveni soldati. Filmul regizat de Steven Spielberg ne prezinta jurnalul unei misiuni de salvare, in care scopul misiunii este gasirea si aducerea acasa a unui singur om. Ultimul supravietuitor din 4 frati plecati la razboi. Filmul este realizat in genul filmului documentar cu detalii grafice explicite, si cit se poate de apropiat de realitate, intr-o maniera in care razboiul este aratat fara menajamente sau retusuri
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-12-01 | Categoria: Război


Kay şi Arnold sunt un cuplu care aniversează 31 de ani de căsătorie, dar au ajuns să doarmă în camere separate. Pentru Kay, relaţia lor comfortabilă, loială, dar lipsită de afecţiune exprimată în gesturi, e o sursă de frustrare. Ea vrea să refacă atracţia sexuală ce a existat cândva şi nu are de gând să renunţe la nevoia de intimitate chiar dacă se apropie de vârsta a treia. Căutând pe internet, Kay găseşte un cunoscut terapeut de cupluri la care se înscrie pentru o sesiune de o săptămână. Mai greu e să-l convingă pe scepticul, rutinatul şi ursuzul Arnold să participe la şedinţele de terapie şi mai cu seamă la exerciţii. Sau să le spunem sexerciţii?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-24 | Categoria: Război


Extraordinara poveste adevarata a lui Oliver Woodward. Este 1916 si Woodward trebuie sa se desparta de noua lui iubita pentru a pleca spre macelul de pe Frontul de Vest, dincolo de liniile germane. Woodward si plutonul sau austriac secret lupta pentru a apara un sistem de tuneluri-labirint cu suficient explozibil pentru a schimba soarta razboiului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-24 | Categoria: Război


Actiunea se desfasoara intr-o insula din Pacific, in anul 1945, in centrul ei fiind Sfc./Pvt. Sam Francis Gifford.Fost afacerist cu bumbac, ajunge in razboi,alaturi de socrul col.Cozzens., amandoi in Garda Nationala.Dupa debarcarea pe o insula japoneza, dupa primul asalt, Sam se remarca in lupta si este decorat.Socrul lui moare iar el este arestat pentru lovirea unui ofiter.Este eliberat ulterior si este trimis intr-o zona foarte periculoasa, des atacata de japonezi ,numita Parade George, comandata de cpt.Waco.Acest capitan, nu prea in toate mintile, il trimite in cele mai grele misiuni.Filmul este presarat cu mai multe remember-uri din care aflam despre familia lui Sam , despre conceptiile lui de viata, care se vor schimba tocmai datorita razboiului, datorita convietuirii cu fel de fel de oameni, toti marcati de razboi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-18 | Categoria: Război


Un baiat evreu (Solomon Perel) este separat de familia lui in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. In incercarea de a supravietui , baiatul profita de cunostiintele sale de limba germana si rusa pentru a pretinde ca este un German si pentru a-si crea relatii cu armata germana. Baiatul este acceptat in Hitler Youth dupa un timp, iar filmul urmareste povestea acestui baiat pana la sfarsitul razboiului.In incercarea de a fi acceptat de Germani, Solomon este nevoit sa se fereasca de cunostiintele si prietenii lui evrei si sa se comporte ca si cum nu i-ar cunoaste, sau chiar sa actioneze violent impotriva lor. Filmul este bazat pe o poveste reala si prezinta comportamentul si actiunile germanilor in Europa in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-08 | Categoria: Război


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »

Căutare

Recomandam

Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: