Război - Blog - Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse in romana

Blog

Principală » Război
n/a
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2013-01-22 | Categoria: Război


In cel de-al doilea razboi mondial, victoria nu a fost atinsa doar prin tactici de razboi sau generali cu vointa de fier, ci si de sacrificiul unor oameni simpli care cu sau fara voia lor, si-au schimbat meseria de zi cu zi, pentru a deveni soldati. Filmul regizat de Steven Spielberg ne prezinta jurnalul unei misiuni de salvare, in care scopul misiunii este gasirea si aducerea acasa a unui singur om. Ultimul supravietuitor din 4 frati plecati la razboi. Filmul este realizat in genul filmului documentar cu detalii grafice explicite, si cit se poate de apropiat de realitate, intr-o maniera in care razboiul este aratat fara menajamente sau retusuri
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-12-01 | Categoria: Război


Kay şi Arnold sunt un cuplu care aniversează 31 de ani de căsătorie, dar au ajuns să doarmă în camere separate. Pentru Kay, relaţia lor comfortabilă, loială, dar lipsită de afecţiune exprimată în gesturi, e o sursă de frustrare. Ea vrea să refacă atracţia sexuală ce a existat cândva şi nu are de gând să renunţe la nevoia de intimitate chiar dacă se apropie de vârsta a treia. Căutând pe internet, Kay găseşte un cunoscut terapeut de cupluri la care se înscrie pentru o sesiune de o săptămână. Mai greu e să-l convingă pe scepticul, rutinatul şi ursuzul Arnold să participe la şedinţele de terapie şi mai cu seamă la exerciţii. Sau să le spunem sexerciţii?
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-24 | Categoria: Război


Extraordinara poveste adevarata a lui Oliver Woodward. Este 1916 si Woodward trebuie sa se desparta de noua lui iubita pentru a pleca spre macelul de pe Frontul de Vest, dincolo de liniile germane. Woodward si plutonul sau austriac secret lupta pentru a apara un sistem de tuneluri-labirint cu suficient explozibil pentru a schimba soarta razboiului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-24 | Categoria: Război


Actiunea se desfasoara intr-o insula din Pacific, in anul 1945, in centrul ei fiind Sfc./Pvt. Sam Francis Gifford.Fost afacerist cu bumbac, ajunge in razboi,alaturi de socrul col.Cozzens., amandoi in Garda Nationala.Dupa debarcarea pe o insula japoneza, dupa primul asalt, Sam se remarca in lupta si este decorat.Socrul lui moare iar el este arestat pentru lovirea unui ofiter.Este eliberat ulterior si este trimis intr-o zona foarte periculoasa, des atacata de japonezi ,numita Parade George, comandata de cpt.Waco.Acest capitan, nu prea in toate mintile, il trimite in cele mai grele misiuni.Filmul este presarat cu mai multe remember-uri din care aflam despre familia lui Sam , despre conceptiile lui de viata, care se vor schimba tocmai datorita razboiului, datorita convietuirii cu fel de fel de oameni, toti marcati de razboi.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-18 | Categoria: Război


Un baiat evreu (Solomon Perel) este separat de familia lui in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. In incercarea de a supravietui , baiatul profita de cunostiintele sale de limba germana si rusa pentru a pretinde ca este un German si pentru a-si crea relatii cu armata germana. Baiatul este acceptat in Hitler Youth dupa un timp, iar filmul urmareste povestea acestui baiat pana la sfarsitul razboiului.In incercarea de a fi acceptat de Germani, Solomon este nevoit sa se fereasca de cunostiintele si prietenii lui evrei si sa se comporte ca si cum nu i-ar cunoaste, sau chiar sa actioneze violent impotriva lor. Filmul este bazat pe o poveste reala si prezinta comportamentul si actiunile germanilor in Europa in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-08 | Categoria: Război


Acest film online gratis a fost produs in anul 2009, este bazat pe o poveste reala de razboi. In Everyman`s War, il regasim pe Don Smith (Cole Carson) in timpului bataliei de la "Bulge” inrolat in infanteria a 94-a. Maretele fapte eroice ne vor captiva iar "cand toata speranta este pierduta… eroii reusesc!”
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-03 | Categoria: Război


Baza Pathfinder Beaumont Wood din Anglia este locul unde se antreneaza in cel mai mare secret un grup de parasutisti,in vederea formarii unei trupe de desant aerian foarte bine pregatite,care va avea o misiune cruciala care trebuie dusa la indeplinire cu o zi inainte de ziua Z,cand se va lansa operatiunea Overlord,debarcarea trupelor aliate in Normandia.Misiunea parasutistilor este ca odata ce ajung la sol,au la dispozitie 30 de minute ca sa identifice zona unde grosul trupelor americane trebuie sa aterizeze si sa ramana in viata pentru a facilita acest lucru.Pentru aceasta au la dispozitie un dispozitiv numit Eureka,ce va transmite semnale catre avioane pentru localizarea exacta a zonei de parasutare.Ei stiu ca nu vor fi vanatorii ,ci vanatul,iar misiunea trebuie indeplinita,chiar daca mai stiu ca la sol sunt asteptati de regimentul 91 infanterie german,specializat impotriva trupelor de parasutisti.Aceasta misiune din 5 iunie 1944 a fost tinuta secreta mai bine de 60 de ani.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-11-02 | Categoria: Război


O privire detaliata in lumea claustrofoba si terifianta a echipajelor submarinelor germane care vaneaza vapoare de sub apa. Curajos, realist si condimentat cu umor negru, acest film este unul dintre putinele care ii prezinta cu compasiune pe nemti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-27 | Categoria: Război


Filmul bazat pe cartea lui Joseph Conrad intitulata Inima intunericului reprezinta calatoria prin jungla a capitanului Willard, a carui misiune o reprezinta suprimarea unei armate rebele conduse de un misterios colonel Kurtz in timpul razboiului din Vietnam. Pe masura ce capitanul inainteaza in jungla, el trebuie sa faca fata puterilor nebanuite ale acesteia si a dementei ce incepe sa-l inconjoare, dar cu fiecare metru inaintat, el incepe sa semene tot mai mult cu omul pe care a fost trimis sa-l ucida
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2012-10-27 | Categoria: Război


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »

Căutare

Recomandam

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: