Blog

Principală » SF
Andy McGee isi intalneste viitoarea sotie, in timp ce amandoi incercau sa castige bani in facultate, participand la un experiment secret. In cadrul experimentului, celor doi li se injecteaza o substanta chimica numita LOT-6. In urma experimentului, Andy capata puterea de a controla oamenii, acestia facand ceea ce le comanda McGee, iar fetita sa de 9 ani, Charlene "Charlie" McGee are abilitatea de a initia flacari prin puterea mintii. Conducatorii organizatiei secrete "The Shop" care a condus experimentul, ii urmaresc pe Andy si Charlie, deoarece vor sa le studieze puterile si apoi sa ii elimine. Ceea ce nu cunosc urmatorii lor, este cat de mult sunt in stare cei doi sa sacrifice pentru a se proteja unul pe celalalt.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-21 | Categoria: SF


O populaţie aflată în dezvoltare de maimuţe evoluate genetic, conduse de Caesar, e ameninţată de un grup de oameni ce au supravieţuit devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-06 | Categoria: SF


Intr-o lume paralela un mare razboi ia sfarsit lasand lumea devastata si foarte poluata. Doctor in genetica Azuma se roaga de guvern sa ii sustina tratamentul neo-celular care, sustine el, poate trata orice boala si va readuce prosperitate in lume. Liderii, ingrijorati sa nu isi piarda puterea asupra lumii, refuza sa il ajute pe doctor. Dorind sa isi termine munca Dr. Azuma accepta ajutorul unei factiuni militare foarte sinistre. In urma unui accident in laboratorul doctorului un grup de oameni mutanti numiti Shinzo Ningen scapa in lume. Acum doar Casshern, un razboinic reincarnat intr-un trup invincibil mai poate opri anihilarea lumii de catre Shinzo Ningen...
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-08-05 | Categoria: SF


Pamantul este cuprins de o multime de fenomene inexplicabile - oamenii sunt atacati de pasari in Londra, Colosseumul din Roma explodeaza, iar o naveta spatiala se prabuseste. Astfel, o echipa formata din oameni de stiinta incearca sa afle care este cauza acestor incidente. Doctorul John Keyes face o descoperire uimitoare, si anume ca fortele electromagnetice ale Pamantului au inceput sa cedeze, si asta din cauza faptului ca in centrul Pamantului nu mai este miscare. Planeta trebuie salvata si Keyes vrea sa ajunga in centrul Pamantului pentru a plasa cateva bombe care vor pune din nou in miscare centrul Terrei.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-20 | Categoria: SF


Allegra Geller, designer-ul de jocuri numarul 1 din lume, isi testeaza noul ei joc virtual, eXistenZ, cu un focus grup. Dupa ce incep, este atacata de un asasin fanatic ce foloseste un bizar pistol organic. Fuge impreuna cu asistentul de marketing, Ted Pikul, caruia ii este brusc desemnat rolul de bodyguard. Din nefericire, pod-ul ei, un dispozitiv organic de joc ce contine singura copie a programului eXistenZ, este deteriorat. Pentru a-l inspecta, il convinge pe Ted sa-i fie inserat un dispozitiv in corp pentru a putea juca cu ea eXistenZ. Evenimentele ce au avut loc pana atunci, impreuna cu cele din joc, ii conduc intr-o aventura in care realitatea nu se poate diferentia de cea virtuala.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-18 | Categoria: SF


Într-o lume a zgomotului şi a claustrofobiei tehnologice, în care nu te poţi ascunde nicăieri de reclamele ce te urmăresc pe stradă – unele dintre ele promovând biserica lui Batman Mântuitorul – Qohen, un „zombie de cubicul”, inadaptat social şi genial în materie de computere, se luptă cu credinţa în propriul destin. Chinuit de angoase existenţiale, aşteaptă un telefon ce ar trebui să dea sens vieţii sale, în timp ce lucrează la „teorema zero”, un proiect misterios care sugerează că existenţa în sine, întregul univers, Qohen inclusiv, nu au niciun sens.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-13 | Categoria: SF


Regizorul Albert Pyun şi-a ales anul 2027, ca an de deşfăsurare a acţiunii. Alex este poliţist. El ucide o curieră, douăă femei şi doi bărbaţi, toţi terorişti. Este rănit. După ce se reface, pleacă în vacanţă, apoi mai trimite în lumea celor drepţi, încă un cuplu de terorişti. Sătul de munca lui, demisionează. Şefa lui, un cyborg de care se îndrăgostise Jarred, acceptă cu greu. Jarred descoperă că şefii poliţiei vor să înlocuiască oamenii, cu roboţi. pentru a pregăti un nou război. Şefii din poliţie, sunt înlocuiţi, pe rând cu cyborgi. Jarred renunţă la poliţie şi trece la rebeli. Alex revine în poliţie, devenind om-robot pus să-l caute şi să-l distrugă, pe Jarred. Confruntarea lor va fi la Java.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-08 | Categoria: SF


Când planurile de lansare a celui de-al doilea serial Star Trek de la sfârşitul anilor ’70 au fost anulate de Paramount Pictures, Gene Roddenberry a transformat episodul pilot într-un film cu buget mare. Acţiunea este plasată la 5 ani după legendarele călătorii ale navei Enterprise. James T. Kirk, devenit amiral al Flotei Stelare are o slujbă anostă, desfăşurată la birou, în cartierul general al flotei, departe de agitaţia şi suspansul călătoriilor stelare. Kirk urcă la bordul vechii sale nave pentru a participa la re-lansarea ei sub comanda unui nou căpitan, Will Decker. Apariţia unei forţe misterioase de mărimea unei plaete, aflată pe curs de impact cu Pământul, este un motiv pentru Kirk de a prelua comanda navei Enterprise. Cu vechiul său echipaj, Spock, McCoy, Scotty, Sulu, Chekov şi Uhura, Kirk duce nava Enterprise în norul de energie, unde află lucruri surprinzătoare legate de entitatea numită V’ger. Star Trek: The Motion Picture este primul film din seria călătoriilor stelare la bordul celebrei nave Enterprise.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-07-07 | Categoria: SF


Plasat în viitor, în anul 2045, într-un oraș de la granița cu Arctica, filmul narează povestea unui fost luptător MMA, Vic, proprietarul unui bar și hotel din zonă, care încearcă pe cât posibil să mențină pacea în această zonă plină de ciocniri ale diferitelor caractere și interese, într-o zonă internațională, liberă, unde se mai găsesc ultimele rămășițe de zăcăminte naturale de petrol din lume…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-27 | Categoria: SF


O fiinţă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu vine pe Pământ şi se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor şosele nu foarte circulate sau prin pustietăţi unde vin doar alpiniştii şi atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace. Eficienţa atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă şi schimbată de complexitatea vieţii de pe Pământ. Apariţia umanităţii în ea duce la o slăbire a caracterului său extraterestru şi o face să intre în conflict cu cei din propria rasă. Observând lucrurile din punctul ei de vedere avem parte de o perspectivă extraterestră asupra lumii noastre.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-06-27 | Categoria: SF


« 1 2 3 4 ... 22 23 »

Căutare

Link Exchange: | Gazduire Web | Filme Indiene |
Creaţi un site GRATIS  

Filme Online, Filme Online 2014, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2014, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: