Blog

Principală » Război

Shaw a fost ofiterul care s-a oferit sa conduca prima companie de soldati afro-americani in timpul Razboiului Civil din America. Aceasta companie era formata in mare parte din sclavi evadati si trebuia sa curete drumul pentru "adevaratii" soldati, primind astfel muncile josnice si impovaratoare. Iar Shaw trebuie sa lupte atat cu adversarii care au ordin sa ii ucida pe ofiterii de culoare, cat si cu aliatii care nu isi pot invinge prejudecatile. Dar totusi, in ciuda tuturor obstacolelor, colonelul Robert G. Shaw planuieste sa aduca aceasta trupa in mijlocul evenimentelor pentru ca oamenii sai sa poata lupta cu adevarat.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-06-08 | Categoria: Război


Participanta la rezistenta franceza in Al Doilea Razboi Mondial, Louise se refugiaza in Anglia dupa moartea sotului ei, unde este insarcinata de un serviciu secret britanic sa indeplineasca o misiune foarte complicata: salvarea agentului britanic responsabil de punerea in practica a debarcarii din Normandia care cazuse in mainile nazistilor. Pentru a-si duce la indeplinirea misiunea, Louise recruteaza inca patru femei (o prostituata, o dansatoare, o chimista si o specialista in telecomunicatii). Ajunse in Franta, lucrurile se complica, iar planul pentru care au fost trimise acolo se schimba. Noua misiune: eliminarea colonelului SS Heindrich, care aproape deconspirase planurile debarcarii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-05-13 | Categoria: Război


Filmul se inspira din unul dintre cele mai mari erori militare ale Primului Razboi Mondial, si anume din evenimentele care au avut loc la Gallipoli, unde un corp din armata britanica, ANZAC, alcatuit in mare parte din australieni, este trimis intr-o misiune sinucigasa. Filmul prezinta sacrificiul inutil pe care acei tineri il platesc, care cu toate ca proveneau din medii de viata diferite, devin uniti de aspiratiile lor patriotice si de simtul datoriei. Un film dramatic cu o coloana sonora memorabila si o adevarata lectie despre inutilitatile razboiului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-23 | Categoria: Război


Producţia americană ' The Misfit Brigade ' este un film care înfăţişează ororile războiului , sacrificiile făcute de oameni , eroismul lor în anumite situaţii şi lupta nefirească dată între oameni pentru neatârnare pe de o parte şi expansiune teritorilală pe de altă parte , filmul are o distribuţie de excepţie , distribuţie care îi înfăţişează pe Colonelul Von Weisshagen şi Legionar angajaţi într-un conflict de interese din spatele frontului , unul vrea să supravieţuiască , celălalt să-şi îndeplinească misiunea . Un grup amestecat de prizonieri germani obişnuiţi sunt înrolaţi în armată de un colonel nazist . Guvernul disperat din cauza lipsei de bărbaţi pentru înrolare , le permite libertatea , dacă vor distruge un tren de pe frontul rusesc . Filmul se vrea a fi o pseudo-comedie dar nu este nici pe daparte aşa de amuzant , scenele de război cu avioane , tancuri şi alte maşini de război prezente pe toată durata filmului schimbă această impresie .
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-16 | Categoria: Război


Abia intors din Irak, soldatul nord-american Will Montgomery este transferat timp de 3 luni la serviciul ce se ocupa cu informarea rudelor militarilor cazuti la datorie despre moartea acestora. Mentorul sau Tony Stone il sfatuieste sa fie cat mai detasat din punct de vedere emotional pentru a rezista acestei misiuni pe care niciun soldat nu si-o doreste, dar Will Montgomery este afectat de suferinta familiilor victimelor si sfarseste prin a se indragosti de Olivia Pitterson, vaduva unui camarad cazut pe campul de batalie. Devastat de faptul ca femeia pe care o crezuse dragostea vietii lui nu l-a asteptat sa se intoarca acasa, Will considera ca intalnirea cu Olivia reprezinta o noua sansa la fericire care i se ofera, insa isi da seama in curand ca sentimentele de culpabilitate si regret pe care le simt amandoi le transforma relatia intr-o continua stare de angoasa. Pe de alta parte insa, legatura ce se stabileste intre Will Montgomery si Tony Stone ii ajuta pe cei doi parteneri sa depaseasca traumele razboiului si sa revina, pe cat posibil, la un stil de viata normal.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-04-04 | Categoria: Război


Tommy Hart este un student la Harvard in anul doi, care se inroleaza in armata pentru a lupta in cel de-al doilea razboi mondial. Spre ghinionul sau, este luat prizonier de catre germani. Cand o crima are loc in lagar, acuzatia de omor cade asupra locotenentului Lincoln Scott. Colonelul William McNamara, prizonier si el in lagarul nazist, incearca sa il convinga pe comandantul S.S. Wilhelm Visser ca prizonierii sa aiba propriul lor proces. Hart este desemnat sa il apere pe colegul sau, dar, cu cat investigheaza mai mult cazul, descopera ca nu toti ceilalti colegi ai lui ii tin partea. Intre timp, McNamara se foloseste de proces pentru a-si masca propriile intentii, o misiune de a distruge depozitul de armament al germanilor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-18 | Categoria: Război


Filmul este o ecranizare dupa romanul semnat de James Bradley si Ron Powers, ce reprezinta o cronica a bataliei de pe insula Iwo Jima din 1945, de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. In timp ce razboiul se finalizase deja in Europa, cel din Pacific continua in mod tragic. Una dintre cele mai importante si mai sangeroase batalii a fost cea data pentru cucerirea insulei Iwo Jima, care a culminat cu un act cutremurator, surprins intr-o fotografie – 6 soldati inaltand steagul american pe muntele Suribachi, acoperit de cadavre – ce a devenit una dintre imaginile iconice ale istoriei Americii.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-09 | Categoria: Război


Actiunea filmului se petrece in timpul celui de al doilea razboi mondial in Italia si are ca personaj central pe colonelul de aviatie american Ryan, ce este luat prizonier de italieni. Dus intr-o tabara de prizonieri Ryan se vede nevoit sa conduca intraga tabara deoarece era prizonierul cu cel mai inalt grad militar dar mai intai trebuie sa castige increderea prizonierilor britanici. Trupele aliate debarca la Salerni, italienii ce pazesc lagarul fug dar toti prizonierii risca sa cada in mana germanilor care ii imbarca ubtr-un tren si vor sa ii trimita in Germania. Sub conducerea lui Ryan prizonierii aliati pornesc intr-o aventura periculoasa ce are drept scop tracerea lor in Elvetia, tara neutra in cel de al doilea razboi mondial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-03-06 | Categoria: Război


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-02-26 | Categoria: Război


n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-02-25 | Categoria: Război


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: