Blog

Principală » SF

În contextul în care existenţa omenirii pe Terra este ameninţată, un grup de exploratori depăşeşte limitele spaţiului şi cucereşte imensele distanţe ale unei călătorii interstelare.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-26 | Categoria: SF


Predestionation este povestea vieţii unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate. Acum, la ultima misiune, agentul trebuie să urmărească pe delincventul care i-a scăpat mereu de-a lungul călătoriilor în timp.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-24 | Categoria: SF


Povestea filmului se bazeaza pe fenomenul luminilor de pe Brown Mountain din Carolina de Nord. O familie aflata in vacanta se confrunta cu o amenintare de natura extraterestra.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-19 | Categoria: SF


Hangar 18 este un film de actiune aparut in anul 1980. De regia acestui film s-a ocupat James L. Conway, iar de scenariu s-au ocupat Thomas C. Chapman, James L. Conway, Steven Thornley si Stephen Lord. In timpul unei misiuni spatiale, un satelit este lovit de catre un obiect zburator neidentificat. Cei care erau la bordul acelei satelitului vor trebui sa savarseasca o aterizare de urgenta in deserturile din Arizona. In orice caz, Casa Alba neaga existenta acestui satelit, din cauza alegerilor prezidentiale care se apropie. Satelitul este adus intr-un hangar secret, numit Hangarul 18, iar accidentul este pus pe seama incompetentei astronautilor, Bancroff si Price. Dar cei doi se vor lupta cu cei care au spus acest lucru si acum vor incerca sa de-a de urma satelitului.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-13 | Categoria: SF


NASA este pe cale de a lansa racheta ce va trimite primii oameni pe Marte. Dar cu cateva minute inainte de lansare intregul echipaj este scos din capsula, iar racheta paraseste Pamantul fara oameni inauntru. Directorul programului spatial le explica celor trei astronauti ca materialul costumelor spatiale nu ar fi rezistat in spatiul cosmic, iar NASA nu si-ar fi putut permite o misiune ratata. Singura alternativa este sa filmeze aterizarea pe Marte intr-un studio special amenajat si sa pacaleasca intreaga lume ca drumul chiar a fost facut cu echipaj uman. Dar la intoarcerea capsulei pe Pamant apar unele probleme neasteptate, iar jurnalistul Robert Caufield incepe sa suspecteze ca ceva nu este in regula.


Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-11-11 | Categoria: SF


Când în cartierul lor încep lucrări mari de construcţie, Tuck, Munch şi Alex încep să primească ciudate mesaje codificate pe telefoanele lor mobile. Convinşi că ceva foarte important urmează să se-ntâmple, cer ajutor părinţilor şi autorităţilor. Dar nimeni pare să nu-i ia în serios. Astfel, cei trei amici încearcă să descifreze codul. Odată descifrat, descoperă că mesajele sunt trimise de o fiinţă misterioasă care are o disperată nevoie de ajutorul lor. Descoperirea aceea va schimba pentru totdeauna vieţile lor.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-25 | Categoria: SF


Un grup de prieteni care doresc să-și petreacă un week-end liniștit la o cabană în pădure, se trezesc terorizați de vizitatori străini, de pe alte planete…
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-18 | Categoria: SF


Tinand cont ca filmul realizat in regia luiIan Sharp si Tony Maylam apartine anului 1992, actiunea acestuia se desfasoara intr-un viitor necunoscut atunci, in anul 2008. Locul desfasurarii actiunii este Londra. Acolo lucra ca politist Harley Stone. Ca orice politist al acelor vremuri avea un partener cu care a trecut prin multe pericole. Deci cu atat mai greu i-a fost momentul pierderii acestuia, mai ales ca acesta a fost ucis de o fiinta necunoscuta, un monstru, ocreatura fioroasa. Harley Stone isi promite sa se razbuna pe aceasta monstruozitate. Insa descopera ca el, este vanat de Creatura, motiv pentru care accepta ajutorul frumoasei blonde Michelle. Creatura poate distruge mult mai multe locuri si persoane decat intuiesc cei doi, care trec prin numeroase pericole....
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-16 | Categoria: SF


Acţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-11 | Categoria: SF


În Sharknado 2: The Second One, o furtună distrugătoare se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de apele învolburate se dezlănțuie, atacând cu furie populația și locurile emblematice ale marelui oraș american. În mijlocul furtunii, numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva New York-ul.
Încărcat de către: Diana | Data încărcării: 2014-10-08 | Categoria: SF


« 1 2 3 4 ... 23 24 »

Căutare


 
Filme Online, Filme Online 2015, Filme Online subtitrate, Filme Online Traduse, Filme Online Gratis, Filme Online Hd, Filme titrate, Filme Blu-Ray, Filme Torrent, Download filme , Download filme torrent, Filme Noi, Filme Gratis, Filme Full Hd, filme online tari,Seriale online subtitrate, seriale traduse, seriale 2015, seriale gratis, seriale hd, seriale noi seriale indiene online, seriale indiene gratis, filme indiene online


Useri Online: